Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Magnáte, nefňukej! Mynářová se pustila do Soukupa! Ostrá slova za rozhovor pro Expres o Zemanovi

    Ve velkém rozhovoru pro Expres.cz zavzpomínal Jaromír Soukup (55) na doby, kdy natáčel pravidelný pořad s dnes již bývalým prezidentem Milošem Zemanem (79). K údajnému názorovému rozkolu, kvůli kterému jejich spolupráce koncem roku 2019 skončila, se vyjadřovat nechtěl. Soukup se ale svěřil, že kvůli přátelství se Zemanem se stal snadným terčem pro širokou veřejnost. Netrvalo dlouho a přišla ostrá reakce od moderátorky Alex Mynářové (40), jejíž manželem je bývalý hradní kancléř Vratislav Mynář. (56). „Nefňukej, magnáte,“ vzkazuje Soukupovi Alex.

    Jaromír Soukup poskytl Expresu velký rozhovor, kde řešil své soukromí, ale také pracovní záležitosti. Kromě vztahu a rozchodu s Agátou Hanychovou mluvil také o Clash of the Stars, spolupráci s influencery či vztahu s exprezidentem Milošem Zemanem.

    S bývalou hlavou státu Soukup natáčel na Barrandově pravidelný pořad více než dva roky. Měli přátelský vztah a navzájem si tykali. Koncem roku 2019 ale jejich spolupráce náhle skončila a mluvilo se o velkém názorovém rozkolu. Soukup si pak do Zemana několikrát rýpl na sociálních sítích.

    „Prostě jsme to skončili. To je naše věc. Prosinec 2019 jsme natočili poslední díl a tečka. Tím je to vyřízené,“ okomentoval konec spolupráce se Zemanem ve velkém rozhovoru pro Expres.cz Soukup.

    „Dělal jsem rozhovory s Milošem Zemanem a to bylo přece to, proč jsem byl tak neoblíbený. Nebylo to kvůli koktání a zadrhávání. Stal jsem se snadným terčem. Miloš Zeman se rozhodl dávat v určité době televizní rozhovory mě a tak jsem toho využil. Přineslo to negativní publicitu a kontroverze odvozené od Miloše Zemana,“ dodal upřímně magnát, který také prozradil, že se nejspíše s Milošem Zemanem znovu setká na křtu knihy Spiknutí.

    „Neviděli jsme se od roku 2019. Teď jsem dostal pozvánku na křest knihy Spiknutí, kam rád půjdu. Jestli tam pan prezident bude osobně a bude se chtít se mnou bavit, to nevím. Já ale dostal pozvánku a 5 let jsem ho neviděl,“ nechal se slyšet Soukup.

    Velmi rychle po zveřejnění rozhovoru na Soukupova slova reagovala moderátorka Alex Mynářová, která má s exprezidentem velmi dobré vztahy. Její muž Vratislav Mynář byl dlouhé roky úzkým spolupracovníkem Miloše Zemana.

    „Nefňukej, magnáte! Vyšší sledovanost a exkluzivitu Soukupovy rozhovory s Milošem Zemanem také přinesly, co?“ píše na Facebooku Alex, která pak naznačila, že setkání Soukupa se Zemanem, o němž Jaromír mluvil v rozhovoru, by nemuselo klapnout.

    „K tomu setkání…Přání je otcem myšlenky, někdy ovšem daleko předbíhá realitu,“ dodal Mynářová.

    V komentářích u svého příspěvku pak Mynářová lidem vysvětlila, proč podle ní v roce 2019 skončila spolupráce Miloše Zemana a Jaromíra Soukupa.

    „Rozhovory s MZ (Milošem Zemanem, pozn. red.) měly sledovanost, o které se jiným pořadům mohlo jen zdát. Navíc častá citace Barrandova v jiných médiích a podobně. Barrandov přestával být jen okrajovou televizí, měl výborně našlápnuto, dokud Jaromír Soukup nenabyl přesvědčení, že je nejúžasnějším moderátorem světa. A propos, pravidelné rozhovory s Milošem Zemanem teď máme v XTV a jsme nadmíru spokojeni,“ napsala Alex Mynářová.

    Redakce Expresu dala možnost Soukupovi reagovat na výše uvedená slova Mynářové. Mediální magnát rázně odmítl pokračovat v mediální přestřelce. „Je to 5 let stará věc. Kdybych měl reagovat na každé plivnutí... O paní Mynářové si nemyslím absolutně nic,“ sdělil Soukup.

    Fotogalerie