Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Patrik Nacher: Ve volném čase bubnuju, těším se na Rammsteiny. Hřib? Ten je arogantní

    Patrik Nacher | foto: Expres

    Nestraník za hnutí ANO Patrik Nacher (46) je lídrem pražské kandidátky. V poslední době na sebe upozornil nejen podpořením odvolání Hany Lipovské z Rady ČT, kdy hlasoval jako jediný ze strany pro to, aby skončila, ale i tím, že díky jeho snaze končí otravný telemarketing. Je také silným kritikem politické korektnosti a známy jsou jeho postoje vůči současnému vedení hlavního města, zejména co se týče tolik diskutované dopravy. Ale na jaký koncert se těší? Co má v zahradním domku? A kdo mu posílá v pět ráno esemesky? A kdo nemá dělat z lidí debily a proč?

    Jsme v ostré fázi volební kampaně. Je už jen pár dní do voleb, jak vnímáte letošní boje?

    Evidentně jsme v ostré volební kampani, je to vidět z jednání politiků i z reakcí lidí na sociálních sítích. Poslední takovou událostí bylo jednání o zařazení bodu k odvolání Hany Lipovské, já jsem to jako jediný z našeho klubu podpořil. Kolegové mě mají za rebela. To hlasování prvně neprošlo a zase na sociálních sítích, než by někdo ocenil, byť třeba jen jednoho poslance za ANO, jsem se dočetl „haha“ vtipné statusy, že jsem při své výšce neviděl na tlačítka. Takže i z těchto drobností je vidět, že v ostré kampani jsme, protože i když někdo hlasuje pro něco, co je správné pro tu „druhou stranu“, přesto příznivci opozice neocení kroky druhé strany.

    Vymezujete se proti tomu nějak?

    Žádám a prosím, aby měli příznivci nějaké strany vůči těm druhým svůj projev kultivovaný, aby nezesměšňovali soupeře, protože jednak je to tak správně, jednak ti nerozhodnutí voliči se rozhodují i na základě těchto výstupů. A já na rozdíl do Markéty Pekarové, která vyzývá k pálení knih Andreje Babiše, jsem si koupil knihu Petra Fialy a Ivana Bartoše. A takhle by se měli soupeři k sobě chovat, nemusíme spolu souhlasit, ale měli bychom se respektovat.

    Politologové poslední dobou píší, že tato politická kampaň je svým obsahem nudná a nemá šťávu. V podstatě všechny strany říkají to samé, jak vy to vidíte v Praze? Jste lídr pražské kandidátky a myslíte si, že jste dostatečně vidět?

    Myslím, že jsem, dělám pro to maximum, skoro nevidím děti, když je Poslanecká sněmovna, jsem ve sněmovně. Teď jsem tu měl přímo se mnou spojené dva zákony ohledně ochrany spotřebitele. To jsou energošmejdi, což se dotýká každého, a zákaz telemarketingu. Do toho jsme pravidelně venku, řešíme dopravu, bydlení, Airbnb, což je docela zásadní. Nemyslím si, že letošní kampaně nemají energii, protože kdyby nabraly nějakou větší energii, vypadne z toho zase ten obsah. A obsah nikdy energický není, to jsou daně, následky covidu-19, Green Deal, to moc zábava není. Zábavu z toho dělá právě to, co Václav Klaus nazýval slovem netémata. Ale když jich je zase moc, jsou politici kritizovaní, že mají kampaň postavenou na netématech. Netématům se chci vyhnout, řeším spíše obsahové věci a ty jsou nudné.

    Primátor Hřib se chová arogantně

    A je netématem i otevřený dopis prezidenta Zemana primátoru Hřibovi? To řešila mimo Prahu, o které byla řeč, i celá republika, že to je zásah do voleb.

    Netématem je ta jeho reakce na něj, ale jinak je to velkým tématem. Prezident napsal dopis, má na to právo, napsal to primátorovi a ti, kteří nás kritizovali v předchozím volebním období na magistrátě, mají sami umět unést kritiku.

    Patrik Nacher u svého oblíbeného stolu ve sněmovně, kde má prý už základnu.

    Překvapilo vás, že prezident země zaslal dopis šéfovi Prahy?

    Ano, to musím přiznat, že mě to překvapilo, protože jsem si doposud nevšiml, že by se prezident vyjadřoval k dopravě v Praze. Kdybych byl primátor, reagoval bych úplně jiným způsobem.

