Sobota 1. června 2024, svátek má Laura
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Český hokejista Jakub Flek: Doma mu drží palce sexy inženýrka Zora! Zápasy hodně prožívá

    Letos nepatří mezi nejvýraznější hráče. Když se ale na ledě jeho rychlé nohy rozkmitají, obránci soupeře musí být vždy v pozoru. Útočník Jakub Flek (31), který se blýskl gólem v posledním zápase proti Dánsku, má velkou fanynku ve své sexy partnerce Zoře! Žhavá kráska, která loni porodila syna Nikolase, se může pyšnit nejenom dokonalou figurou, ale také titulem inženýrky ekonomie!

    Před třemi lety se Jakub Flek stal poměrně nečekanou hvězdou české reprezentace na světovém šampionátu v lotyšské Rize. Sázel důležité góly a jeho rychlé nohy dělaly velké problémy obranám soupeřů.

    Na právě probíhajícím šampionátu v Praze zatím Flek nebyl tolik vidět. V posledním zápase proti Dánsku ale ukázal, co umí nejlépe. Nevysoký rychlonožka přesprintoval obránce a zkušeně propasíroval kotouč přes bližší tyč brankáře Dichowa. I díky Flekovi parta kouče Radima Rulíka zvítězila v šílené přestřelce nad Dánskem 7:4.

    Jakubovou největší fanynkou a oporou během šampionátu je jeho krásná partnerka Zora, s níž má Flek syna Nikolase, který už brzy oslaví první narozeniny.

    „Kolikrát mi psala, že je možná nervóznější než já. Prožívá to hodně a já jsem strašně rád, že mě takhle podporuje,“ svěřil se Flek pro portál Hokej.cz.

    „Chválí mě, ale já bývám sebekritický. Píšu jí, že se mi něco spíše nepovedlo. Třeba jako když jsem nedal dva samostatné úniky proti Švýcarsku. Tak jsem jí napsal, že jsem dřevák, protože to mám dávat. Odpovídá mi, že jsem šikovný,“ rozpovídal se hokejista o své lásce pro iDnes.cz.

    Zora Bolková s Jakubem Flekem

    Zora Bolková

    Sexy Zora se na svém Instagramu často chlubí dokonalou figurou. Velmi ráda zde ale také ukazuje, jak moc je na svého miláčka hrdá. Fotí se pravidelně v jeho dresu a podporuje ho přímo v aréně.

    Zora Bolková

    Láska Jakuba Fleka Zora chodí svému miláčkovi pravidelně fandit do arény.

    Svůdná krásná, která má zkušenosti se světem modelingu, se může také pochlubit titulem inženýrky ekonomie.

    „Nejprve jsem studovala na Západočeské univerzitě v Plzni, obor Podniková ekonomika a management, kde jsem získala titul Bc. Následně jsem chtěla změnu, a tak jsem zkusila přihlášku na Českou zemědělskou univerzitu v Praze, kam jsem se i dostala, a pokračovala zde,“ svěřila se před lety Deníku krásná Zora, která už odmala snila o tom, že z ní bude modelka.

    „Modeling mě vždy zajímal, sledovala jsem soutěže krásy. Vždy jsem si ale přišla nevyzrálá, byla jsem poměrně dlouho i vzhledově takové děťátko. Když jsem začala studovat v Praze, objevila jsem soutěž Miss léta, aktuální Miss České republiky. Soutěž mě zaujala, a protože je Praha velká a nikdo mě zde neznal, odhodlala jsem se zkusit casting a povedlo se. Byl to takový startovní můstek se někde ukázat, získat kontakty, nafotit hned několik kolekcí,“ vzpomínala v jednom z rozhovorů.

    Jakub Flek a Zora Bolková čekají prvního potomka.

    Krásná Zora, stejně jako všichni čeští fanoušci, si bude muset připravit hlasivky na páteční večer, kdy naše reprezentanty čeká další zápas, tentokrát proti Rakousku. Nevyzpytatelný tým dokázal potrápit Kanadu a porazit Finy.

    Fotogalerie