Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Bývalá hvězda Novy Renata Dlouhá: Potvrdila rozchod s Pavlem Kukou. Novou dívku nezná

    Ještě předloni vypadali jako šťastný pár, kterému v životě nic nechybí. Minulý týden ale fotografové Expresu zachytili Pavla Kuku (54) po boku neznámé blondýny na akci plné fotbalových legend v pražské Lucerně. Zatímco bývalý útočník pražské Slavie údajný rozchod s dlouholetou partnerkou Renatou Dlouhou (51) komentovat odmítl, někdejší moderátorka televize Novy nám potvrdila, že s Pavlem již pár netvoří. „Naše cesty se rozdělily. Tu slečnu, která ho doprovodila do Lucerny, neznám,“ řekla Expresu Renata Dlouhá.

    Minulý pátek se v pražské Lucerně uskutečnila velkolepá narozeninová oslava legendárního fotbalového útočníka Jana Kollera. Na akci dorazilo několik jeho bývalých spoluhráčů. Mezi nimi byl i bývalý kanonýr pražské Slavie Pavel Kuka.

    Všechny přítomné překvapilo, že autor 104 branek v nejvyšší české soutěži přišel bez své dlouholeté partnerky Renaty Dlouhé a společnost mu dělala výrazně mladší blondýna.

    Z toho, jak se k sobě s Pavlem celý večer měli, mohli někteří lidé nabýt dojmu, že jde o novou partnerku. „Nikdy jsem ji s Pavlem ještě neviděl. Jestli to je jeho partnerka, půjde asi o něco čerstvého“ svěřil se Expresu jeden z kamarádů Pavla Kuky.

    Pavel Kuka dorazil na akci s neznámou blondýnou.

    Redaktoři Expresu se snažili s Kukou navázat kontakt na výše zmíněné akci. Člen Klubu ligových kanonýrů nám řekl, že rozhovor na kameru poskytne za chvíli, jenom si něco zařídí.

    Zpět do podniku se už ale nevrátil a s neznámou blondýnkou nenápadně prošli pasáží před zraky našich fotografů. Bylo patrné, že nechtějí přitahovat pozornost a z párty, kde pivo teklo proudem, raději v tichosti zmizeli.

    Pavel Kuka dorazil na akci s neznámou blondýnou.

    Pavla Kuku jsme oslovili i druhý den. Nejprve nám do telefonu sdělil, že je časově vytížený a máme zavolat později. Pak ale několik hodin nebral mobil.

    Zajímalo nás mimo jiné to, zda šlo o novou partnerku a jestli je tím pádem u konce Kukův dlouholetý vztah s bývalou televizní moderátorkou Renatou Dlouhou. Pavel Kuka nakonec reagoval formou SMS zprávy. Z jeho reakce je zřejmé, že jsme ho našimi otázkami vůbec nepotěšili.

    „Nezlobte se, ale nevidím žádný důvod, abych se s vámi bavil o mém soukromí, je to pro mě naprosto nepřípustné,“ napsal nám Kuka s tím, že pokud budeme mít otázky ohledně fotbalu, ať se mu klidně ozveme.

    Rozešli jsme se, potvrdila Expresu matka Kukových dětí

    Redakce Expresu se druhý den spojila s Kukovou dlouholetou partnerkou Renatou Dlouhou. Ta se nám svěřila, že s bývalým reprezentačním útočníkem již netvoří pár.

    „Je pravda, že se naše cesty rozdělily. Byli jsme spolu pětadvacet let, loni jsme se rozešli. Důvody si nechám pro sebe, ale byl to klidný rozchod a s Pavlem jsme zůstali přátelé. Je to skvělý chlap a vycházíme spolu dobře,“ řekla Expresu bývalá moderátorka, která v 90. letech zářila ve Sportovních novinách v televizi Nova.

    Pavel Kuka a Renata Dlouhá v roce 2004

    Díky své práci sportovní novinářky se Renata Dlouhá seznámila s Kukou, do kterého se zamilovala a zplodila s ním dvě děti: dceru Anetu (21) a syna Tomáše (23). V roce 1997 se vzdala své kariéry a odstěhovala se s Kukou do Německa, kde Pavel několik let válel v tamní Bundeslize.

    Zajímavé je, že Pavel a Renata se nikdy nevzali. Loni bývalá moderátorka poskytla rozhovor serveru iDnes.cz, v němž prozradila, že ji Kuka dvakrát požádal o ruku.

    „Proč nejsem Kuková? Že bych to prováhala? Můj muž mě žádal o ruku dvakrát, poprvé asi měsíc po jeho rozvodu. Tehdy jsem mu nápad s rychlou svatbou v dobré víře rozmluvila s tím, že máme spolu ročního Toma a máme se rádi, ale aby to ještě zvážil, aby jednou nelitoval, že se unáhlil. Podruhé mě o ruku požádal krátce po narození naší dcery; přál si hodně velkou svatbu, což jsem si ve spojení s miminkem neuměla představit. Dceři a synovi bych ale sňatek, až si najdou své životní partnery, určitě nerozmlouvala,“ popsala předloni Renata Dlouhá, která se nyní živí jako učitelka na základní škole

    Pavel Kuka a Renata Dlouhá v roce 2004 na vyhlášení ankety Fotbalista roku

    Co se týče ženy, která Pavla Kuku doprovodila na výše zmíněnou akci v Lucerně, tu Renata Dlouhá prý vůbec nezná. „Opravdu vůbec nevím, o koho jde,“ sdělila Expresu bývalá hvězda Novy.

    Redakce identitu neznámé blondýny už zná. Pokračování již brzy na Expres.cz!

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 13:01 středa 2. srpna 2023. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      81
    • Sladký
      24
    • Tvl
      23
    • Haha
      16
    • Cože
      16
    • Super
      9