Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Hlůšková poprvé o drogách: Kokain, extáze a pervitin! První lajna ve 20, byla jsem jako zvíře

    Tereza Hlůšková popsala své zkušenosti s drogami. | foto: Koláž Expresu

    Odseděla si bezmála 4 roky v pákistánském kriminále za údajné pašování heroinu. Během doby, co byla za mřížemi, se hodně spekulovalo o tom, jaké má ona sama zkušenosti s tvrdými drogami. Na sociálních sítích se jeden čas dokonce šířily různá svědectví, nyní se Tereza Hlůšková (27) rozhodla přiznat pravdu. Marihuanu prý začala kouřit ještě jako nezletilá, první „lajnu“ si dala ve 20 letech, když se živila coby společnice!

    Češka Tereza Hlůšková nadále pokračuje v odtajňování svého příběhu. Na platformě Herohero popisuje nejenom pobyt v kriminále Kot Lakhpat, ale také třeba svůj život před uvězněním. Nyní se Tereza věnovala velmi kontroverznímu tématu. Na plná ústa přiznala, jaké má zkušenosti s drogami.

    „Pět a půl roku jsem neměla drogy, když neberu cigarety a marihuanu minulý rok. Ještě alkohol, ale to není droga, to je radost,“ řekla na úvod Hlůšková, která je čerstvé zasnoubená.

    V jednom z nejnovějších videí Tereza uvádí, že kouřit cigarety začala ve 13 letech. Pár let poté poprvé vyzkoušela marihuanu.

    „Začala éra marihuany. S kámoškou jsem vždy šly ven i v zimě. Koupily jsme si nejlevnější víno, křupky za pár korun a seděly. Někdy jsme si k tomu zapálily marihuanu, užívaly si to, smály se a hodinu na sebe koukaly. Byla to sranda. Je to asi špatné, ale kdo marihuanu nezkusil v životě? To bylo ale nic dá se říct,“ vzpomíná Hlůšková, která prý přišla poprvé do kontaktu s tvrdými drogami ve svých 20 letech, kdy se v Belgii živila jako společnice.

    První lajnu si Hlůšková podle svých slov dala na jednom divokém mejdanu.

    „Nevěděla jsem, co mám dělat. Nevím, co to bylo, ale myslím, že pervitin, možná mixnutý s koksem. Ten chlap mohl mít peníze i na čistý kokain, ale já to v té době nepoznala. Dala jsem si. Byla jsem free, v jedné ruce jsem měla vodku a v druhé slivovici. Ani nevím, v kolik hodin jsem odpadla. Nějaký borec mě nesl na záchod, abych se vyzvracela. Šla jsem k borcovi do ložnice, on měl vodní postel a spala jsem takovým stylem, že mě chlapi budili, protože byli v šoku a mysleli si, že jsem umřela,“ říká s úsměvem Hlůšková.

    Dala jsem si pervitin a éčko, byla jsem jako zvíře!

    Krátce poté, co se Tereza probrala, ji její kolegyně prý přivítala další lajnou.

    „Narýsovala mi další lajnu, že mi bude líp. Na jednu stranu mi to pomohlo a nebylo mi zle. Měla to ale udělat jinak. Já pro ni ale nebyla žádná kamarádka, ale obyčejná ku*va,“ vypráví Hlůšková, která kromě kokainu, pervitinu či marihuany vyzkoušela také extázi.

    „Sem tam jsem měla drogu, ale ne že bych to potřebovala každý den, nebo byla závislá, to vůbec ne. Brala jsem, abych neurazila a netrhala partu. V Anglii jsem neměla nic, v Pákistánu možná nějaký hašiš, to si nepamatuji. Ve Švýcarsku jsem také neměla drogy, ale pak jsem letěla v roce 2017 znovu do Belgie a tam jsem začala znova. Tam to bylo ve velkém,“ přiznává Hlůšková, která detailně popsala, jaký měla stav, když kombinovala v jeden večer pervitin s extází.

    „Dala jsem si pervitin a éčko. Co jsem pak dělala za psycha a jak jsem se chovala? To bylo něco! Byla jsem jako zvíře,“ zavzpomínala Tereza na Herohero .

    „Jela jsem to ve velkém, brala jsem drogy i v Česku. V Itálii na dovolené s kamarádkou jsme se seznámily s Italy, jeden mluvil trochu Češky. Zavedli nás do takového doupěte, dala jsem si pervitin a byla jsem hustá,“ dodává Hlůšková, která ale vyvrací, že by někdy vyzkoušela heroin.

    „Heroin jsem neměla nikdy. Doteď nevím, jak se to bere. Občas jsem měla asi čistý kokain, občas to bylo s pervitinem. Brala jsem si to také od chlapa, co bydlí kousek a byl ve vězení,“ prozradila na sebe Tereza.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 20:48 úterý 23. ledna 2024. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      64
    • Super
      17
    • Tvl
      13
    • Sladký
      12
    • Haha
      9
    • Cože
      4