Čtvrtek 2. května 2024, svátek má Zikmund

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Stephen Hawking v Epsteinových spisech. Přítomnost slečen si užíval, ukazují fotografie

    Hodně nečekaná jména vyplivl koncem minulého týdne odtajněný soudní spis, týkající se případu zesnulého pedofilního finančníka Jeffreyho Epsteina (†66). A zřejmě to vůbec nejméně očekávané je Stephen Hawking. Slavný fyzik, který se potýkal se zákeřnou ALS, byl nejednou hostem na nechvalně proslulém ostrově Little Saint James. A sám Epstein měl nabízet velké peníze za zpochybnění svědectví jedné z hlavních žalobkyní Virginie Giuffreové, že se Hawking zúčastnil orgií s nezletilými.

    Jméno slavného fyzika, který zemřel v roce 2018 v šestasedmdesáti letech, se objevilo v mailu zaslaném Jeffrey Epsteinem věrné parťačce Ghislaine Maxwellové. Ta si aktuálně za sexuální delikty odpykává dvacetiletý trest, zatímco Epstein spáchal sebevraždu ve vazbě.

    „Můžeš vystavit odměnu kterémukoliv z přátel Virginie či známých její rodiny, kteří se přihlásí a pomohou dokázat, že její obvinění jsou nepravdivá. Nejzásadnější je Clintonova večeře a nová verze z Panenských ostrovů, že se Stephen Hawking účastnil orgií nezletilých,“ psal Epstein Maxwellové.

    Stephen Hawking na Epsteinově ostrově skutečně byl, dokonce i krátce předtím, než si dnes již zesnulý finančník v roce 2006 vyslechl první obvinění ze sexuálních deliktů. Zavítal tam v rámci svého vědeckého turné, Epstein na ostrově financoval vědeckou konferenci o gravitaci.

    Neexistuje sice žádný důkaz o tom, že by se slavný fyzik skutečně jakýchkoliv orgií s nezletilými dívkami zúčastnil, pochopitelně ale jeho jméno rezonuje po odhalení Epsteinova spisu ze všech nejvíce. A řada lidí razí teorii, že Hawking skutečně tak docela bez viny není.

    Na sociální síti X (dříve Twitter) se dokonce začaly objevovat jeho fotografie, kterak je obklopen mladými dívkami a jejich přítomnost si evidentně užívá. Některé fotky mají pocházet dokonce pocházet přímo z Epsteinova ostrova.

    Ze soudních dokumentů byly zatím zveřejněny pouze dvě části. Další stovky stran by měly následovat. Dozvíme se z nich něco dalšího o přátelství Stephena Hawkinga s Jeffreym Epsteinem?

    Fotogalerie