Pondělí 20. května 2024, svátek má Zbyšek
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Nejhorší zážitek, čekám na verdikt! S Mikuláškem klidně půjdu! Grznár o nehodě i titulech v Clashi

    Jednou z hlavních hvězd blížícího se galavečera Clash of the Stars bude bývalý kulturista Filip Grznár (38). Na ostravském turnaji bude bojovat se Slovákem Dynamem o titul ve střední váze. Pokud uspěje, stane se dvojnásobným šampionem organizace. V rozhovoru pro Expres.cz pak Grznár zavzpomínal na nepříjemný okamžik, kdy v Praze srazil na přechodu ženu. „Nejhorší zážitek v životě,“ tvrdí Grznár.

    22. června se uskuteční osmý galavečer Clash of the Stars. Promotéři odhalili startovku na nedávné tiskovce v Duplexu. Hlavní zápas turnaje obstará Filip Grznár a slovenský youtuber Tomáš „Dynamo“ Križan.

    Podle sázkových kanceláří je favoritem plzeňský svalovec, který má možnost získat druhý titul v organizaci. V současné době je totiž šampionem polotěžké váhy a v Ostravě bude bojovat o pás pro krále střední divize.

    „Teď mám 88 kilogramů, což je mimochodem krásné číslo. Mám 4 kila do váhy, takže jsem v pohodě. Vtip je v tom, že naposledy jsem měl 84 kilo ve 20 letech. Byl jsem velkej docela, vysekanej a měl jsem menší pupek,“ smál se během rozhovoru s redaktorem Expresu Grznár.

    Tisková konference Clash of the Stars

    Pokud Grznár Dynama porazí a stane se takzvaným double champem, nemá v úmyslu se přesouvat do jiné váhové kategorie a snažit se o třetí pás.

    Naopak se hodlá soustředit na obhajoby. Do role jednoho z možných vyzyvatelů se na tiskovce sám pasoval bývalý bijec Oktagonu Václav Mikulášek, který by rád postupně získal tituly ve střední, polotěžké i těžké váze. Grznár z něj strach rozhodně nemá.

    „Je obrovskej, ale asi bych do toho určitě šel. Ten zápas neodmítnu, jsem přece zápasník,“ říká odhodlaně Grznár.

    Tisková konference Clash of the Stars

    V rozhovoru pro Expres.cz Grznár zavzpomínal také na velmi nepříjemný moment z konce března, kdy na Praze 3 srazil ženu na přechodu.

    „Žádný posun tam není. Čekám, co se bude dít. Paní mě neviděla, vběhla tam. Byla to moje vina, že to bylo na přechodu, ale zároveň to byla i její vina. Těžko se to hodnotí. Paní byla naprosto zdravá, odvezla ji sanitka, kterou jsem zavolal, protože byla v šoku. Poskytl jsem veškerou součinnost. Paní je v pořádku a v klidu. Jsem extrémně rád, že se jí nic nestalo. Byl to hrozný zážitek, nikomu to nepřeji. Jsem k*rva rád, že se paní nic nestalo a vše dobře dopadlo. Čekám teď na verdikt,“ nechal se slyšet Grznár.

    Fotogalerie