Bude to bio? Z Kateřiny Jacques je kuchařka. Dřu jako kůň, říká

Bývalá členka Strany Zelených Kateřina Bursíková Jacques se dala na vaření. A vzala to pořádně od podlahy. Kuchařské umění totiž odjela studovat rovnou na prestižní školu do Londýna.

Exposlankyně Kateřina Bursíková Jacques na svém Facebooku prozradila, proč poslední dobou trávila hodně času v Londýně. Světe div se, učila se tam profesionálnímu vaření.

„Upřesním, že jsem nejdřív chodila do kuchařské školy a teď, že pracuju, teda dřu jako kůň v kuchyni,“ svěřila se manželka Martina Bursíka, který je v současné době předsedou strany LES.

Pro kulinářský časopis Gurmet popsala, že se kuchařskému umění učila šest měsíců šest dní v týdnu. Jacques navštěvovala nejprestižnější kuchařskou školu na světě Le Cordon Bleu London.

Školu, jejíž tradice sahá až do 19. století, vystudovala jako první Češka v historii. A získáním diplomu rozhodně nekončí, získává praxi. „Nastoupila jsem na zkušenou k Cyrus Todiwala, Cafe Spice Namaste. I love India. A jsem trochu na hlavu, to se ví,“ svěřuje se Kateřina Bursíková Jacques.

Je vidět, že ji vaření opravdu baví..

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:35 čtvrtek 1. září 2016. Anketa je uzavřena.

  • 42
  • 16
  • 13
  • 10
  • 8
  • 7