Sobota 8. června 2024, svátek má Medard
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Poklady kapitána Červenky: Sexy manželka si nechala zvětšit prsa, ze syna roste tanečník!

    Jedním z hlavních tahounů českých hokejistů na právě probíhajícím světovém šampionátu je kapitán Roman Červenka (38), který dvěma góly výrazně přispěl k vítězství 6:3 nad Norskem. Útočník, který ještě nedávno čelil velké kritice od vlastních fanoušků, má doma talisman štěstí v podobě sexy manželky Veroniky. Modelka česko-ruského původu se v roce 2010 stala českou Miss World a pak se vrhla na kariéru návrhářky. Před lety si nechala zvětšit poprsí, čímž Romanovi udělala radost.

    Současný kapitán hokejové reprezentace Roman Červenka se s Veronikou Machovou, jejíž matka pochází z ruského Volgogradu, dal dohromady krátce poté, co modelka získala titul Česká Miss World.

    Machová pak Česko reprezentovala v Čína, kde se probojovala do semifinále TOP 20 Miss Bikiny. Během své kariéry nafotila sérii odvážných fotek pro módní návrhářku Libku Safr.

    V prosinci 2012 se Romanovi a Veronice narodil syn Denis, který dnes manželům Červenkovým dělá samou radost. Chlapec měl tendence kráčet ve šlépějích svého otce, nakonec ale propadl tanci a baví ho také fotbal.

    Veronika Machová Červenka

    Roman Červenka s manželkou a synem

    Roman a Veronika žijí ve Švýcarsku spokojeným rodinným životem. Na rozdíl od jiných modelek si Červenkova manželka soukromí pečlivě střeží. Nedává rozhovory a není ani nijak aktivní na sociálních sítích.

    „Užívám si rodinný život, naprosto mě to naplňuje a modeling už u mě vůbec nefiguruje. Jsem takhle spokojená, nic už nevyhledávám. Teď jsme přijeli do Švýcarska, jsou to teprve dva měsíce, různě tam poznávám, kde můžu nakupovat, zařizuji bydlení, seznamujeme se s kulturou, s lidmi. Proti Rusku je to klidnější, bydlíme v malém městě, je to víc rodinné. Asi mi to vyhovuje víc,“ popsala Veronika před časem pro web Super.cz.

    Veronika Machová Červenka

    Před necelými deseti lety šla Machová pod kudlu. Nechala si zvětšit poprsí. Pro plastiku se rozhodla poté, co rychle shodila poporodní kila. Během těhotenství přibrala 30 kilogramů, které pak zase velmi rychle shodila, což mělo neblahý vliv na její vnady.

    Veronika Machová Červenka si nechala před lety upravit poprsí.

    Na brněnské klinice si proto nechala dát kapkovité výplně plněné speciálním kohezivním gelem, který nevyteče ani při proražení obalu. Každý z implantátů měl 350 ml.

    „S výsledkem operace jsem moc spokojená. Docílili jsme přesně mé představy. Líbí se mi, že není vidět, že jsem po augmentaci, že ta prsa vypadají přirozeně,“ popsala tehdy Machová, podle níž měl radost i Červenka, kterého si Veronika pár měsíců po operaci vzala za muže.

    Fotogalerie