Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Bojovník Mawar Růžička: Bizár mě baví! Veselý? Čistá nenávist! Potřebujeme ho ale živého

    Na nedávné tiskovce se postaral o největší show a dostál své přezdívce Mawar (zkratka Mad Warrior – šílený zápasník). Profesionální bojovník Tadeáš Růžička (25), který zápasí pod organizací RFA, bude v červnu bojovat s kontroverzním influencerem Tadeášem Veselým (21). Známého ranaře, jenž patří mezi tuzemskou postojářskou elitu, v pražském Duplexu podpořilo několik jeho kamarádů a fanoušků. Chvílemi to vypadalo, že začnou Veselého snad lynčovat. „Potřebujeme ho do zápasu mít živého a zdravého, oni udělali jenom atmosféru. V Praze ho nemá rád opravdu nikdo,“ řekl Expresu Růžička, který tvrdí, že Veselého v zápase bude možná mlátit i poté, co boj ukončí rozhodčí.

    V pondělí se v pražském klubu Duplex uskutečnila tisková konference, kde promotéři Clash of the Stars oznámili jednotlivé zápasy na červnový galavečer, který se má uskutečnit v hale O2 universum.

    Jednoznačně největší emoce vzbudila poněkud bizarní bitva mezi ostříleným profesionálním bojovníkem Tadeášem „Mawarem“ Růžičkou a kontroverzním influencerem Tadeášem Veselým, jenž naopak patří mezi nejhorší bojovníky organizace.

    Ze tří zápasů si Veselý zatím připsal jen jedinou výhru nad výrazně lehčím soupeřem Pavlem Měsíčkem alias Pomalu Snejksi. Není tedy divu, že experti i sázkové kanceláře jednoznačně favorizují Růžičku, který by mohl prohrát snad jen kvůli případné diskvalifikaci, kdyby neudržel nervy na uzdě a porušil pravidla.

    Růžičku na tiskovku doprovodila početná skupina kamarádů a skalních fanoušků. Mnozí z nich dávali hlasitě najevo, co si o Veselém myslí.

    „Tlustá svině, tlustá svině,“ ozývalo se Duplexem, zatímco mladý influencer vstupoval na pódium mezi ostatní zápasníky. Našli se i tací, co po Tadeášovi házeli různé předměty. Při odchodu schytal Veselý ještě úder do obličeje a Expresu se druhý den svěřil, že musel vyhledat pomoc lékaře.

    Na Tadeáše Veselého létala vajíčky i nadávky.

    Chvílemi to na tiskové konferenci dokonce vypadalo, že hrozí snad i veřejný lynč. Růžička, který se netají tím, že Veselého z hloubi duše nesnáší a chce mu v kleci co nejvíce ublížit, se něčeho takového ale prý vůbec nebál.

    „Potřebujeme ho do zápasu mít živého a zdravého. Kluci udělali jenom atmosféru a podpořili mě. V Praze ho (Tadeáše Veselého, pozn. red.) nemá rád opravdu nikdo,“ řekl Expresu bojovník s přezdívkou Mawar, jenž má ale trochu obavy, aby Veselý z domluveného zápasu nakonec nevycouval.

    „Toho se samozřejmě bojím od začátku. Řeší se případně nějaká náhrada. To už by ale nebylo ono. Tohle je čistá nenávist. Na to se moc těším,“ říká Růžička, který si vyhrocenou tiskovku v Duplexu naplno užil.

    „Bylo to skvělé, lepší tiskovku jsem nikdy nezažil. Byla to legrace. Rozlišuji náš sportovní svět a bizár. Tenhle bizár mě opravdu baví. To nejsou vrcholoví sportovci, ale známé osobnosti a lidé je chtějí vidět proti sobě. Patří to k dnešní době, budou se dít šílenější a šílenější věci,“ odhaduje Růžička.

    Tadeáš Veselý a Tadeáš „Mawar“ Růžička

    Hraje si na gangstera, ale živí ho táta. Jestli to vzdá, budu ho mlátit dál

    Bijec, který v minulosti zápasil i v Oktagonu, nám pak na kameru vysvětlil, jak jeho spor s Tadeášem Veselým vlastně vznikl.

    „Spor vznikl tím, co šíří za zlo na internetu. Poslední kapkou bylo, když vystříkal pepřák na svého soupeře na tiskovce. Hraje si v Praze na gangstera, ale živí ho jeho táta. Jmenuje se Tadeáš a dělá takovou ostudu, jsem s ním spojovaný v rámci různých konverzací. Uráží mě to. Vadí mi ta osoba a není vhodným příkladem pro naši společnost. Chci mu to dát pěkně sežrat. Bude to srážka s krutou realitou,“ avizuje Tadeáš Růžička.

    Tadeáš „Mawar“ Růžička

    Zápas proběhne podle speciálních pravidel. Zatímco Veselý bude na sobě mít malé MMA rukavice a bude mít povoleno používat všechny techniky, Růžička oblékne velké (20uncové) rukavice a bude mít povoleno pouze boxovat.

    Ostře sledovaný zápas je vypsán na tři kola s tím, že první kola mají tři minuty a třetí je neomezené. Zápas nesmí skončit na body. Veselý navíc mnohem zkušenějšímu Mawarovi sebevědomě nabídl pravidlo, že nesmí v zápase odklepat.

    „Jestli to udělá, nepřestanu,“ řekl redaktorovi Expresu Růžička, jenž pak popsal ideální scénář zápasu.

    „Nechci ho ukončit hned, chci ho postupně ničit a mlátit, aby z toho něco měli i lidé a on si mě pamatoval ještě měsíc potom. Udělám všechno pro to, abych ho nějak hrozně knokautoval,“ nechal se slyšet obávaný ranař.

    Tadeáš Veselý a Tadeáš „Mawar“ Růžička

    Celý rozhovor si pusťte ve videu.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 13:01 pondělí 28. srpna 2023. Anketa je uzavřena.

    • Haha
      16
    • Super
      13
    • Cože
      8
    • Trapas
      6
    • Sladký
      6
    • Tvl
      5