Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Bitka v Tesku: Natočila ji sexbomba z Oktagonu, ochrankář si užívá slávu a rád mlátí lidi!

    Před pár dny se na sociálních sítích objevilo video, v němž ochrankář supermarketu Tesco mlátí pravděpodobně alkoholem posilněného zákazníka. Možná to někoho překvapí, ale tuto brutální rvačku zvěčnila žena, a nutno dodat, že velice přitažlivá! Na povrch také vypluly nepotvrzené novinky o mladém ranaři v bílé košili. Prý si svých pět minut slávy patřičně užívá a moc rád rozdává rány.

    Na zmíněné nahrávce je zachyceno, jak ochrankář supermarketu Tesco od muže s igelitovou taškou dostává „hlavičku“. 

    Poté muž v bílé košili zákazníka zasype tvrdými údery. Mlátí ho i ve chvíli, kdy je provokatér už schoulený do klubíčka na zemi a sotva je schopen se bránit.

    Video natočila a na svůj Instagram poté umístila sexy modelka Eva Hájková, která si na sociálních sítích říká Evinator a krvavé bitky sleduje hodně často na vlastní oči! 

    Tato sexbomba upozornila na bitku v Tesku.

    Eva je totiž hosteskou organizace bojových sportů Oktagon MMA. Právě proto také u nahrávky označila Oktagon a z legrace napsala, že hledá nové bojovníky.

    Je hosteskou organizace Oktagon MMA. Na snímku s nejslavnějším bijcem Karlosem Vémolou.

    Zdá se, že jednoho talentovaného bijce sexbomba skutečně našla. I přestože to zpočátku myslela jako vtip.

    Hosteska na svém Instagramu později sdílela zprávu od neznámého mladíka, který jí poslal fotografii se zmíněným ochrankářem z Teska a k ní napsal: „Je šťastný, že je hvězdou instáče. Jo a pere se rád!“

    Ochrankář je prý pěkný ranař.

    Pochopení pro násilnické choutky ale nemělo vedení supermarketu.

    Reakce pracovníka ochranky byla nepřiměřená, je to naprosto nepřípustné a hodnotíme to jako selhání jednotlivého pracovníka. V reakci na to jsme samozřejmě požádali agenturu, z které tento pracovník pochází, aby s ním ukončili veškerou spolupráci na zakázkách pro Tesko. To znamená, aby se na našich obchodech už neobjevil,“ sdělila Expresu tisková mluvčí společnosti Tesco Markéta Mojžíšová.

    Už dříve se na sociálních sítích objevovaly spekulace, že mladý ochrankář je nejenom zkušený bitkař, ale věnuje se také bojovým sportům. To ale tisková mluvčí Teska nepotvrdila.

    „Takové informace bohužel nemáme,“ řekla Mojžíšová.

    Ochrankář neskončil jen s vyhazovem, ale z bitky si odnesl také bolestivé zranění. „Měl rozražený nos a tekla mu krev,“ doplnila mluvčí.

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 16:34 pátek 14. února 2020. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      39
    • Tvl
      30
    • Super
      23
    • Cože
      23
    • Sladký
      22
    • Haha
      20
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...