Exposlankyně Kateřina Bursíková Jacques na svém Facebooku prozradila, proč poslední dobou trávila hodně času v Londýně. Světe div se, učila se tam profesionálnímu vaření.
„Upřesním, že jsem nejdřív chodila do kuchařské školy a teď, že pracuju, teda dřu jako kůň v kuchyni,“ svěřila se manželka Martina Bursíka, který je v současné době předsedou strany LES.
Pro kulinářský časopis Gurmet popsala, že se kuchařskému umění učila šest měsíců šest dní v týdnu. Jacques navštěvovala nejprestižnější kuchařskou školu na světě Le Cordon Bleu London.
Školu, jejíž tradice sahá až do 19. století, vystudovala jako první Češka v historii. A získáním diplomu rozhodně nekončí, získává praxi. „Nastoupila jsem na zkušenou k Cyrus Todiwala, Cafe Spice Namaste. I love India. A jsem trochu na hlavu, to se ví,“ svěřuje se Kateřina Bursíková Jacques.
Je vidět, že ji vaření opravdu baví..