Neděle 19. května 2024, svátek má Ivo
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Kocián z Luneticu hlavní hvězdou tiskovky Clashe: Podle fanoušků byl pod vlivem drog!

    Organizace Clash of the Stars odhalila, na které zápasy se fanoušci mohou těšit na ostravském turnaji. O hlavní zápas se postará bývalý kulturista Filip Grznár, který bude bojovat o druhý titul, tentokrát v kategorii do 84 kilogramů. Jeho soupeřem bude slovenský youtuber Tomáš „Dynamo“ Križan. Velkým překvapením bylo angažování někdejšího zpěváka Martina Kociána, který se stal největší hvězdou tiskovky. Fanoušci na sociálních sítích se shodují, že byl Kocián pod vlivem omamných látek. Na turnaji se Kocián střetne s bizarním influencerem Pavlem Měsíčkem alias Pomalu Snejksi, který se tiskovky nezúčastnil ze zdravotních důvodů.

    22. června se v ostravské Ostravar aréně uskuteční osmý galavečer Clash of the Stars. Promotéři doteď drželi zápasy pod pokličkou. Na pondělní tiskové konferenci v pražském klubu Duplex se ale fanoušci a novináři dozvěděli, jací bojovníci z řad celebrit a influencerů tentokrát zamíří do klece.

    Potvrdily se informace Expresu, že hlavní zápas obstará Filip Grznár a Tomáš „Dynamo“ Križan, kteří si to rozdají o pás pro šampiona ve střední váze. Grznár aktuálně drží pás i v polotěžké divizi. „Pokud se stanu šampionem ve střední váze, tak do těžké váhy už chodit nebudu a budu se soustředit na obhajoby,“ pravil Grznár.

    Na ostravském turnaji se představí i bývalý zápasník Oktagonu Václav Mikulášek. Populární bijec bude bojovat podle speciálních pravidel se Sandrem Jandejskem, kterého proslavila účast v reality show Love Island.

    První kolo budou zápasit podle pravidel boxu, druhé v K1 a třetí bude MMA. „Sandro se mi jako boxer líbí,“ řekl na tiskovce Mikulášek. „S MMA nemám žádné zkušenosti,“ pravil Sandro.

    Tisková konference Clash of the Stars

    Fanoušci se mohou těšit na dlouho plánovanou odvetu mezi Faynem a Tadeášem Veselým, která se měla uskutečnit už na lednovém turnaji v Praze, ale Veselý byl cestou do klece napaden.

    Ti dva se dlouhodobě nemají v lásce a na tiskovce po sobě opět startovali a sprostě si nadávali. Několikrát je od sebe musela odtrhávat ochranka. Veselý také Fayneho obvinil, že lidé, kteří ho na galavečeru v lednu napadli, byli od něj. To Fayne rázně popřel.

    Tisková konference Clash of the Stars
    Tisková konference Clash of the Stars
    Tisková konference Clash of the Stars

    Kocián byl podle fanoušků pod vlivem drog

    Absolutně největší show na tiskovce předvedl bývalý zpěvák kapely Lunetic Martin Kocián. Nejprve přiběhl do klubu a ukazoval fotografům jakýsi plakát. Pak po novinářích chtěl, aby mu ho podepsali. Od fanoušků chtěl přispět 400 korun na taxík, který ho na Václavské náměstí dovezl.

    Tisková konference Clash of the Stars

    Chvíli to vypadalo, že je zde Kocián pouze v roli fanoušky a z podniku zmizel. V závěrečné části tiskové konference ho ale promotéři pozvali na pódium coby nového zápasníka. Jeho soupeřem bude bizarní influencer Pavel Měsíček alias Pomalu Snejksi, který se ale tiskovky nezúčastnil ze zdravotních důvodů.

    Kocián nevydržel ani chvíli sedět v klidu na židli, měl zrychlené pohyby a trénoval si boxerské údery mezi fanoušky. Vzhledem k jeho minulosti a k tomu, jak zvláštně se na tiskovce choval, lidé na sociálních sítích spekulují, že byl Kocián v Duplexu pod vlivem omamných látek.

    „Marťas to dneska pořádně nalajnoval... Ať je droga tvůj lék! Tuhle lajnu musel udělat silničář pruhem,“ píší lidé na Instagramu Clash of the Stars u videa, kde Kocián tancuje a zpívá.

    „Do Clashe jsem šel proto, abych byl aspoň 45 dní čistej,“ řekl v rozhovoru pro Expres.cz Kocián, který celou akci absolvoval v MMA rukavicích.

    Celý rozhovor s Martinem Kociánem již brzy na Expres.cz

    Fotogalerie