Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Posílejte fighty! Sígři z Náchoda se baví dětskými bitkami, dva kluci se porvali u nádraží

    Nasadili si drsné výrazy i boxerské rukavice a vyrazili změřit své síly k vlakovému nádraží. Několik tvrdých úderů od svého vrstevníka mladík z Náchoda ustál, po silném kopu do břicha se ale složil k zemi a z „místa činu“ raději rychle odjel na kole. Od kamarádů, kteří bitku sledovali na vlastní oči, teď schytává výsměch na sociálních sítích. Expres se dostal k další nahrávce, která zachycuje nebezpečný fenomén v podobě dětských rvaček.

    V posledních týdnech jsme vás několikrát upozornili na nebezpečnou zábavu, které propadla naše mládež. Na sociálních sítích existují mraky tajných skupin, kam teenageři ze všech koutů Česka sdílejí videa s násilnou tematikou.

    Buď jde o vyřizování si účtů, nebo o domluvené bitky. Někdy se rvaček účastní i děti kolem jedenácti let. Častokrát se mezi sebou perou i dívky, mnozí chodí i ozbrojení.

    Expres narazil na několik výše uvedených tajných skupin. Do většiny z nich je velký problém se dostat. Správcům musíte dokázat, že jste také milovníci násilí.

    Povedlo se nám ale proniknout do skupiny, kterou spravují děti z Náchoda. Na Instagramu se zatím netěší příliš velké popularitě, sleduje ji zhruba 500 uživatelů, většinou pochopitelně školáci.

    „Posílejte fighty,“ píše se v informacích o skupině, která nese název „Náchod fighty“.

    Před pár týdny se zde objevilo video, v němž jsou dva chlapci okolo patnácti let. Oba mají na rukou boxerské rukavice. S největší pravděpodobností nejde o žádné třídní rivaly, spíše chtěli jen před kamarády ukázat, který z nich je silnější.

    „Jeden frajer vs. kluk, který se*e ze stromu,“ stojí v popisku u videa.

    Dva chlapci z Náchoda si domluvili rvačku u tamního vlakového nádraží. Kamarádi je u toho natáčeli.

    Dostal kop na solar a odjel na kole

    Domluvenou bitku, ve které má od začátku jasně navrch chlapec s tmavými vlasy, sleduje několik jejich kamarádů. Soudě podle komentářů na Instagramu, zřejmé je, že se v „publiku“ nacházely i dívky.

    Několik tvrdých úderů od svého vrstevníka chlapec v šedé mikině zvládne ustát. Po silném kopu na solar se ale složí k zemi a svíjí se v bolestech.

    „Jak to pak skončilo? Přijela záchranka?“ ptá se v komentářích u videa zvídavý mladík, jemuž tato zábava nejspíše přijde vtipná. 

    „Ne, Dlask (pravděpodobně přezdívka zbitého chlapce, pozn. red.) se z toho probral a utekl na kole,“ reagoval správce stránky.

    Některé další teenagery zajímá, kdo bitku natáčel.

    „Přísně tajné,“ napsal člověk, který se o stránku stará. „Časem se však všichni dozvědí, kdo to natáčel, a taky například to, kdo to stříhal a kdo řídí tuto stránku,“ dodal správce.

    Bitka skončila poté, co jeden toho druhého silně kopl do břicha.

    Náchodská rvačka dvou mladíků nejspíše naštěstí neskončila žádným vážným zraněním. Děti, které propadly tomuto nebezpečnému fenoménu, si ale neuvědomují, že stačí málo a zábava se rychle změní v horor.

    Velké pozdvižení způsobila například rvačka dvou dívek v plzeňském parku. Jedna z nich se chtěla prát, ta druhá ne. Agresorku to ale nezajímalo a svou sokyni kopala na zemi a trhala jí vlasy. 

    Napadená dívka měla štěstí v neštěstí. Skončila „jen“ se zhmožděninami po celém těle, zlomeným žebrem a poraněnou ledvinou. Kdo ale video z Plzně viděl, ví, že to mohlo dopadnout mnohem hůř.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 23:38 středa 8. září 2021. Anketa je uzavřena.

    • Tvl
      10
    • Haha
      7
    • Super
      6
    • Trapas
      6
    • Cože
      5
    • Sladký
      5
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...