    Jakým?

    Ta arogantní reakce primátora Hřiba, že měl prezident napsat dopis Havlíčkovi, a výmluvy, kdo za to může, je právě to, o čem mluvím. Když někdo kritizuje druhou stranu, ta je z toho strašně nevrlá a toho by si měli občané všímat. Já kdybych byl primátor, určitě bych nedopustil to, co tady je teď, tedy nekoordinované opravy, útok na řidiče aut, cyklopruhy všude i tam, kde to nedává smysl, a to jsem cyklista. Mimochodem jsem taky hlasoval pro ten metr a půl během předjíždění. Navíc mám elektroauto, takže se přesně hodím do pražského prostředí. Celý rok, co byl v covidu, se nevyužil k ničemu. Ale k vaší otázce: Kdybych přece jen takový dopis od prezidenta dostal, vzal bych ho do auta a projel bych s ním Prahu.

    Primátor Hřib uvádí, že tam je problém komunikace s ostatními částmi Prahy.

    Ano, to může být, Praha má 57 městských částí, má tedy největší počet městských částí na počet obyvatel na světě, je rozparcelovaná na malinké kousíčky. A je to opravdu o komunikaci, pan primátor je velmi arogantní a on komunikovat neumí.

    To máte z osobní zkušenosti?

    Ano. Na zastupitelstvu vždy když ho řídí – a myslím, že vám to off record potvrdí i někteří zastupitelé z koalice a možná i nějací odvážlivci i na nahrávku – ta schůze se natáhne o hodinu, protože má vždy nějakou arogantní poznámku, kterou ten řídící mít nemá. Pak se tam kvůli tomu přihlásí další pět zastupitelů a už to jede.

    Můžete uvést nějaký příklad?

    Někdo tam kritizuje něco o IT zakázkách, a místo aby to oni zařadili na bod programu, nezařadí to tam. Místo toho debatují v tom bodu programu a Zdeněk Hřib si u toho jako řídící schůze neodpustí nějaké poznámky, jak se dělalo IT před čtyřmi lety, jak se dělalo za ODS, pak tam vtáhne ještě Béma… My se ptáme na současnost a on se vrací o deset let zpět v rámci rozpravy, kterou on řídí, přitom má předávat slovo. Výsledkem pak je, že se ten bod nezařadí, přestože proběhla nějaká debata. My se ptáme, oni nám odpovídají, ale je to v bodě programu, ne v tom samotném bodě.

    Vysvětlete, prosím.

    V bodě programu máte různé limity, podle jednacího řádu můžete mluvit tři minuty, nemůžete přijmout žádné usnesení, protože nejste v tom samotném bodě. Takže to naoko vypadá, že s námi debatují, ale ten bod programu nemůže v nic vyústit. A pak je hlasování: Tak zařadíme ten bod? Už jsme si vše řekli, nezařadíme.

    Nacher

    Opozice v Praze, to znamená, že to jste i vy, říká, že primátor Hřib a Piráti v Praze nerozumí IT. Myslíte si to taky?

    Nevím, jestli bych použil slovo nerozumí, spíše to obecně podceňují a mají pocit, že jim vše projde, mají pocit ochrany, že jsou nekritizovatelní.

    A čím si to vysvětlujete?

    Nevím, dvojí metr je nyní tak silný, že to je námět pro moji třetí knihu, kterou si teď dávám dohromady.

    Vadí mi hyperkorektnost v politice

    Bude o politické konkurenci?

    Ne, bude vyloženě jen o dvojím metru. Jak teď odvezli Zemana do nemocnice, četl jsem různé věci na sociálních sítích od lidí, o kterých vím, že jsou příznivci Pirátů, STAN nebo Spolu, to je pro mě nepřijatelné. Umíte si představit, co by se asi dělo, kdyby nejapné poznámky tohoto typu měla ta druhá strana třeba za Trikolóru, hnutí ANO, SPD poté, co by odvezli do nemocnice třeba Karla Schwarzenberga?

    Bude v knize o dvojím metru také komentář o tom, jak vstoupil do volební kampaně Andrej Babiš junior?

    Focení politiků s ním je taky ten dvojí metr. Představte si, že by se někdo fotil s příbuzným Petra Fialy nebo s příbuzným někoho, s kým jsou narušené vztahy. Nejsem doktor, ale z veřejného vyjadřování si myslím svoje, nebudu dělat nějaké soudy, nechci dělat to, co sám kritizuji, ale nepřijde mi to jako obvyklá výměna názorů.

