Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Legenda Slavie Kuka: Na párty s neznámou blondýnkou! Kde je matka jeho dětí Renata?

    Pavel Kuka dorazil na akci s neznámou blondýnou. | foto: Pavel Dvořák/Tilen Vajt

    Patří mezi největší novodobé legendy fotbalové Slavie. S nadsázkou o sobě říká, že kdyby měl lepší koncovku, kopal za Real Madrid či Barcelonu. Co se osobního života týče, ještě nedávno se zdálo, že bývalý skvělý útočník Pavel Kuka (54) je stále šťastný s bývalou televizní moderátorkou Renatou Dlouhou (51), s níž má děti Anetu (21) a Tomáše (23). Na akci s dalšími fotbalovými legendami však dorazil s výrazně mladší blondýnkou. Celý večer trávili bok po boku, pak společně opustili podnik a vydali se neznámo kam. Pavla Kuky jsme se na totožnost krásné ženy zeptali. Z jeho reakce je patrné, že ho naše otázky vůbec nepotěšily!

    Minulý pátek se v pražském kině Lucerna uskutečnila speciální akce nazvaná Noc s legendou. V sále se promítal film od režiséra Petra Větrovského o fenomenálním českém fotbalistovi Janu Kollerovi. Na pódiu se objevilo několik hostů, většinou šlo o kamarády či bývalé spoluhráče.

    Jedním z řečníků, který pobavil fanoušky vtipnými historkami o Janu Kollerovi, byl Pavel Kuka. Dlouholetý reprezentant, ikona pražské Slavie a člen Klubu ligových kanonýrů, nedorazil do Lucerny sám.

    Před akcí i po skončení oficiálního programu Kukovi dělala společnost neznámá blondýna, kterou zachytili fotografové Expresu. Z toho, jak se k sobě s Pavlem celý večer měli, mohli někteří lidé nabýt dojmu, že jde o novou partnerku.

    Pavel Kuka dorazil na akci s neznámou blondýnou.

    Že by výrazně mladší kráska mohla být Kukovou novou láskou, naznačuje i fakt, že z Pavlových přátel, kteří byli v Lucerně v ten večer také, o ženě předtím neslyšeli.

    „Nikdy jsem ji s Pavlem ještě neviděl. Jestli to je jeho partnerka, půjde asi o něco čerstvého“ svěřil se Expresu jeden ze známých legendárního útočníka.

    Pavel Kuka dorazil na akci s neznámou blondýnou.

    Redaktoři Expresu se snažili s Kukou navázat kontakt na výše zmíněné akci. Autor 104 branek v nejvyšší české soutěži nám řekl, že rozhovor na kameru poskytne za chvíli, jenom si něco zařídí.

    Zpět do podniku se už ale nevrátil a s neznámou blondýnkou nenápadně prošli pasáží před zraky našich fotografů. Bylo patrné, že nechtějí přitahovat pozornost a z párty, kde pivo teklo proudem, raději zmizeli.

    Své soukromí nebudu komentovat, řekl Expresu Kuka

    Pavla Kuku jsme oslovili i druhý den. Nejprve nám do telefonu sdělil, že je časově vytížený a máme zavolat později. Pak ale několik hodin nebral mobil.

    Zajímalo nás mimo jiné to, zda šlo o novou partnerku a jestli je tím pádem u konce Kukův dlouholetý vztah s bývalou televizní moderátorkou Renatou Dlouhou. Pavel Kuka nakonec reagoval formou SMS zprávy. Z jeho reakce je zřejmé, že jsme ho našimi otázkami vůbec nepotěšili.

    „Nezlobte se, ale nevidím žádný důvod, abych se s vámi bavil o mém soukromí, je to pro mě naprosto nepřípustné,“ napsal nám Kuka s tím, že pokud budeme mít otázky ohledně fotbalu, ať se mu klidně ozveme.

    Pavel Kuka dorazil na akci s neznámou blondýnou.

    Bývalou moderátorku Dlouhou požádal Kuka dvakrát o ruku, vychovávají spolu dvě děti

    Renata Dlouhá, někdejší hvězda Sportovních novin v televizi Nova, se s Kukou dala dohromady v druhé polovině 90. let díky své práci sportovní novinářky. V roce 1997 za ním odešla do Německa, kde Pavel válel v tamní Bundeslize, a vzdala se kariéry. Mají spolu děti Anetu (21) a Tomáše (23).

    Po návratu z Německa se Dlouhá vrátila k moderování na stanici Z1, před dvěma lety poskytla rozhovor pro server iDnes.cz, v němž přiznala, že učí na základní škole ve vsi u Prahy. Z jejích slov se zdálo, že vztah s bývalým fotbalovým reprezentantem je téměř idylický.

    „Proč nejsem Kuková? Že bych to prováhala? Můj muž mě žádal o ruku dvakrát, poprvé asi měsíc po jeho rozvodu. Tehdy jsem mu nápad s rychlou svatbou v dobré víře rozmluvila s tím, že máme spolu ročního Toma a máme se rádi, ale aby to ještě zvážil, aby jednou nelitoval, že se unáhlil. Podruhé mě o ruku požádal krátce po narození naší dcery; přál si hodně velkou svatbu, což jsem si ve spojení s miminkem neuměla představit. Dceři a synovi bych ale sňatek, až si najdou své životní partnery, určitě nerozmlouvala,“ popsala předloni Renata Dlouhá.

    Pavel Kuka a Renata Dlouhá v roce 2004 na vyhlášení ankety Fotbalista roku

    Redakce již zná totožnost ženy, která Pavla Kuku doprovodila na akci v Lucerně. Pokračování již brzy na Expres.cz!

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 6:09 středa 2. srpna 2023. Anketa je uzavřena.

    • Cože
      47
    • Trapas
      41
    • Haha
      14
    • Tvl
      7
    • Super
      5
    • Sladký
      5