Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Otec expřítelkyně tyrana: Nic jsme nevěděli, nechte nás! Rozbil bych mu hubu

    Tomaštík nechal Bladea hladovět, před smrtí ho zachránila policie. Hněv se ale snáší i na rodinu jeho expřítelkyně. | foto: Instagram

    Psa Bladea nechal hladovět a brodit se vlastními výkaly, od smrti ho zachránil jen zákrok policie a hasičů. Pánský holič Martin Tomaštík z Uherského Hradiště je terčem hněvu celého národa, někteří lidé se dokonce domlouvají, že se půjdou mstít. Ušetřena ovšem není ani rodina dívky, se kterou před časem tvořil pár a psa si pořídili společně. Její otec se ovšem brání, že o ničem nevěděli.

    Tomaštík si po vlně tisícovek výhrůžných zpráv smazal sociální sítě, lidé si teď zlost vylévají na stránkách jeho holičství. Než tak ale stihl učinit, všichni si všimli toho, že ještě donedávna zveřejňoval fotografie s mladou dívkou, svou přítelkyní.

    A tak se vlna hněvu snesla také na ni. Lidé jsou přesvědčeni, že není možné, aby o stavu psa nevěděla.

    „Ty taky skončíš v pekle, není možné, abys o tom nevěděla,“ stálo v jednom z mnoha komentářů pod fotkou.

    Jenže záhy se ukázalo, že dívka jménem Emílie už s Tomaštíkem pár netvoří. A že týrání Bladea mělo být právě pomstou za rozchod, protože psa měla ráda.

    Pes byl v naprosto zuboženém stavu.

    Přesto si spousta lidí stojí za tím, že se o něj měla po rozchodu zajímat. Protože pokud by tak učinila, otřesnému týrání by předešla. Terčem útoků se stal i její otec David Vlk, který podniká s farmářskými potravinami a na stránkách jeho obchodu se množí útoky.

    „Lidé, kteří o nás neví vůbec nic, nám vyhrožují fyzickým násilím, dceři smrtí a fyzickou likvidací. Mně přejí, ‚ať zdechnu a zkrachuju‘ a podobné nechutnosti,“ uvedl.

    Vzápětí dodal, že není pravda, že by se rodina o psa nezajímala. Naopak kvůli němu prý zůstali s Tomaštíkem v kontaktu.

    „Pan Tomaštík nám tvrdil, že ho jezdí venčit a krmit a několikrát mi na můj dotaz na psa řekl, že je buď u prarodičů nebo u jeho kamaráda. Ptal jsem se ho na to, aniž bych tušil, že se se psem něco špatného děje… Kdybych to věděl, jak se pan Tomaštík chová k živé bytosti, sám bych mu osobně rozbil hubu,“ řekl.

    Poté, co zrůdný případ vyplaval na povrch, se prý dcera rozhodla s expřítelem přerušit veškeré styky. A otec doufá, že bude tyran potrestán.

    Martin T. měl svůj barber salon.

    Sám Tomaštík už se k případu vyjádřil také. Kontaktoval Slovácký Deník a zaslal mu prohlášení, ve kterém tvrdí, že psa chtěl dát do útulku, ale bál se reakcí, protože byl ve špatném stavu.

    „Poslední dva měsíce jsem se potýkal s psychickými problémy a nebyl jsem schopný se o něj starat. Chtěl jsem ho dát do útulku, ale bál jsem se reakce okolí, tak jsem to pořád oddaloval a oddaloval až se to dostalo do fáze že jsem tam začínal chodit míň, a když jsem viděl, co se s ním děje tak jsem dostal strach a nevěděl co dělat,“ uvedl.

    Celé vyjádření najdete ZDE.

    Fotogalerie