Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Na kost vyhublý pes v okně čekal na pomoc. Tyranovi hrozí lynčem, přidávají se i celebrity

    Nechutné týrání psa v Uherském Hradišti nadzvedlo i celebrity. Na Martina T. se valí vlna nenávisti. | foto: Instagram

    V Uherském Hradišti se odehrál další nechutný případ týrání zvířete. Pánský kadeřník Martin T. se ještě před časem chlubil novým přírůstkem do rodiny, americkým pitbulteriérem. Jenže domácí mazlíček ho očividně omrzel, protože ho hasiči museli na kost vyhublého zachraňovat z okna. Vůči nechutnému tyranovi se zvedla vlna nenávisti, na sociálních sítích se do něj pustila i řada celebrit.

    Na nechutný případ upozornila facebooková stránka Stop týrání. Zveřejnila fotografie zuboženého psa, který na okně zoufale vyhlíží pomoc.

    Ta naštěstí přišla. Psa z okna na zavolání kolemjdoucích zachránili hasiči, už je v péči veterinářů a měl by přežít. Informovala o tom Veterina Turčinková, která se ho ujala.

    „Chtěla bych upozornit na odporné chování některých lidí. Stav pejska mluví za vše. Pejsek byl dnes v Uherském Hradišti díky všímavosti obyvatel zachráněn z bytu za pomoci policie a hasičů,“ uvedla veterina.

    Stránka zaměřená na případy týrání zvířat zveřejnila také identitu majitele. Tím je Martin T., který v Uherském Hradišti provozuje pánské holičství.

    Nebyl na tom vůbec dobře.

    Na jeho sociálních sítích se sešly tisíce komentářů, ve spoustě z nich mu lidé vyhrožují odplatou. Ozvala se i řada známých osobností.

    „Těžko popsat slovy, jaké ty jsi hovado,“ vzkázala tyranovi misska a účastnice reality show Love Island Hana Dědková.

    „Hovado, karma tě dožene,“ přidala se například Marie Růžičková, manželka hokejové trenéra a legendy z Nagana Vladimíra Růžičky, zatímco raper Renné Dang mu napsal, že v pekle je speciální místo pro lidi, jako je on.

    Martin T. se psem chlubí na stránkách svého holičství. Doma ho přitom nechal hladovět.

    Martin T. si ve středu během poledních hodin raději celý profil smazal. Hněv se nicméně přesunul na stránky jeho holičství. Těžko říct, zda se do práce někdy bude moct vrátit. Řada lidí se totiž domlouvá, že ho na uvedené adrese půjde navštívit.

    Fotogalerie