Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Řepka pálí do Sparty: „Špílmachr“ Dočkal, jste zpět v žumpě, měli byste se stydět

    Co na srdci, to na jazyku. Tímto heslem se celý život řídí fotbalový drsňák Tomáš Řepka (46). Není proto divu, že když jeho milovaná Sparta padla na domácím hřišti po ostudném výkonu s Českými Budějovicemi 2:4, bouchly v bývalém reprezentantovi saze. Jmenovitě se Řepka pustil do současného kapitána pražské Sparty Bořka Dočkala (32), který už delší dobu čelí drsné kritice.

    Hráči Sparty nastoupili do domácího utkání proti Českým Budějovicím ve speciálních retro dresech, nejslavnější český klub si tak připomínal 127 let od svého vzniku.

    Narozeninová oslava se ale hrubě nevydařila. Letenští po bídném výkonu prohráli s podceňovaným soupeřem 2:4. Pod palbou kritiky jsou po dalším nevydařeném zápase zejména brankář Milan Heča, exjablonečtí obránci Hanousek s Lischkou a lídr s kapitánskou páskou na levé paži Bořek Dočkal.

    Právě do reprezentačního záložníka se na svém Instagramu pustil bývalý sparťanský kapitán Tomáš Řepka. Ten se sice se Spartou rozešel ve zlém, ale situace jeho milovaného klubu mu není lhostejná.

    „Už se těším na zítřejší Sport, jak bude Bořek Dočkal vyprávět, kde soudruzi udělali chybu! Špílmachr,“ napsal Řepka a přidal ironický „mrkající“ emotikon.

    Řepka se dlouhodobě netají názorem, že ve Spartě chybí skutečný šéf kabiny. Dočkala pro jeho hráčské schopnosti uznává, ale za lídra ho nepovažuje.

    Kapitán Sparty Bořek Dočkal

    Stát se to v mé éře, máme všichni pokuty a celý mančaft se stydí

    Odchovanec konkurenční Slavie ale není jediným sparťanem, který Řepku v neděli vytočil doběla. Stydět se podle bývalého skvělého stopera mají všichni, kteří do zápasu nastoupili.

    „Pánové, v čem byl dneska problém? Na co se budete vymlouvat tentokrát? Když už jsem si myslel, že se hrabete nahoru, zase jste v té samé žumpě, jako jste byli,“ píše na Instagramu rozhněvaný Řepka.

    „Kdyby se tohle stalo za mé éry, máme všichni pokuty a celý mančaft se stydí! Dostat čtyřku od Budějovic doma? Mnozí z vás nepochopili, za jaký tým hrajete,“ dodává vyhlášený sparťanský srdcař.

    Pánové v čem byl dneska problem?! Na co se budete vymlouvat tentokrat?!
    Když už sem si myslel ze se hrabete nahoru tak ste zase v ty samy žumpě jak jste byli!!! Kdyby se tohle stalo za my éry mame vsichni pokuty a celej mancaft se stydí! Dostat čtyřku od Budějovic doma?! Už se tesim na zítřejší sport jak bude Bořek Dočkal vypravet kde soudruzi udělali chybu! Špílmachr;). Mnozí z Vás nepochopili za jakej tým hrajete!!!

    22. listopadu 2020 v 20:31, příspěvek archivován: 23. listopadu 2020 v 10:10

    Pražská Sparta přitom letošní sezonu začala velmi dobře a po úvodních šesti kolech dokonce vedla ligu. Pak ale přišla jasná prohra na půdě konkurenční Plzně, zmíněná domácí ostuda s Budějovicemi a Sparta už na první Slavii ztrácí 4 body. 

    Tým Václava Kotala navíc kosí zdravotní problémy a individuální chyby hráčů, kteří by mančaft měli táhnout. Tyto trable má Sparta už dlouhé roky. 

    Kdy se nejslavnější český klub dostane z tohoto zamotaného kruhu?

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 11:46 úterý 23. března 2021. Anketa je uzavřena.

    • Super
      108
    • Haha
      36
    • Trapas
      33
    • Cože
      27
    • Sladký
      25
    • Tvl
      25
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...