    Řeší se toto v Poslanecké sněmovně mezi poslaneckými kolegy z různých stran? Protože to je typické hospodské téma, probíráte to taky?

    Tady jsem to až tak nezaznamenal, ale kde se o tom lidé hodně baví, je u našich stánků, kde rozdávám svoji knihu „Šílenosti doby korektní“.

    Lidé se vás na to ptají?

    Ano, nejsilnější reakce je třeba ta, že nemají rádi ANO, nemají rádi Andreje Babiše, ale tohle je už pro ně za hranou. On do té kampaně samozřejmě vstoupit může, ale legitimizace ve smyslu toho, že politici se s ním fotí, se jim nelíbí. Dvojí metr je všude okolo nás a není možné, aby to ti lidé neviděli, ale to se netýká jen Babiše juniora nebo obecně politiky, myslím, že hyperkorektnost sem přijde ve velkém stylu. My máme zpoždění, takže pak u nás začnou být netématy toalety pro třetí pohlaví…

    Už máme, jedno postavili v Praze v Manifesto Marketu.

    Vím, já jsem to taky už hned komentoval.

    Poslankyně Kořanová za ANO se zasazuje o nový typ zákona „ne znamená ne“, který mohutně tlačí nezisková organizace Konsent. Je to také netéma? Vy to podporujete?

    Podpořil jsem ji v iniciativě, aby to zde otevřela, ať se o tom bavíme, protože to bylo na základě kauzy kolem Dominika Feriho. A když je žena v nějakém slabším postavení, ale může to být i muž vůči ženě, podřízená a nadřízený, trenér a svěřenec, učitel a žák, známá autorita a jedinec, ne vždy se může fyzicky bránit. Je tam možná ochrana jiných osob, když se to děje v rodině, nechcete probudit malé děti, tedy má to i jiné konotace. Souhlasím s myšlenkou, že ne je ne, ale nejsem zastáncem stejného postoje ke všem hyperkorektním věcem, aby to přerostlo někam, že by se dávaly nějaké písemné souhlasy před sexem. U nás se podceňuje téma znásilnění a v tomto jsem kolegyni Kořanovou podpořil, aby se odlišil skutečný problém od věcí, jako že někdo po třiceti letech si vzpomene, že byl obtěžován, to se dneska slévá do jednoho.

    Dělali jsme rozhovor s bývalou ministryní spravedlnosti Kovářovou na stejné téma a ona tvrdí, že česká legislativa na toto ale pamatuje a že zde může hrozit jistá míra zneužití v tom, že důkazní břemeno je najednou na někom, kdo je obviněn.

    Ne, tak já tyhle souhlasy k sexu a nějaké aplikace…

    S dovolením vám do toho vstoupíme. Aplikace souhlasu k sexu, kterou si mohou stáhnout třeba Dánové, slouží k tomu, aby neprávem obviněný člověk mohl předložit důkaz, jelikož důkazní břemeno je na něm. Nám to přišlo nejdříve jako legrace, ale už chápeme, proč tuto aplikaci vyvinuli. Slouží to jako ochrana muže i ženy před tím, že budou někdy v budoucnu křivě obviněni ze zneužití nebo znásilnění, protože již takový zákon „ne je ne“ mají.

    Máme jít razantně po násilných činech, a ne pronásledovat něco, co se týče promile osob, co se takto chovají, že někoho křivě obviní. Mám ale blízko k tomu, co říká Daniela Kovářová, a chci říct k tomu to, že já se na tuto problematiku dívám jako otec dcery, která může být znásilněná, a zároveň jako otec syna, který může být falešně obviněn.

    Vaše děti s vámi řešily kauzu Feri?

    Ne, mám děti ve věku sedm a devět let, ony poznají v televizi jen mě, Babiše a Zemana. Když vidí mě, říkají, že vypadám unaveně nebo že bych měl zhubnout.

    Jak byste definoval vztah s Andrejem Babišem?

    To je spíše otázka na něj, ale možná si všiml, že jsem pracovitý, byť se nemusíme shodovat ve všem, ale asi tím, že jsem nositelem témat, která se dotýkají více lidí, jako je ochrana spotřebitele. Jemu to je v principu asi jako téma bližší než věci jako například obrana, což se nedotýká zase tolik běžného života lidí.

