Sobota 11. května 2024, svátek má Svatava

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Sex s vězeňkyněmi, drsné bachařky a právník ko**t! Hlůšková řeší poměry v kriminále

    Tereza Hlůšková popsala vztahy s bachařkami. | foto: Koláž Expresu

    Češka Tereza Hlůšková (27) pokračuje v objasňování svého příběhu. Fanouškům nyní popsala, jak to probíhalo za zdmi pákistánského kriminálu Kot Lakhpat, kde si dívka z Uherského Hradiště odseděla bezmála čtyři roky za údajné pašování heroinu. Tereza se věnovala také bachařkám, které ji a její spoluvězeňkyně měly na starost. „Byly mezi nimi lesby, jež měly doma manžely, ale užívaly si s vězeňkyněmi,“ svěřuje se Hlůšková.

    Už nějaký ten pátek Tereza Hlůšková sdílí videa na platformě Herohero. Pomocí krátkých nahrávek se snaží objasnit svůj příběh.

    Zpočátku se dívka z Uherského Hradiště věnovala momentům, kdy se živila jako společnice a fanouškům prozradila detaily o svých prvních cestách do Pákistánu za prací „modelky“. Detailně popsala také zadržení na letišti a podivné setkání s prvním právníkem Džavádem Zafarem, z něhož se nakonec vyklubal spíše vychytralý kuplíř.

    Na nejnovějších nahrávkách Tereza mluví o poměrech v drsné pákistánské věznici Kot Lakhpat, kde mladá Češka strávila téměř čtyři roky. Řeč přišla mimo jiné na bachaře. O Terezu se prý většinou staraly ženy.

    „Za ty čtyři roky se tam vystřídalo asi dvacet bachařek. S některými jsem si sedla, s jinými ne. Čekali byste takové ty pevnější starší ženy a lesby. Byly tam také lesby v base. Většinou ty bachařky měly doma manžely, ale užívaly si s vězeňkyněmi. Některé byly fakt hezké a bohaté. Třeba zabily manžela a majetek přešel na ně, i když byly v base. Bachařkám se to líbilo, užívaly si a vězeňkyně jim ještě platily. Někdy jim dávaly peníze do ruky, jindy jim dobíjely mobily, nosily oblečení, kosmetiku, jídlo a podobně. Bachařky se s nimi měly velmi dobře,“ popisuje na nejnovější nahrávce Tereza Hlůšková.

    Některé bachařky byly ale od rány a Tereza z nich měla pochopitelně respekt.

    „Když jsem viděla, jak bijí mé spoluvězeňkyně, řekla jsem si, že bych se s nimi nechtěla dostat do potyčky. Byly fakt rázné. Jedna měla asi čtyřicet kilo s postelí a dávala takové facky a rány do zad a trhala vlasy, že jsem koukala,“ vzpomíná Tereza.

    „Mě neznásilňovaly ani nebily. Jedna bachařka za mnou přišla, když jsem byla odmalovaná a bílá jako stěna. Plácla mě po zádech a řekla, že by chtěla být také tak hezká. Měly mě rády. Líbila jsem se jim. To bouchnutí po rameni bolelo, ale ony se usmály a řekly, že mi to sluší,“ dodává Hlůšková.

    Peníze za svůj příběh si Tereza šetří na budoucnost. Chce rodinu a nebránila by se svatbě

    S mužskými bachaři přicházela Hlůšková do kontaktu jen výjimečně. Brzy si ale k sobě našli zvláštní pouto a dělali si společně legraci z Terezina advokáta.

    „S nimi jsem se setkávala, vlastně jen když jsem šla k soudu nebo byla nějaká velká vizita. Oni se ale se mnou moc nebavili, neuměli anglicky a neměli jsme se o čem bavit. Byly ale nějaké vtípky, co můj právník a podobně, protože všichni znali mého druhého právníka a věděli, že je to chlípník, a dělali si legraci. Naučila jsem je slovo ko**t, tak se ptali, co můj právník ko**t,“ směje se Tereza, jejíž příběh na Herohero pečlivě sleduje téměř tisíc odběratelů. Každý z nich platí pět eur měsíčně.

    V nedávném rozhovoru s redaktorem Expresu Tereza prozradila, že vydělané peníze si šetří na budoucnost. Není tajemstvím, že se současným partnerem, fotbalistou Mariánem Kovářem, plánuje Hlůšková brzy založit rodinu a nebránila by se ani svatbě.

    „Jsem ráda, že jsem se do toho hecla. Budu v tom pokračovat, nicméně práci jako takovou už mám, dělám servírku, takže tohle není můj hlavní příjem. Nebudu to tak brát a nebudu jenom točit videa a sedět doma. Určitě nebudu jako Shopaholicadel, ani kdyby mi to vynášelo 200 tisíc korun měsíčně. Pořád budu dělat servírku, protože mě to baví. Za rok třeba už ta videa nebudou vynášet nic,“ svěřila se nám před časem Tereza.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 20:21 neděle 10. září 2023. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      167
    • Haha
      43
    • Tvl
      40
    • Cože
      33
    • Super
      28
    • Sladký
      15