Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Expres exkluzivně v zákulisí Clashe: Kopačka na hlavu a mela během rozhovoru

    Příští sobotu si to rozdají v kleci podle speciálně upravených pravidel a milovníci bizáru už se nemohou dočkat! Nyní se Tadeáš Veselý a Tadeáš „Mawar“ Růžička střetli tváří v tváří během speciálního rozhovoru s promotérem Clash of the Stars Tomášem Linh Le Sym. Redakce Expresu byla exkluzivně u toho a zmapovali jsme dění v zákulisí! Zatímco Růžička oplýval i mimo kamery sebevědomím, na Veselém bylo znát, že není ve své kůži. Oba bojovníky přišly podpořit jejich partnerky, které show sledovaly z VIP boxů. Růžička pak řekl, že by rád domluvil zápas své lásce!

    Organizace Clash of the Stars před každým turnajem vysílá živě sérii rozhovorů se svými bojovníky. Poklidný pokec u stolu se často zvrhne v naprostou taškařici a vzduchem létají skleničky a někteří i tasí pepřáky. Speciální interview, jehož se vždy účastní i spolumajitel Tomáš Linh Le Sy, nese název B4 The Clash.

    Ve čtvrtek večer padl rekord ve sledovanosti. Slovní přestřelku dvou Tadeášů sledovalo v jednu chvíli na YouTube přes 36 tisíc lidí. Není divu, že si promotéři v pražském Duplexu spokojeně mnuli ruce.

    Fanoušci bizáru možná ale byli tentokrát trochu zklamaní. Oba Tadeášové po většinu času byli výrazně klidnější než na nedávné tiskovce a chvílemi to vypadalo, že k žádným strkanicím snad ani nedojde.

    B4 The Clash mezi Tadeášem Veselým Tadeášem „Mawarem“ Růžičkou

    První melu mezi dvěma bojovníky odstartoval Veselý, který na svého soka vylil vodu. Růžička se pak neudržel a po influencerovi hodil skleničku. Kdyby ho nedrželi dva členové ochranky, na Veselého by jistě vletěl.

    B4 The Clash mezi Tadeášem Veselým Tadeášem „Mawarem“ Růžičkou

    „Peníze, které jsi dostal za mě, už v životě nikdy neuvidíš. Za žádný zápas,“ provokoval svého rivala Veselý, na němž bylo ale vidět, že není ve své kůži.

    „Ty se nebudeš ani hýbat po tom zápase,“ reagoval Růžička, který celou dobu prohlašuje, že nejde Veselého porazit, ale chce mu zejména ublížit.

    B4 The Clash mezi Tadeášem Veselým Tadeášem „Mawarem“ Růžičkou
    B4 The Clash mezi Tadeášem Veselým Tadeášem „Mawarem“ Růžičkou

    Profesionálnímu bijci vadí, jak se kontroverzní influencer prezentuje na sociálních sítích.

    „Spor vznikl tím, co šíří za zlo na internetu. Poslední kapkou bylo, když vystříkal pepřák na svého soupeře na tiskovce. Hraje si v Praze na gangstera, ale živí ho jeho táta. Jmenuje se Tadeáš a dělá takovou ostudu, jsem s ním spojovaný v rámci různých konverzací. Uráží mě to. Vadí mi ta osoba a není vhodným příkladem pro naši společnost. Chci mu to dát pěkně sežrat. Bude to srážka s krutou realitou,“ řekl Expresu nedávno Růžička, kterého na B4 The Clash do Duplexu doprovodila pohledná přítelkyně.

    Růžička navrhl duel partnerek. Veselý: Ta jeho by dostala jako pes!

    Redaktorovi Expresu se zápasník na místě svěřil, že právě jeho láska ho motivovala, aby šel do Clash of the Stars, protože ona sama je velkou fanynkou bizarních zápasů a jednou by se možná ráda v kleci také představila

    „V Clashi jsem díky své holce, bohužel je i fanynkou nesprávných lidí. Já chci, aby sundala tu jeho debilní couru, co se za něj pořád staví. Ona je ten chlap v jejich vztahu a moje holka si to s ní rychle vyřídí, když na to dojde,“ sdělil nám Růžička, který měl na mysli Veselého partnerku Terezu Taliánovou.

    Tadeáš „Mawar“ Růžička se svou partnerkou, která je velkou fanynkou Clashe.

    Na případný dívčí duel jsme se zeptali i druhého Tadeáše. Ten nebyl proti.

    „Ta jeho by dostala jako pes, ale je to na Tereze, do toho jí kecat nebudu. Zařídil bych jí nejlepší trenéry, abych já porazil toho degeše a ona tu jeho starou a skončilo to,“ řekl sebevědomě Veselý, který věří, že na profíka Růžičku vypiloval taktiku, co bude fungovat. Konkrétní gameplan ale prozrazovat nechtěl.

    Tadeáš Veselý s partnerkou Terezou

    Co se týče zhruba hodinového rozhovoru dvou Tadeášů, k nejvyhrocenějšímu momentu došlo v samém závěru, kdy přišel na řadu stare down obou bojovníků. „Blíž nejdeš?“ ptal se Růžička svého soupeře, jenž si stoupl zhruba dva metry daleko. „No a co,“ reagoval Veselý.

    Růžička pak na hlavu Tadeáše Veselého poslal rychlý kop. Dost možná chyběly centimetry a influencer skončil na podlaze.

    „Aspoň jednu kopačku! Chceš mi ji vrátit? Můžeš?“ vyzval Veselého Růžička, který v zápase nebude moci používat kopy.

    B4 The Clash mezi Tadeášem Veselým Tadeášem „Mawarem“ Růžičkou
    B4 The Clash mezi Tadeášem Veselým Tadeášem „Mawarem“ Růžičkou

    Kontroverzní internetová hvězda ale zůstala v klidu. Z místa to vypadalo, že Tadeášovi známý bojovník nahnal strach. Důkazem budiž fakt, že Veselý ihned po B4 The Clash vyšel na terasu a snažil se uklidnit se pomocí elektronické cigarety. I promotér Tomáš Linh Le Sy v rozhovoru pro Expres.cz uvedl, že mu „gangsta boy“ přišel jaksi rozhozený.

    Oproti tomu Mawar z klubu po krátkém interview s redaktorem Expresu vystřelil jako namydlený blesk a dál oplýval sebevědomím. „Na toho debila se nemusím nijak soustředit, jde jen o to, abych neporušil pravidla, nic víc,“ pravil ostřílený ranař, který jinak zápasí v profesionální organizaci RFA.

    B4 The Clash mezi Tadeášem Veselým Tadeášem „Mawarem“ Růžičkou

    Rozhovory se všemi aktéry B4 The Clash již brzy na Expres.cz!

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 18:30 sobota 30. září 2023. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      20
    • Super
      9
    • Haha
      9
    • Sladký
      9
    • Tvl
      7
    • Cože
      5
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...