    Braňte se reklamním šmejdům

    Jako médium se samozřejmě věnujeme hodně společenskému životu, a když mluvíte o ochraně spotřebitele, sledujete, jakým způsobem probíhá reklama na sociálních sítích a hlavně na Instagramu? Slavné tváře prodávají nějaké podivné produkty, tomu říkáme my zase ezošmejdství.

    Dokonce to sleduji až do té míry, že jsem spoluautor pozměňovacího návrhu, který řeší časopisové reklamy na zdravotní zázraky, mám jich už asi čtyřicet uložených. Obrátili se na mě lidé, aby se s tím něco dělalo, interpeloval jsem ministra zdravotnictví, co by se s tím dalo dělat, a najednou se zjistilo, že v zákoně je nějaké vakuum. Vím to, znám to, varuji před tím lidi. Stačí jen zapojit k takové reklamě selský rozum, abyste na to neskočili.

    Patrik Nacher

    Sledujeme povětšinou účty na Instagramu a je problém rozlišit, který doplněk stravy má nějaký certifikát nebo zdravotní osvědčení. Přitom tyto kanály mají obrovský odběr a firmy za to utrácejí velké peníze.

    Můžu před tím jenom dělat osvětu a to i dělám, nejen na falešnou reklamu, ale i na to, za co lidé utrácejí, to byla vlastně moje první knížka „Konec finančních negramotů v Čechách“, kde se snažím nějakou zábavnou formou lidi vrátit do reality, že jim zázrak neumožní zhubnout, že jim neumožní zbohatnout a že jim nezlepší jejich zdravotní stav. Dokud to lidé nepochopí, můžeme zákony měnit do bezvědomí.

    Co mají rodiče dělat pro to, aby z dítěte vyrostl finanční gramot?

    No vidíte, nemají je tak rozmazlovat, jako to dělám já.

    Rozmazlujete svoje děti?

    Jak člověk na ně nemá čas a přijde pozdě a nevidí je a jsem rád, že s nimi můžu aspoň chvíli bavit, když je hodím do školy, samozřejmě to inklinuje k tomu, že pozornost získávám tím, že něco koupím a ony si na to zvyknou. To zrovna finanční gramotnost není. Důležitá zásada ale je vědět, kde je ta chyba, protože pak může dojít k nápravě. Moje děti jsou ale jinak hodné a skromné, ale vím, že si na tyto rodičovské chyby dárečků navyknou. Znají hodnotu peněz, s mou dcerou jezdím na koně, jsem rád, že ji to baví, přitom já se koní docela bojím, ale ví, co jak co stojí, a sama si to reguluje, že chce výbavu postupně.

    Jak vypadá ideální povědomí o finanční gramotnosti?

    Za mě základní finanční gramotnost je o tom, že člověk by si neměl kupovat věci, které nepotřebuje, protože má pod kontrolou svoje emoce. Ten, kdo na to nemá a ovládne se, to je dobré, ale je to jen dostačující. Ideální je, když si to nekoupí přesto, že na to má. Já si támhle už zase nabíjím mobil, protože ho už mám čtyři roky, a pořád jsem ho nevyměnil a už ho musím nabíjet třikrát denně. Ale dokud to elementárně slouží, nechci být otrokem nákupu nových věcí.

    Těším se na koncert Rammsteinů, ale do kotle jsem moc malý

    A jste otrokem například běžné komerce v televizi? Nemyslíme tím reklamy, ale co si pustíte večer v televizi? Díváte se na komerční programy?

    Moc ne, ale koukám na filmy, mám rád film Big Lebowski nebo Ctihodného občana, ze seriálů Jistě, pane ministře a Jistě, pane premiére.

    Nacher

    A co Netflix? HBO GO?

    Nemám ani jedno.

    Ani kvůli dětem?

    Ne, ony frčí na tom, že pustí na YouTube nějaké ty youtubery, dokonce vám řeknu, že vím, že někdo z Říčan dělá snad nějaký parkour…

    Tary.

    Takže Taryho. Ale co se týče mě samotného, já využívám služby zpětného zhlédnutí, takže zprávy, debaty a tak.

    O čem se bavíte doma s paní Nacherovou, když se nekoukáte na zprávy nebo na debaty? Nebo jinak, co dělá Patrik Nacher takhle v sobotu odpoledne?

    Bubnuju.

