Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Hlůšková jásá: Z basy pouští její nej kámošku! Seděla za drogy, řešily jsme Kardashianky!

    Tereza Hlůšková se raduje! Z pákistánské basy pustili její největší kámošku! Seděla z drogy a řešili jsme Kardashianky, říká Tereza. | foto: Koláž Expresu

    Na svobodě je už přes dva roky a žije úplně jiným životem, než před zadržením. To ale neznamená, že by Tereza Hlůšková (27) zapomněla na léta strávená v pákistánském kriminále. Redaktorovi Expresu se nyní svěřila, jak moc velkou radost jí udělalo, když se dozvěděla, že na svobodu míří její nejlepší kamarádka z vězení. „Seděla také za pašování drog a má zavřeného přítele. Kecaly jsme spolu o Kardashiankách a těším se, až budeme zase v kontaktu,“ tvrdí nadšená Tereza.

    Češka Tereza Hlůšková, která za údajné pašování heroinu vyfasovala 8 let a 8 měsíců v pákistánském kriminále, se na svobodu dostala koncem roku 2021. Nakonec si odseděla zhruba polovinu svého původního trestu. Ven z kriminálu ji dostalo až procesní pochybení, na které upozornil její právník.

    Nyní se Tereza živí jako servírka, vypráví své příběhy na platformě Herohero a je čerstvě zasnoubená s fotbalistou Mariánem Kovářem, s nímž by ráda časem založila rodinu.

    I tak si ale Tereza častokrát vzpomene na bývalé spoluvězeňkyně z kriminálu. Velkou radost Hlůškové udělal fakt, že na svobodu míří také její nejlepší kamarádka z vězení, která ji v těžkých chvílích držela nad vodou.

    „Její případ byl také hodně medializovaný. Seděla stejně jako já za pašování drog. Na rozdíl ode mne ale nebyla osvobozena, jenom ji původní trest po menších částech zkrátil ministr, takže tam nakonec byla asi 5 let. Nyní čeká, až jí máma podepíše dokumenty. Pak musí zaplatit 50 tisíc rupií a hned poté ji propustí. Odhaduji, že se tak stane na konci března,“ svěřila se Expresu Hlůšková.

    „Má přítele, který také sedí v Pákistánu. Z toho důvodu ona nechce zpět do Anglie, kde žila, ale plánuje zůstat tam, aby za ním mohla chodit na návštěvy,“ dodává Tereza, která pak popsala, jak si s mladou ženou z pákistánského kriminálu skvěle sedla.

    „Měla jsem tam více kamarádek, ale tohle byla jediná, která měla skoro stejnou mentalitu, jako já. Je to asi tím, že jako jediná žila v zahraničí, konkrétně v Anglii. Kecaly jsme spolu o Kardashiankách, znala stejné písničky, řešily jsme módu a nejvíce jsme si sedly. Hrozně se těším, až bude venku, dostane telefon a zavoláme si třeba přes face time. Budeme zase spolu kecat,“ plánuje Hlůšková, která se radostnou zprávu pochlubila také na svém Instagramu, kde ji sleduje přes 34 tisíc lidí.

    Fotogalerie