Pátek 10. května 2024, svátek má Blažena

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Dvojitá ochranka a hledání pepřáků! Víme, jak bude vypadat válka dvou Tadeášů v Clashi

    Tomáš Linh Le Sy Expresu popsal, jak bude probíhat vyhrocený střet dvou Tadeášů. | foto: Koláž Expresu

    Fanoušci bizarních zápasů už netrpělivě odpočítávají poslední dny. Příští sobotu se v pražské hale O2 universum uskuteční pátý galavečer organizace Clash of the Stars. Startovka je tentokrát naprosto šílená! Hlavním tahákem je bezpochyby válka dvou Tadeášů. Na jedné straně stojí kontroverzní influencer Tadeáš Veselý, jehož soupeřem bude profesionální bojovník Tadeáš „Mawar“ Růžička, který slibuje brutální násilí. Nyní se oba setkají tváří v tvář během speciálního rozhovoru se šéfem Clashe Tomášem Linh Le Sym. Právě ten Expresu prozradil, co od vyhrocené debaty očekává. „Snad Mawar Tadeáše během rozhovoru nenapadne,“ usmívá se bývalý zápasník.

    Desátého června dojde k nejvyhrocenějšímu zápasu, který organizace Clash of the Stars pamatuje. Mezi Tadeášem Veselým a Tadeášem Růžičkou panuje extrémní nevraživost a bylo to vidět už na dubnové tiskovce v pražském klubu Duplex.

    Na tiskovou konferenci Tadeáše Růžičku doprovodilo několik jeho fanoušků a kamarádů. Někteří z nich házeli po Veselém různé předměty a údajně mu i poničili značkové tričko.

    „Tiskovku hodnotím dobře, vykryl jsem Mawarovi ránu, ale pak mi nějaký cikán dal facku. Bylo to zbabělé. Moje tričko to odneslo tak, že ho mám doma pověšené a je na vyhození. Někdo mi ho polil savem. Vyžralo to tam bílou díru do trička,“ popsal Expresu nedávno Tadeáš Veselý, který tvrdí, že má na Mawara připravenou speciální taktiku.

    „Nebudu to úplně prozrazovat, ať se lidé kouknou, jaké on má pravidla a jak toho můžu využít... Váhový rozdíl může hrát roli, ale přece jen on je profík a je na to zvyklý. Trénuje dvakrát denně. S trenérem Tomášem Polákem ale máme nějaký plán a snad ho budeme schopni dodržet a doručíme vítězství. Vzal jsem to vážně. Neodklepu to jako nějaká m*dka. Ať je to válka,“ pravil sebevědomě Tadeáš, který na kameru ukázal, jak mu jdou kopy na hlavu.

    Tadeáš Veselý s redaktorem Expresu

    Mawar Růžička, který zápasí pod profesionální organizací RFA, zase slibuje, že svého soupeře nejen jednoznačně porazí, ale také mu ublíží za všechny, kteří ho nemají v lásce. Agresivní bijec také v rozhovoru s redaktorem Expresu naznačil, že bude možná pokračovat v násilí i poté, co rozhodčí ukončí zápas.

    „Nechci ho ukončit hned, chci ho postupně ničit a mlátit, aby z toho něco měli i lidé a on si mě pamatoval ještě měsíc potom. Udělám všechno pro to, abych ho nějak hrozně knokautoval,“ řekl obávaný ranař.

    Budeme mít zdvojenou ochranku, Tadeáše prohledáme kvůli pepřáku!

    Už ve čtvrtek večer v pražském Duplexu proběhne speciální dvojrozhovor obou Tadeášů s šéfem Clash of the Stars Tomášem Linh Le Sym. Akce nese název B4 The Clash a podstupují ji před turnajem všichni zápasníci.

    Častokrát se stane, že se bojovníci začnou během rozhovorů urážet a dojde i na menší bitku. Tentokrát se ale očekává největší možná mela a podle toho také budou vypadat bezpečnostní opatření na místě.

    „Budeme mít zdvojenou ochranku. Nebudou tam jenom dva chlapi, ale tentokrát čtyři. Samozřejmě se očekává, že to bude vyostřené, ale nemusí to tak nakonec být. Já za sebe doufám, že Mawar Tadeáše během rozhovoru nenapadne,“ vyjádřil se pro Expres.cz Tomáš Linh Le Sy.

    Zatímco Mawar nemá problém během rozhovoru na Tadeáše vletět a zasypat ho tvrdými údery, o Veselém se dobře ví, že umí být hodně záludný. Během B4 The Clash s youtuberem Faynem vytáhl pepřák a nastříkal ho svému soupeři do obličeje, za což sklidil obří kritiku.

    „Tadeáše prohledají hned u vstupu, aby bylo jisté, že u sebe nemá pepřák,“ avizuje Le Sy.

    Zmiňovaný B4 The Clash můžete sledovat youtubovém účtu organizace Clash of the Stars. Redakce Expresu ale bude na místě a vyhrocenou debatu dvou znesvářených rivalů budeme monitorovat.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 16:00 pátek 29. září 2023. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      10
    • Haha
      8
    • Super
      6
    • Cože
      5
    • Tvl
      5
    • Sladký
      4