Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Přes advokáta vzkázal, že na tom není finančně dobře! Kincl zveřejnil Vémolovu omluvu

    Patrik Kincl, populární MMA bijec a současný šampion Oktagonu ve střední váze (do 84 kilogramů, pozn. red.), zveřejnil na sociálních sítích oficiální omluvu od svého rivala Karlose Vémoly, s nímž vedl soudní spor. Zápasník s přezdívkou „Inspektor“ si pak do dlouholetého soka rýpl a poukázal na jeho údajně špatnou finanční situaci. „Přes svého advokáta vzkázal, že na tom není finančně dobře, takže jsem upustil od finančního odškodnění,“ uvedl Kincl.

    Karlos Vémola a jeho manželka Lela byli hlavními hvězdami pondělní akce, kdy byla v centru Prahy slavnostně otevřena nová luxusní asijská restaurace. Terminátor dorazil ve skvěle padnoucím obleku a sexy Slovenka v krátkých šatech a kabelce značky Dolce&Gabbana zhruba za 76 tisíc korun.

    Oba dva dávají často najevo, že si libují v luxusu. Vémolův odvěký rival Patrik Kincl přišel ale se zajímavou informací. Na svém Instagramu zveřejnil písemnou omluvu od Vémoly a zároveň dodal, že mu obávaný MMA bijec skrz svého advokáta vzkázal, že na tom není finančně dobře.

    „Přes svého advokáta vzkázal, že na tom není finančně dobře, takže jsem upustil od finančního odškodnění. Pokud by i tohle chtěl rozporovat, určitě bude z jednání záznam,“ napsal Patrik Kincl, který tak reagoval na dotazy fanoušků, jak dopadl soudní spor s Karlosem Vémolou.

    Někteří se konkrétně ptali na to, co Kincl říká na Vémolovo nedávné tvrzení v médiích, že u žádného soudu kvůli Kinclovi nebyl. „Klasické překrucování. Ok, nedostavil fyzicky, ani já. No ale omluvu poslal,“ uvedl Kincl a zmiňovanou omluvu zveřejnil ve stories.

    Patrik Kincl zveřejnil Vémolovu omluvu.

    Šampion Oktagonu Patrik Kincl se od Vémoly dočkal omluvy za to, že Terminátor z něj předloni udělal práskače před celým národem. Vémola v roce 2022 uvedl, že za policejní razií v jeho domě stojí „udání do kamaráda Patrika Kincla“.

    „Šlo o účelové udání od kamaráda Patrika Kincla, což jen potvrzuje, jak moc se mě před tím zápasem bál. Ti ubožáci to naplánovali přesně tak, abych to musel řešit těsně před zápasem, to ale ještě nevěděli, že vážně onemocním a zápas nebude,“ uvedl loni Vémola.

    „Je to ještě větší ko**t, než jsem si myslel. Já myslím, že Karel Vémola by se měl už z toho svého snu probudit, vzpamatovat se, stoprocentně jsem žádné udání neposlal,“ reagoval pak Kincl, který zmínil záměr hnát celou věc k soudu, což také nakonec udělal.

    Všichni pochopili Vémolova slova tak, že prstem ukazuje na Kincla, kterého ironicky označil za kamaráda. Oba se navíc v minulosti přátelili a pomáhali si během příprav na zápasy. Dokonce i šampion Oktagonu si to myslel a proto požadoval finanční odškodnění, kterého se nakonec zřekl.

    V omluvě, kterou Vémola skrz svého advokáta Kinclovi poslal, bijec mimo jiné píše, že měl na mysli Kinclova kamaráda (podnikatele Patrika Pejchu, pozn. red.) a veřejnost včetně Patrika to jen špatně pochopila.

    „Opakovaně jsem vyjádřil svůj názor, že šlo o udání nepravdivé a účelové, jehož cílem bylo způsobit mi problémy před odvetným zápasem s Patrikem Kinclem a že udání bylo podáno ze strachu před výsledkem odvety. Kauza je již skončena, Patrik Kincl se v ní nijak neangažoval a nebylo zjištěno, že by jakkoliv souvisela s naším zápasem,“ stojí v omluvném dopisu, který Kincl nyní zveřejnil.

    Fotogalerie