Máme rádi Česko
S novými díly je také znát, že se soutěžící nabažili specialit a cizokrajných dobrot a raději sázejí na osvědčenou klasiku. Ostatně tu kvitují i hosté u stolu.
„Já bych si tak dala dobrou omáčku s knedlíkem,“ žadoní soutěžící poté, co mají každý den panenku a šťouchaný, nově také mačkaný nebo zapečený brambor.
Naštěstí už mnozí přišli na to, že je lepší uvařit dobrý guláš podle rodinného receptu než riskovat se „žlutým kuřetem“ z internetu, které má s Asií společné jen to, že do něj hospodyňka vyklopila plechovku manga a přidala lžičku vyčichlého kari koření.
„Já vůbec nevím, jak to má chutnat, dělala jsem to poprvé,“ prozradila spiklenecky mladá hostitelka z Olomouce, zatímco ostatní soutěžící si lámali hlavu s tím, co dostanou na stůl. To ještě netušili, že je čeká pravá olomoucká „čína“. No, o recept si nikdo neřekl...
Fotogalerie |