Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Myšlenky na sebevraždu a úprk z města! Expres mluvil s kamarádem tyrana Martina z Hradiště

    Martin T. se má prý skrývat mimo Uherské Hradiště, kde mu lidé vyhrožují lynčem. | foto: Instagram

    V Uherském Hradišti na něj lidé pořádají lynč. Někteří chtějí vzít útokem jeho salón a vzít spravedlnost do svých rukou. Martin T., který měl schválně nechat hladovět svého psa, aby se pomstil expřítelkyni, si mezitím smazal profily na sociálních sítích. Podle bývalého kamaráda, kterého Expres oslovil, se mladík před veřejností skrývá. „Prchl z města a je u známých v Praze. Do Hradiště už se nevrátí, tam by ho lidé zabili,“ řekl nám člověk, který Martina T. zná dlouhé roky a popsal nám také, z jakých poměrů tyran pochází.

    Českou veřejnost po delší době šokoval případ nechutného týrání zvířat. Sociální sítě jsou v posledních dnech plné fotek a příběhu na kost vyhublého psa, který zoufale koukal z okna a zachránit ho museli přivolaní hasiči.

    „Chtěla bych upozornit na odporné chování některých lidí. Stav pejska mluví za vše. Pejsek byl dnes v Uherském Hradišti díky všímavosti obyvatel zachráněn z bytu za pomoci policie a hasičů,“ uvedla Veterina Turčinková, která se zuboženého pejska ujala.

    Majitelem vyhladovělého psa je jistý Martin T., který podle dostupných informací zvíře nechal trpět schválně. Chtěl se tímto zvrhlým a nepochopitelným způsobem prý pomstít expartnerce, s níž si domácího mazlíčka před časem pořídil.

    „Martin ho měl v bytě, já tam dva měsíce nebyla, bydlím u rodičů. Myslela jsem, že je o něj postaráno, jak mi tvrdil. Ptala jsem se na něj několikrát. Nedokážu si jeho jednání vysvětlit ani omluvit. Náš vztah jsem ukončila,“ uvedla žena na sociální síti.

    Martin T. se psem chlubí na stránkách svého holičství. Doma ho přitom nechal hladovět.

    Martin se před lynčem skrývá v Praze, tvrdí jeho kamarád

    Expres se spojil s člověkem, který Martina T. zná dlouhé roky, konkrétně ze základní školy. Pod zárukou anonymity nám sdělil bližší informace o tyranovi, který nyní čelí výhrůžkám a nadávkám ze všech stran.

    „Je z rozvedené rodiny a vychovával ho jeho nevlastní táta. Má ještě sestru. Žil pak nějakou dobu v Praze a učil se tam kadeřníkem. Pak si otevřel svůj salón v Hradišti,“ prozradil Martinům bývalý kamarád.

    Martin T. měl svůj barber salón.

    „Měl dobře rozjetý byznys, přítelkyni a v pohodě život. Proč to udělal? Asi mu m*dlo v hlavě po rozchodu. Všechno má teď v p*či. Jeho byznys samozřejmě skončil. Všichni mu v Hradišti vyhrožují smrtí. Po městě se říká, že se schovává v Praze u známých. Do Hradiště se už nevrátí, tady by ho lidé zabili,“ pokračuje člověk, který pro Martinovo chování nemá sebemenší pochopení.

    „Jeho další kroky? Buď začne dělat v Praze, nebo uteče do zahraničí. V nejhorším případě to může dopadnout tak, že to neunese a pokusí se o sebevraždu,“ odhaduje člověk, který Martina T. osobně zná.

    Fotogalerie