Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Továrna na „debilno“? Viktoria Plzeň je klub plný průšvihářů, vévodí jim Limberský

    Plzeň je snad prokletá. | foto: Koláž Expresu

    V českém fotbalovém prostředí je to už skoro ohrané klišé. Za plzeňskou Viktorku hrají samí „zlí hoši“ a i ti hodní tam po boku Limberského a spol. okamžitě „zvlčí“. Za poslední dobu se hráči druhého nejlepšího týmu letošní Fortuna ligy namočili do mnoha malérů. Pojďme si některé z nich připomenout!

    Posledním hříšníkem v plzeňské kabině je zraněný kanonýr Michael Krmenčík. Nedávno měl nakročeno co ciziny. Viktoria ale nabídky smetla ze stolu. Kdyby se tehdy přestup uskutečnil, ušetřil by si malér, v němž teď lítá.

    Za volantem jeho luxusního vozu značky Land Rover někdo v pondělí nad ránem řádil tak, že poničil čtyři zaparkované vozy, kontejner i dopravní značku. Celková škoda se prý pohybuje kolem půl milionu korun. 

    Autonehoda je plná záhad. V policejním protokolu je uvedeno, že vůz řídila fotbalistova manželka Denisa. Svědci nehody ale nesouhlasí a říkají, že vůz řídil muž, který se poté dal na útěk. 

    Byl to Krmenčík? Sázková kancelář Fortuna už dokonce vypsala kurz na to, že se plzeňský forvard zachová jako chlap a k nehodě se přizná!

    Loni na filmovém festivalu v Karlových Varech způsobil pořádný poprask plzeňský záložník Daniel Kolář.

    Nejenže obtěžoval slečny kolem sebe, ale také si zul své boty a poté si svlékl tričko. Vtrhl na módní molo a začal dělat skluzy, jimiž ohrožoval některé modelky. Na fotografy, kteří ho fotili, ukazoval prostředníčky.

    Za své řádění dostal Kolář od klubu tučnou pokutu a musel se omluvit. 

    „Udělal jsem obrovskou chybu. Mé včerejší chování se absolutně neslučuje s chováním profesionálního sportovce, bylo to ode mě trapné,“ kál se tehdy Kolář na svém Facebooku.

    Od té doby ale seká latinu.

    Zdá se, že nepolepšitelným hříšníkem je plzeňská ikona David Limberský. Ten je doslova magnetem na maléry. 

    Jeho nejznámějším přešlapem je jistě událost z roku 2015, kdy řídil pod vlivem alkoholu a poté utíkal policistům. Ti ho nakonec dopadli.

    Jen pár dní po tomto incidentu plzeňský obránce oslavil svůj gól velice nevhodným gestem. Předstíral, že řídí vůz, a smál se u toho jako smyslů zbavený.

    V roce 2017 se zase do drogové aféry zapletli čeští reprezentanti Jan Kopic a Ondřej Vaněk. První jmenovaný tehdy působil a stále působí v Plzni, Vaněk ze západočeského klubu přestoupil v roce 2016 do ruské Ufy.

    Oba dva figurovali v kauze Vítězslava Meišnera, který byl obžalovaný z distribuce extáze a kokainu. Vaněk měl od Meišnera drogy kupovat, Kopic měl zase dealerovi půjčit půl milionu korun. Oba borci toto obvinění popírali a postavil se za ně také klub.

    Obrovskou tragédií málem skončila autonehoda plzeňského záložníka Aleše Čermáka

    Ten v květnu roku 2017, ještě coby hráč pražské Sparty, poblíž Horoměřic havaroval pod vlivem alkoholu a naboural do svodidel a poté i do stromu. Jeho vůz začal navíc hořet a mladý fotbalista měl velké štěstí, že se mu nic vážného nestalo.

    Tehdy měl před přestupem do Plzně a internetem se šířily poněkud drsné vtípky, že Čermák touto nehodou prošel vstupní prohlídkou a do Plzně nyní skvěle zapadá.

    Zbaví se někdy západočeský celek nelichotivé nálepky klubu, za nějž hrají samí průšviháři? Možná až poté, co generace okolo Limberského a spol. skončí.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 9:31 sobota 21. září 2019. Anketa je uzavřena.

    • Super
      31
    • Trapas
      23
    • Haha
      17
    • Tvl
      16
    • Sladký
      12
    • Cože
      11
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...