Pátek 15. března 2024, svátek má Ida

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Soupeř pro Vémolu? Terminátor se výzvě od ostravského bijce Mikuláška vysmál

    Sotva zpracoval bolestivou porážku v „zápase století“ a už má na stole vyzyvatele! Karlos „Terminátor“ Vémola, který prahne po titulovém zápase v organizaci Oktagon MMA, se ale výzvě ostravského bijce Václava Mikuláška přímo vysmál! Proč by podle něj duel s „Babou Jagou“ nedával smysl?

    Už na tiskové konferenci po prohraném zápase s Attilou Véghem Karlos Vémola mluvil o tom, že by si přál získat pás šampiona organizace Oktagon MMA ve váhové kategorii do 84 kilogramů. Ve své pozápasové řeči se zmínil o ostravském bijci Václavu Mikuláškovi, který si říká Baba Jaga.

    „Co se mnou dál? UFC je pryč... Titulový zápas v 84... Tam nikoho nemají. Tam je Baba Jaga a nikdo. Budeme muset někoho přivést,“ řekl na tiskovce Vémola.

    Poněkud překvapivě Vémola zmínil právě Mikuláška, který na červencovém galavečeru Oktagon 13 podlehl mladému slovenskému zápasníkovi Milanu Ďatelinkovi. 

    Zápas netrval ani devadesát vteřin.

    Navíc se Václav Mikulášek „pyšní“ ne zrovna lichotivým skóre pět výher a pět porážek. Je naprosto evidentní, že pro Vémolu není zajímavý soupeř, i tak ho ale ostravský bijec se vší vážností vyzval k zápasu.

    „Nechci si vybírat soupeře, já když vím, že na někoho nemám, řeknu to, ale i tak do toho půjdu. Tak co, prohraju, no ježíšmarjá,“ řekl Mikulášek v rozhovoru pro youtubový kanál českého kulturisty Antonína Hodana.

    V rozhovoru s usměvavým svalovcem se konkrétně zmínil i o Vémolovi. Mikulášek prozradil, že nepatří k největším fanouškům českého Terminátora, ale i tak ho respektuje a zápas s ním ho očividně láká.

    „Porazil tu skoro všechny nejlepší fightery, byl v UFC, klobouk dolů. Nelíbí se mi ale jeho styl, válí se, umí jen jednu věc. Je mi to nesympatické, nefandím mu. Je to moje váhovka, prý chce do 84, jestli mi za to dobře zaplatí, tady jsem,“ vyzval odhodlaný Mikulášek na dálku Vémolu.

    Terminátor mezitím před pár dny podstoupil plánovou operaci ramene, načerpal sílu a už se zase vrátil do tréninku. Na svém Instagramu nově sdílel videa z posilovny. Je vidět, že má stále chuť dokázat, že do starého železa nepatří!

    Karlos Vémola má za sebou operaci ramene.

    Redakci Expres.cz také zaslal krátký vzkaz k případnému zápasu s Mikuláškem. Výzvě ostravského bijce se Terminátor přímo vysmál.

    „To bych se vrátil o sto let zpět, zápasit s někým, jako je on,“ uvedl se smíchem Vémola.

    První český zástupce v UFC už v minulosti avizoval, že by si pro svůj titulový zápas ve váhové kategorii do 84 kilogramů představoval nějaké velké jméno ze zahraničí. Zmiňoval například Brazilce Belforta či Američana Diaze.

    Oba dva patří mezi legendy bojových sportů a mají za sebou nespočet zápasů v UFC.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 12:23 sobota 14. března 2020. Anketa je uzavřena.

    • Haha
      54
    • Trapas
      51
    • Super
      48
    • Tvl
      48
    • Cože
      47
    • Sladký
      44
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...