Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Hlůšková o kariéře profi influencerky: Nebudu nová Shopaholicadel! Ani za 200 tisíc

    Tereza H. má být už doma. | foto: Facebook

    Plánovala napsat knihu, ve hře byl dokonce i film. Nakonec se Tereza Hlůšková (26) rozhodla vydělávat na svém drsném příběhu formou placených podcastů a stala se jakousi profesionální influencerkou. Dívka, která si odseděla více než čtyři roky v pákistánském kriminále, Expresu nyní prozradila, co ji k tomu vedlo a jak hodlá s vydělanými penězi naložit. „Nová Shopaholicadel se ze mě nestane, i kdyby mi to vynášelo 200 tisíc měsíčně,“ směje se mladá žena, jež promluvila také o založení rodiny s fotbalistou Mariánem Kovářem.

    Brzy tomu bude rok, co je Tereza Hlůšková zpět v Česku. Loni v květnu ji Expres jako první vypátral ve vesničce nedaleko od Uherského Hradiště.

    Tehdy ještě Tereza tvrdila, že chce na peklo v Pákistánu co nejdříve zapomenout a má v plánu žít normálním životem. Brzy si ale Hlůšková uvědomila, že by měla svůj příběh odvyprávět veřejnosti tak, jak ho vidí ona.

    „Chtěla jsem napsat knihu. Jednala jsem se třemi autory. První z nich byl novinář a spisovatel. Dostal ode mě nahrávky. Po nějaké době mi ale řekl, že můj příběh není zajímavý, což si tedy nemyslím. Ve hře byl i film. Nakonec to nevyšlo, ale já jsem za to nakonec ráda. Neměla jsem na to už nervy a ani jsem nechtěla chodit někam na premiéru do Prahy. Jsem servírka. Chci rodinu a být tady v Hradišti,“ svěřila se Expresu Tereza.

    Jeden z autorů, s nimiž Tereza řešila případnou knihu, Hlůškové poradil platformu Herohero.

    „Mně se do toho nechtělo, ale rodina i přítel mě hecovali. Měla jsem volno, tak jsem si vzala stolek, opřela si telefon, namalovala se a natočila první video. Baví mě mluvit, vím, o čem mluvím, a je to lepší než knížka. V těch videích se můžu více vyjádřit,“ pochvaluje si Hlůšková.

    „S knížkou by byly problémy. Nevěděla bych, jestli to vyjde. Ta videa jsou úplně v pohodě, nikoho do toho nenutím a nic tím neztratím. Naopak z toho budou i nějaké peníze. Můžu pak něco vrátit mé rodině a nechat si něco na dítě, protože už mi není sedmnáct,“ dodává s úsměvem Tereza.

    Láska mezi Terezou a Mariánem jenom kvete!

    Nebudu jako Shopaholicadel! Ani za 200 tisíc měsíčně

    Na svůj profil zatím Tereza Hlůšková zatím přidala dvě videa, kde popisuje zejména období, kdy se živila jako společnice. Fanouškům se svěřila například s drsnou scénou, kdy ji klient původem z Turecka během sexu málem uškrtil.

    „Antonio mě surově zbil, i když jsem říkala, že nechci, on dělal, že mi nerozumí. Když chtěl dokončit sex, dal mi polštář na obličej a dusil mě. Chybělo pár vteřin a bylo by po mně,“ popsala Tereza, která má na svém kontě už přes 500 odběratelů.

    Každý z těch odběratelů platí pět eur měsíčně. Všechny peníze ale nejdou do kapsy Tereze Hlůškové. Platforma Herohero si bere deset procent a Tereza musí pochopitelně odvádět i daně.

    „Jsem ráda, že jsem se do toho hecla. Budu v tom pokračovat, nicméně práci jako takovou už mám, dělám servírku, takže tohle není můj hlavní příjem. Nebudu to tak brát a nebudu jenom točit videa a sedět doma. Určitě nebudu jako Shopaholicadel, ani kdyby mi to vynášelo 200 tisíc měsíčně. Pořád budu dělat servírku, protože mě to baví. Za rok třeba už ta videa nebudou vynášet nic,“ dodala dívka, která má v plánu s partnerem Mariánem brzy založit rodinu a nejspíše by se nebránila ani svatbě.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 11:05 sobota 15. července 2023. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      34
    • Super
      11
    • Haha
      11
    • Cože
      7
    • Tvl
      7
    • Sladký
      6