Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Drogy a nevěra ve vlastním domě! Exslávista Stoch se hádal s ultras Slovanu a přišla pomsta

    I přestože je to hrdý Slovák, držel palce finskému mančaftu. Bývalý hvězdný záložník pražské Slavie Miroslav Stoch (30), který je teď oficiálně bez angažmá, má dlouhodobý problém se skalními příznivci bratislavského Slovanu. Není tak divu, že se slovenskému šampionovi vysmál za nepostup do dalšího předkola Evropské ligy. Netrvalo dlouho a ultras Slovanu přišli s reakcí, která Stocha asi moc nepotěší.

    Slovenský úřadující šampion Slovan Bratislava nastoupil ve druhém předkole Evropské ligy na hřišti finského mistra KuPS Kuopio. Slovan na půdě jasného outsidera padl 1:2 po penaltách a jeho pouť v evropských pohárech letos končí.

    Do slavného slovenského klubu si teď na svém Instagramu rýpl i bývalý záložník pražské Slavie Miroslav Stoch, o němž se dobře ví, že má problém s ultras Slovanu.

    Když se loni v Bratislavě představil coby hráč řeckého klubu PAOK, skalní příznivci Slovanu na něj pískali a vulgárně ho uráželi. „Miňo Stoch je kok*t zku*vený,“ znělo tehdy stadionem.

    Rodák z Nitry si urážky bratislavského kotle očividně velmi dobře pamatuje a tentokrát je to on, kdo se pobavil na účet druhých. 

    „Karma je zdarma. To máte za to, jak jste mi před rokem nadávali a vysmívali se. Cirkus Slovan,“ napsal Stoch a přidal ještě zdvižený prostředníček s vysmátým emotikonem.

    Ani to Stochovi ale nestačilo. Kromě fanoušků si vzal na paškál také kontroverzního ředitele Slovanu Bratislava Ivana Kmotríka mladšího a sdílel humornou koláž, která si dělá legraci z jeho nedávného údajného drogového skandálu.

    Stoch se posmíval i klubovému šéfovi Ivanu Kmotríkovi.

    Ultras Slovanu: Starej se o starou, ať doma zase nemáš gangbang!

    Po chvíli se ozvali i skalní fanoušci Slovanu Bratislava.

    „Cirkus Slovan? Karma? Prostředník? Ty liliputáne pětikilový, starej se radši o svoji starou, aby neměla zase doma den otevřených dveří a gangbang akce, nebo budeš zase utíkat ze země, ty zaprodaný chudáčku,“ napsali fanoušci Slovanu Stochovi a hádkou se teď baví celý česko-slovenský internet.

    Fanoušci Slovanu pálí do Stocha a jeho krásné partnerky.

    Fandové Slovanu naráželi na dlouho trvající spekulace, podle nichž není Stochova snoubenka Paula Bedžetiová zrovna věrnou partnerkou.

    Stoch mimochodem na slova fanoušků už stihl reagovat a vypadá to, že celou věc bere s humorem. Fandům vzkázal, ať se klidně u něj doma staví, že den otevřených dveří má stále.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 18:00 sobota 16. ledna 2021. Anketa je uzavřena.

    • Haha
      57
    • Super
      44
    • Trapas
      39
    • Tvl
      38
    • Sladký
      36
    • Cože
      31
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...