Pondělí 20. května 2024, svátek má Zbyšek
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    S Felixem si pokecám ráda. Těší mě, že na spoustu věcí máme stejné názory, říká Konečná

    Nespolupracují oficiálně, potkávají se ale často. Šéfka KSČM a lídryně koalice Stačilo! Kateřina Konečná za poslední dobu sdílela hned dvě fotografie se slavným saxofonistou Felixem Slováčkem a zejména ta druhá způsobila na sociálních sítích rozruch. Ještě předtím, než se tak stalo, byla Konečná hostem pořadu PoliTikTok. A právě na Felixe i vztahy s dalšími známými osobnostmi jsme se jí ptali.

    Nedávno se setkali na křtu knihy Spiknutí, která se do detailu věnuje hospitalizaci exprezidenta Miloše Zemana a snahám šéfa Senátu Miloše Vystrčila a dalších o jeho odvolání.

    Další fotografie Kateřiny Konečné a Felixe Slováčka pochází z kampaně koalice Stačilo! Obří pozornosti se jí dostalo hlavně kvůli reakci Pavla Novotného (ODS), který o Felixovi napsal nejen to, že je „debil“, ale především oznámil, že mu zatím dává klid jen proto, že jeho dcera Anička brzy zemře, protože podle informací Novotného už nemá šanci na vyléčení z rakoviny.

    Rozhovor s Konečnou vznikal před touto událostí, právě na Felixe Slováčka jsme se jí nicméně zeptali.

    „Potkáváme se občas na nějakých akcích. Ne moc. A musím říct, že nevím, jestli mi vyjadřuje podporu, ale určitě je to člověk, se kterým si ráda povykládám. I o politice. Je to fajn, když kolem sebe máte takové lidi, třeba jako je i Felix, se kterými ty věci proberete a zjistíte, že na řadu věcí máte stejné názory. Jenom mi to potvrzuje, že to, co dělám a co se snažím prosadit v politice, není žádný extrém, jak se někteří snaží namluvit,“ říká Kateřina Konečná.

    Slavného saxofonistu prý potkala v zákulisí festivalu a on byl tím prvním, kdo ji oslovil.

    „Potkali jsme se úplně přirozeně. Poprvé na nějakém festivalu, kam jsem byla pozvána a on tam vystupoval. A pak protože to organizovali mí známí, jsem se dostala do zákulisí, ne jako europoslankyně, ne jako předsedkyně strany, ale jako Katka Konečná. On mi v tu chvíli řekl: Já vím, kdo jste! A že zná moje názory. To je vždy u takových lidí velká poklona,“ vzpomíná.

    Kateřina Konečná

    Stejně tak jsme se ji zeptali i na Mariku Gombitovou, jejíž koncert v O2 areně Konečná před časem navštívila a vyfotila se s ní v zákulisí.

    „Je to pro mě srdcovka, stejně jako když je někde například Elán. Dostala jsem na Mariku lístky, protože známí vždycky nevědí, co mi koupit na Vánoce, takže mě zásobují lístky na koncerty. Nepopsala bych to jako přátelství, ale měla jsem tu šanci donést jí kytici z úcty k tomu, kdo Marika Gombitová je a co dokázala,“ popsala šéfka KSČM.

    Nezlomná, lidská, geniální a vždy srdečná Marika Gombitová ovládla pražskou O2 arénu a dokázala, že zůstává mimořádnou a zásadní osobností československé hudby Roky ji obdivuji a dnes si odnáším neskutečnou dávku emocí a energie❗️ Síla a velikost této dámy mě nepřestane odzbrojovat
    Milá Mariko, děkuji a přeji hlavně pevné zdraví❗️S úctou a obdivem Vaše KK ❤️


    #marikagombitova #gombitova #koncert #o2arenapraha #katerinakonecna #kateřinakonečná #ceskarepublika #ceskarepublika #českárepublika

    (Zadavatel/zpracovatel: K. Konečná)

    31. ledna 2024 v 8:55, příspěvek archivován: 2. května 2024 v 14:24

    Ačkoliv slavné lidi sleduje a často například chodí na koncerty, bulvár prý Kateřina Konečná příliš nečte. Jedna kauza z posledních týdnů jí nicméně neunikla.

    „Rozchod Andreje Babiše s jeho ženou, ptali se mně na to i v diskuzi. Myslím si, že to udělali přesně tak, jak bych to udělala i já, kdyby se něco takového nedejbože stalo. Prostě: Oukej, oznamujeme vám, milý světe, že takhle to je, a budeme rádi, když nás necháte na pokoji. Myslím, že když se lidé rozcházejí, tak je to pro ně strašně těžké srovnat se s tím sami. A ještě do toho mít bulvár za zády musí být šílené,“ myslí si Konečná.

    Fotogalerie