Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Trhání nehtů, šílené vražedkyně a poprava násilníka dětí! Hlůšková o pákistánském kriminále

    Tereza Hlůšková vypráví dál svůj příběh. | foto: Koláž Expresu

    Tereza Hlůšková (26), která si odseděla bezmála čtyři roky v pákistánském kriminále za údajné pašování heroinu, pokračuje v objasňování svého příběhu. Dívka z Uherského Hradiště nově popsala poměry v drsném vězení Kot Lakhpat, kde se potkala i s vězni odsouzenými k trestu smrti. „Pověsili chlapa, který znásilnil a zabil sedm děcek. Jedno dítě přežilo. To bylo hrozné,“ vzpomíná Hlůšková, podle níž bachaři nejmenovaného násilníka pravidelně mlátili a strhávali mu nehty na nohou.

    Tereza Hlůšková se z pákistánského kriminálu dostala na konci roku 2021. Do České republiky se vrátila zhruba před rokem. Když ji Expres jako první vypátral v nejmenované vesnici nedaleko od Uherského Hradiště, dívka nám sdělila, že chce žít normálním životem a ráda by na vše zapomněla.

    Uběhlo ale několik měsíců a v hlavě Terezy Hlůškové se začal rodit nápad, jak svůj příběh co nejlépe prodat. Ve hře bylo sepsání knihy. Tereza jednala se třemi autory a řešil se i případný film. Nakonec ale pohledná blondýnka natáčí videa na platformě Herohero, kde ji sleduje už téměř tisíc odběratelů. Každý z nich platí za Tereziny příběhy pět eur měsíčně.

    Zpočátku se Hlůšková věnovala momentům, kdy se živila jako společnice, a fanouškům prozradila, jak probíhaly její cesty do Pákistánu za prací „modelky“. Detailně také popsala zadržení na letišti v Láhauru a nyní přišla řeč na poměry v drsné pákistánské věznici Kot Lakhpat.

    Hned na začátku svého pobytu v kriminále si Tereza všimla menší zvláštnosti v podobě čtyř zanedbaných cel. Jedna parťačka jí pak prozradila, že jde o cely smrti.

    „Tyto cely neměly ani televizi, tak jsem se zeptala proč. Řekla mi, že tam jsou ženy, které dostaly trest smrti. Ptala jsem se, jak se tady popravuje, a ona, že se pověsí,“ vzpomíná Hlůšková, která poté o nebezpečných ženách prozradila více informací.

    „Ženám, které dostanou trest smrti, většinou dávají šanci. Buď si odsedí třeba deset let a pak je pustí, nebo jim to změní na pětadvacet let. Většinou je nepověsí. Byla tam jedna paní, bylo jí šestatřicet a zabila svého manžela, protože si našla jiného. Byla ale blbá. Ten manžel byl soudce, jeho otec byl soudce a bratr taky soudce. Všude měli doma kamery. Na záznamu bylo vidět, jak ho v noci ubodala,“ popisuje Hlůšková.

    „Byly tam také dvě sestřenice, holky kolem třiceti let. Obě měly trest smrti za vraždu. Ta první s manželem dojela k té druhé a chytili obě. Ta druhá s tím ale neměla nic společného. Ze začátku byla na sestřenici naštvaná, protože ji do toho dostala, ale pak už s tím byla v pohodě. Jedna z nich se v base živila tím, že šila oblečení ostatním,“ pokračuje Tereza.

    Nejobávanější vražedkyní byla zřejmě žena, která upálila vlastní dceru. „Byly rozhádané a ona ji polila benzínem a upálila doma. S tou jsem se moc nebavila, neměla jsem zájem,“ říká Češka, která v kriminále také zažila popravu násilníka a vraha dětí.

    „Za dobu, co jsem tam byla já, tam pověsili jednoho chlapa. Znásilnil a zabil sedm dětí. Jedno přežilo. To bylo hrozné. Rodiče těch dětí dělali stávky. Nechtěli, aby dostal pětadvacet let, ale chtěli popravu. Soudce vydal příkaz, že ho bachaři mohou čtrnáct dní mlátit, jak chtějí, ale nesmí ho zabít. Dělali mu hrozné věci. Trhali mu nehty a mlátili ho. Hrůza, ale zasloužil si to. Po čtrnácti dnech ho v šest ráno pověsili. Byl u toho ředitel věznice,“ říká v nejnovějším videu Hlůšková.

    „Byl to mladý chlap, kolem třiceti let. Horší by pro něj ale bylo zůstat celý život v base. Když je někdo v base za znásilnění dítěte, tam se s ním nemazlí. Smrt byla pro něj vysvobození, dá se říct,“ myslí si Tereza, která hodlá v objasňování svého příběhu pokračovat.

    Tereza dělala společnici, hodně cestovala do zahraničí. Při čtvrté cestě do Pákistánu v roce 2018 ji celníci zadrželi na letišti v Láhauru s devíti kilogramy heroinu. Mladá žena tvrdila, že do Pákistánu přijela jako modelka a někdo jí heroin do kufru podstrčil. Soud jí dal za pravdu. Do případu se ale vložili celníci, kteří nějaký čas zadržovali její osobní věci, včetně cestovního pasu. Spor nakonec vyhrála a nejvyšší soud rozhodl, že může Pákistán po čtyřech letech opustit.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 12:27 sobota 2. září 2023. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      21
    • Haha
      15
    • Tvl
      7
    • Super
      6
    • Cože
      5
    • Sladký
      5