Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Hlůšková zná tyrana Martina T. osobně: Šli jsme na skleničku! Lynč si zaslouží, ale...

    Tereza Hlůšková zná tyrana z Hradiště osobně. Co o něm Expresu řekla? | foto: Koláž Expresu

    Česká veřejnost v posledních dnech řeší Martina T., který měl nechat záměrně hladovět svého psa, jehož pak z bytu plného výkalů zachránili přivolaní hasiči. Mladík, který v Uherském Hradišti provozoval barber shop, se ozval médiím a tvrdí, že za jeho nepochopitelné chování mohou psychické problémy. „Jeho omluva podle mě nebyla z jeho hlavy,“ myslí si Tereza Hlůšková (27), pravděpodobně nejznámější česká vězeňkyně, která pochází ze stejného města. Expresu se Tereza svěřila, že Martina T. zná osobně a vyjádřila svůj názor také na drsný lynč, jemuž mladý muž aktuálně čelí.

    Hasiči před pár dny zachránili na kost vyhladovělého psa z bytu v Uherském Hradišti. Později se ukázalo, že majitelem zvířete je jistý Martin T., který ve městě provazoval barber shop. Na sociálních sítích se objevily neověřené informace, že mladík se tímto nechutným způsobem údajně mstil své expartnerce, s níž si psa pořídil.

    Martin, který aktuálně čelí drsnému lynči na sociálních sítích a mnozí mu vyhrožují napadením či dokonce smrtí, si zablokoval všechny své profily. Krátce poté se ale ozval médiím a popsal, co za jeho nepochopitelným činem prý stálo.

    Poslední dva měsíce jsem se potýkal s psychickými problémy a nebyl jsem schopný se o něj starat. Chtěl jsem ho dát do útulku, ale bál jsem se reakce okolí, tak jsem to pořád oddaloval a oddaloval až se to dostalo do fáze že jsem tam začínal chodit míň, a když jsem viděl, co se s ním děje tak jsem dostal strach a nevěděl co dělat. Nikdo z okolí o mém problému nevěděl, tudíž mi, ani Bladeovi nemohli pomoct. Neměl jsem v tom žádné potěšení. Celá situace mě hrozně moc mrzí a lituji toho,“ uvedl pro Denik.cz muž, který podle svých slov plně spolupracuje s policií.

    „Dalo se tomu předejít kdybych se někomu svěřil. Doufám, že se Blade z toho dostane a bude zase jako byl dřív. Taky mě moc mrzí, jaký to má dopad na mé okolí. Nikdo z mé rodiny, rodiny mé bývalé přítelkyně, včetně jí nebo kamarádů o tom nevěděl, jinak by určitě zakročili protože jsou to dobří lidi. Tímto bych poprosil veřejnost, ať se zachovají lépe než já, a přestanou terorizovat lidi co za nic nemůžou. Všechnu tu nenávist si zasloužím jen já a jsem připraven nést následky,“ dodal Martin T., jehož celé prohlášení si můžete přečíst zde.

    Hlůšková zná tyrana z Hradiště: Ta omluva není z jeho hlavy!

    Redakce Expresu se spojila s pravděpodobně nejznámější českou vězeňkyní Terezou Hlůškovou, která stejně jako Martin T. pochází z Uherského Hradiště. Mladá žena, která si odseděla za údajné pašování heroinu čtyři roky v pákistánském kriminále, se nám svěřila, že Martina osobně zná.

    „Znám ho od dětství. Chodili jsme na stejnou sportovní školu. Jako dítě to byl normální kluk. Neřekla bych do něj, že by byl něčeho takového schopen. Naposledy jsme se viděli v roce 2017, kdy jsem s ním šla na skleničku do baru. Dali jsme si jen sodovku. Tehdy se mi svěřil, že něco dělá v Praze. Jestli tam studoval, nebo pracoval, to už si přesně nevybavuji,“ řekla nám na úvod Hlůšková, která se na svém Instagramu pustila do lidí, co Martina T. urážejí a hrozí mu napadením či dokonce zabitím.

    „Já jsem proti těmto nechutným komentářům. Navrhla jsem místo toho petici, aby byl řádně potrestán. Tento nápad se ujal a podpisy se množí. Já si totiž dobře pamatuji, jaké to bylo pro mou rodinu, kdy mě zadrželi a jim chodili různé zprávy, například výhrůžky smrtí a podobně. Chápu, že si on podle lidí lynč zaslouží, ale vězení pro něj bude mnohem horší. I ta smrt je pro člověka vlastně vysvobození. Každá hodina za mřížemi je peklo a já o tom něco vím,“ prozradila Tereza.

    Hlůškové příliš nesedí Martinova výše uvedená omluva, v níž mladý muž vysvětluje své chování údajnými psychickým problémy.

    „To, co měl sesmolit, nepůsobí, že by bylo z jeho hlavy. Spíše myslím, že mu s tím někdo pomáhal. Takovou odpověď by dohromady nedal, jak ho znám. Možná měl psychické problémy, ale jak tedy mohl vést nějaký byznys? Na mě to spíše působí, že byl pod nátlakem a snaží se hájit, že je psychicky nemocný. Je to divné,“ říká Hlůšková, která věří, že tyran nebohého psa bude spravedlivě potrestán.

    Fotogalerie