    Kde?

    Mám bicí v zahradním domku. Nejvíc rockové věci, Depešáky si bubnuju, Metallica je na mě zatím těžká, něco zvládnu od Queenů. Jsem takový samouk a teď sháním učitele.

    Byl jste na nějakém koncertě v poslední době?

    Ne, ale těším se na Rammsteiny příští rok. To je moje.

    Co tam budete dělat? Budete sedět na sedačce, nebo budete pařit?

    Já se svojí výškou 163 centimetrů nemůžu moc nikde do kotle nebo dolů, protože bych neviděl na pódium, jsem spíše někde v sedací části publika.

    To jsme na tom stejně, já zase nesmím do kotle, na mě lidé pískají a hází po mně kelímky, protože přese mě nevidí.

    To se nedivím, kdyby přede mnou seděl nebo stál někdo jako vy, kdo má dva metry, reklamoval bych lístek. Když jsme mimochodem u toho, tady je krásně vidět, jak funguje ta politická korektnost. Každý jsme jiný, nemůžeme mít stejné zážitky a stejné možnosti ze všech událostí. Diskriminace by byla, kdyby mi někdo řekl, že mi ten lístek na Rammstein neprodá, protože jsem za hnutí ANO. Ale to, jak já to pak budu prožívat se svými 163 centimetry, to už prodejce neovlivní. Ale snaha o politickou korektnost všechno vyrovnat a vyvážit by znamenala, že bych k tomu lístku měl dostat i stoličku, která by vyrovnala moji výšku do průměrné výšky mužů na koncertě. Nevím, jak to budete přepisovat, jestli to bude autentické... Takže pán tady, co se mnou dělá rozhovor, má dva metry, já mam 163 centimetrů, my si oba koupíme Rammsteiny za stejnou cenu, vy půjdete dopředu, já půjdu dozadu, vy uvidíte víc, já nic, ale můžu to obejít tím, že si koupím lístek k sezení, kde jsou tribuny nahnuté, takže uvidím na pódium. A přece bych nikdy nepřipustil, že bych v rámci té extrémní vyváženosti a vyrovnávání získal slevu k tomu lístku, co máte vy. Ale mě by to nikdy nenapadlo.

    Výška 202 a 163 centimetrů u stolu takový rozdíl není, ale na koncertě už ano.

    Tímhle pohledem trochu demonstrujete i tu dopravu v Praze, když se k tomu vrátíme, k tlačení lidí do kol nebo do MHD. Jel jste do práce na kole?

    Ne. Jsem cyklista, jedu s kamarády na kole o víkendu, ale do práce chcete nějak slušně přijet.

    Ale pražští zastupitelé za Piráty Adam Zábranský a Vít Šimral říkali, že máme mít všichni v práci sprchy, abychom mohli do ní přijet na kole.

    A to je právě to programování lidí. Mám velkou tašku, takže bych musel jezdit s báglem na zádech, někde mít počítač, věci na převlečení a boty. Nedělejme z lidí debily, mě fakt tohleto nebaví. Jestli jim dvěma to vyhovuje, tak ať, ale já jim jejich život neplánuju.

    Říkal jste, že si vás Andrej Babiš všímá víc než před čtyřmi roky, kdy kandidoval na primátora Petr Stuchlík. To mi nahrává na otázku, jestli byste měl ambice na primátora?

    Ne, moc se mi nechce, já jsem se ukotvil v práci tady v Poslanecké sněmovně, jsem řadový poslanec a myslím, že se mi povedlo udělat dost užitečných věcí pro lidi. Jsem lídr v Praze, kdy to tady vůči ANO není moc přátelské…

    Proč Babiš říká, že ANO neumí Prahu?

    Tak Praha byla vždy jiná, nevím, jsou tu hodně i levicové postoje, to je asi ve všech velkých městech, je to docela zajímavý trend. Mám to tady těžké, ale nevzdávám to.

    Nevím, kolik stojí kilo mrkve, ale za moje špagety mě Pohlreich pochválí

    Jaká byla Praha za vašeho mládí?

