Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Pastrňákova snoubenka Rebecca: Divoká rozlučka se svobodou! Pastova maketa i sexy šaty

    Pastrňákova snoubenka Rebecca se loučila se svobodou. | foto: Instagram

    Před necelými třemi lety se museli srovnat s tragickou zprávou v podobě úmrtí syna Vigga, který zemřel šest dní po porodu. Nyní ale David Pastrňák (27) a jeho kráska Rebecca prožívají velmi šťastné období. Loni se jim narodila dcera Freya Ivy, která jim dělá samou radost. Brzy se z Davida a Rebeccy navíc stanou manželé. Zatímco „Pasta“ sbírá body v NHL, sexy Švédka si užila rozlučku se svobodou, kterou pro ni zorganizovala parta kamarádek! Bez milovaného Davida se Rebecca neobešla ani na rozlučce!

    Rebecca Rohlsson, švédská snoubenka hokejového útočníka Davida Pastrňáka, se na svém Instagramu pochlubila sérií fotek z dámské jízdy s partou kamarádek. Nebyl to obyčejný mejdan, šlo totiž o rozlučku se svobodou!

    „My Bruins ladies! Jsem tak vděčná za tuto rodinu mimo domov,“ napsala na svém profilu krásná Rebecca, která už se brzy provdá za hvězdného českého hokejistu.

    Bez Davida se Rebecca neobešla ani na rozlučce. Kamarádky jí totiž pořídily Pastrňákovu maketu v životní velikosti a pohledná Švédka se s ní mazlila.

    Pastrňákova snoubenka Rebecca se loučila se svobodou.

    V komentářích pak Rebeccu chválili nejenom kamarádi, ale i samotný „Pasta“. „Raketa,“ okomentoval fotky z rozlučky střelec Bostonu Bruins, který už brzy vstoupí do chomoutu.

    Pastrňákova snoubenka Rebecca se loučila se svobodou.
    Pastrňákova snoubenka Rebecca se loučila se svobodou.

    Pastrňák a krásná Rebecca tvoří pár už od roku 2018. Po třech letech vztahu si prošli tím nejhorším možným obdobím, kdy jim šest dní po porodu zemřel syn Viggo.

    Máme anděla, který nás střeží, a říkáme mu syn. Budeme tě milovat navěky,“ napsal tehdy na sociální síti zdrcený Pastrňák.

    Čas ale ránu Davida a Rebeccy alespoň trochu zahojil, a tak se jeden vedle druhého zase široce usmívají. Brzy je čeká velkolepá svatba, které se s největší pravděpodobností zúčastní Davidovi spoluhráči z Bostonu či reprezentace a loni přivedli na svět dceru s netradičním jménem Freya Ivy.

    „O tomhle okamžiku jsme snili dlouho. A nemůžu být více hrdý na moje dvě krásné holky. Už se nemůžu dočkat, až se budu dívat, jak budeš naší nugetce tou nejlepší mámou,“ radoval se minulý rok Pastrňák, který je i letos jedním z hlavních tahounů Bostonu a fanoušci Bruins věří, že je dotáhne až k zisku Stanley Cupu.

    Fotogalerie