Pátek 10. května 2024, svátek má Blažena

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Zápas v ohrožení? Nevíme, co s ním je! Jíra z Clashe pro Expres o zmizení Veselého

    Měl to být s přehledem ten největší tahák dosud nejnabitější karty Clash of the Stars. Na poslední tiskové konferenci ale přišlo nepříjemné překvapení. Kontroverzní influencer Tadeáš Veselý, který má v sobotu změřit síly s profesionálním bijcem Tadeášem „Mawarem“ Růžičkou, jako jediný z bojovníků nedorazil. Okamžitě se začaly šířit zprávy, že se zalekl soupeře a do klece nenastoupí. Tyto spekulace ještě více rozvířil spolupromotér Jakub Jíra, který Expresu sdělil, že vedení organizace vůbec netuší, kde se Veselý nyní nachází. „Neodepisuje na zprávy a nezvedá telefony. Nevíme, co s ním je,“ sdělil nám Jíra.

    Tadeáš Veselý platil od začátku za jednoho z největších outsiderů pátého turnaje Clash of the Stars. Proti profesionálnímu zápasníkovi Tadeáši „Mawarovi“ Růžičkovi mu věřil jen málokdo.

    Kontroverzní influencer, který si říká „Gangsta Boy“, ale na tiskovkách vždy působil velmi sebevědomě a redaktorovi Expresu na kameru dokonce popisoval, jak poctivě na Mawara trénuje a co si na něj připravil.

    Zlom ale přišel minulý týden, kdy se Růžička a Veselý střetli tváří v tvář v rámci seriálu B4 The Clash. I hlavní promotér Clashe Tomáš Linh Le Sy si všiml, že internetová hvězdička nebyla ve své kůži.

    Chvílemi to vypadalo, že z Mawara Veselý dostal velký strach. Jako by si konečně uvědomil, jaké peklo ho v sobotu čeká a že to tentokrát pro něj může opravdu špatně dopadnout.

    „Ty se nebudeš ani hýbat po tom zápase,“ křičel na něj Růžička, který celou dobu prohlašuje, že nejde Veselého porazit, ale chce mu především ublížit.

    K nejvyhrocenějšímu momentu došlo v samém závěru rozhovoru, kdy přišel na řadu stare down obou bojovníků. „Blíž nejdeš?“ ptal se Růžička svého soupeře, jenž si stoupl zhruba dva metry daleko. „No a co,“ reagoval Veselý.

    Růžička pak na hlavu Tadeáše Veselého poslal rychlý kop. Dost možná chyběly centimetry a influencer skončil na podlaze. „Aspoň jednu kopačku! Chceš mi ji vrátit? Můžeš?“ vyzval Veselého Růžička, který v zápase nebude moci používat kopy.

    B4 The Clash mezi Tadeášem Veselým Tadeášem „Mawarem“ Růžičkou
    B4 The Clash mezi Tadeášem Veselým Tadeášem „Mawarem“ Růžičkou

    Vedení Clashe: Nevíme, kde je Veselý! Mawar chce pokuty

    O víkendu se pak uskutečnila předturnajová tiskovka v pražském klubu Duplex. Fanoušky bizáru jistě zajímalo, jak bude tentokrát působit Veselý. Ten se ale tentokrát vůbec nedostavil, což jeho soupeře Mawara pochopitelně naštvalo. Obávaný bijec pak naznačil, že má obavy, aby k zápasu vůbec došlo.

    „Samozřejmě to koště nedorazilo. Vlastně jsem to předpokládal. Bojím se, jestli vůbec v sobotu dorazí, protože je zes*aný. Asi bude platit pokuty za to, že nenastoupí. Ode mě rozhodně bude dostávat pokuty, i když nenastoupí (Růžička měl zřejmě na mysli fyzické tresty, pozn. redakce),“ řekl na tiskovce Růžička, který si pak před fanoušky domluvil zápas s Filipem Roubíčkem.

    B4 The Clash mezi Tadeášem Veselým Tadeášem „Mawarem“ Růžičkou

    Redakce Expresu se snažila kontaktovat Tadeáše Veselého. Influencer většinou na naše dorazy reaguje velmi rychle, tentokrát ale neodpověděl.

    Určité obavy o zápas, který měl být největším tahákem plánovaného turnaje, vyjádřil i spolupromotér Clash of the Stars Jakub Jíra, jemuž prý Veselý také neodepisuje na zprávy.

    „Bohužel s Tadeášem Veselým nejsme v kontaktu. Neodepisuje mi na zprávy, nezvedá telefony. Nevíme, co s ním je. Uděláme ale vše, co je v našich silách, abychom se s ním spojili a zápas našim fanouškům doručili. V tuto chvíli ale opravdu nevíme, co s ním je,“ napsal Expresu Jíra.

    „Pokud by do zápasu nenastoupil, pochopitelně by to pro něj znamenalo pokutu, jako pro každého našeho zápasníka, který nedodrží podmínky smlouvy,“ dodal Jíra, který ale výši pokuty nechtěl komentovat.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 13:20 středa 4. října 2023. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      13
    • Haha
      8
    • Tvl
      6
    • Super
      4
    • Cože
      3
    • Sladký
      2