    Jak říkal Petr Zvěřina z VyVolených, že je z Václaváku, já jsem skoro z Václaváku. Celé mládí jsem v žil v Opletalově ulici a jsem rodilý „Centropražák“. Mládí jsem strávil na hlavním nádraží, kde jsme na trávě hráli fotbal a policajti nás odtamtud vyhazovali. Dělali jsme bojovky na Starém Městě, to ještě nebyly domy zamčené jako dneska, dneska už lidé ani nevědí, jak jsou ty domy průchozí, měli jsme klíče na krku a běhali jsme po městě. Na rozdíl od bratra, který je na hudbu, já jsem se věnoval sportu, zkoušel jsem fotbal, tenis, závodně jsem hrál ping-pong a dělal jsem kulturistiku.

    Měl jste vzor? Třeba někoho jako Arnolda?

    Tak toho měli všichni. Já měl na závodech váhu 53,7 kilo a kategorie byla do 65 kilo, takže jsem měl ještě rezervu svalové hmoty, dávám to tady k dobrému mezi kolegy a ti mi to nevěří, mám tu pro ně video, kde jsem měl v pase asi 63 centimetrů. Byl jsem čtvrtý na mistrovství v Havlíčkově Brodě.

    Pojďme do závěru, jednoduché otázky. Kolik stojí kilo mrkve?

    Ajajaj. Kilo mrkve? Asi 32 korun? Kolik stojí?

    Taky přesně nevíme. Právě proto se na to ptáme, protože nás nedávno zarazilo, kolik lidí zde vlastně neví, co kolik stojí, včetně nás, máme jiné chování v obchodě než lidé na venkově. Víte, kolik stojí celé kuře?

    Nevím, asi 150 korun?

    Co vás v poslední době nejvíc vytočilo?

    Poslední debata v TV Barrandov, kde jsem byl, a agresivní reakce lidí na sociálních sítích.

    Jakou nejdražší věc jste si pro sebe v poslední době koupil?

    Nechal jsem si ušít čtyři košile (má na rukávech vyšitý monogram) a pak jsem si koupil blánu na bubny za 1600 korun a notebook.

    Nacher

    Máte nějakou oblíbenu celebritu?

    To jsou nejtěžší otázky, já nad tím vůbec nepřemýšlel. (Chvíli mlčí.) Tyjo, je to to možný? Když se mě zeptáte na daně, to je na patnáctiminutovou přednášku.

    Je čas i na jiné rozhovory.

    Mám rád, asi podle mě i proto, že se mu děje nespravedlnost, Kevina Spaceyho. A z českých jsem měl rád po tátovi Karla Gotta, já jsem si vystál tři hodiny ve frontě na jeho rozloučení.

    Tam vás tehdy předběhl bývalý ministr dopravy Kremlík.

    Ano, to je takový ten zvláštní přístup, mě by to nenapadlo, ani kdybych byl prezident. Mně přišlo hrozně fajn tam stát, bavil jsem se s lidmi a udělal jsem dost práce na mobilu. Vstával jsem ve stejný čas, jako vstává Andrej Babiš, abych šel do fronty na Gotta.

    V kolik vstává Andrej Babiš?

    Vždycky když mi přijde SMS v 5:40, je to stoprocentně Andrej Babiš, který se díval na monitoring, co jsem kde řekl.

    Dostáváte vynadáno?

    Ne, já si to obhájím. V poslední době je to pozitivní, že jsem někde dobře vystoupil nebo se k něčemu vyjádřil. Naposledy jsem byl v XTV a lidé psali ohlasy mně a i jemu a je milé, že vám někdo napíše, že se něco povedlo.

    Jakou máte rád kuchyni?

    Všechnu, já rád zkouším, chutná mi čínská, indická, thajská.

    Nacher

    Vaříte?

    Teď moc ne, nemám na to čas, jinak jsem vařil italské špagety na různé způsoby. Vy se tomu smějete, ale myslím s pravými omáčkami, ne že to posypete sýrem. Dokonce jsem byl na několika kurzech u Romana Vaňka, jaké těstoviny se kupují, jak se solí voda, to vůbec není žádná legrace. To je věda, pak už to na tom stole nikdy nedosolíte. Těstoviny ode mě jsou nejlepší s červenou omáčkou, to by mě pochválil i Pohlreich.

    Úplně poslední otázka. Máte nějakou otázku vy na nás?

    Jak vás to bavilo?

    Nejvíc nás bavilo sledovat vaše reakce na nečekané dotazy.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 8:47 středa 19. ledna 2022. Anketa je uzavřena.

    • Super
      175
    • Trapas
      21
    • Sladký
      15
    • Haha
      13
    • Tvl
      12
    • Cože
      9
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...