Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Dětská bitka v Mostě: Školák Lukáš tloukl Mariána na zemi, kamarádi to natáčeli

    Na nic nečekají, rozběhnou se proti sobě a začíná boj! Zhruba třináctiletý školák Lukáš chytí svého soka Mariána do kravaty a začne mu sázet tvrdé údery do obličeje. Po chvíli ho skolí k zemi a v brutálním mlácení pokračuje, dokud se výrazně slabší vrstevník, který sotva popadá dech, raději nevzdá. Dětskou bitku sleduje několik dalších školáků. Někteří si rvačku natáčí na telefon, jiní zase své kamarády hlasitě povzbuzují. Redakce Expres.cz poukazuje na další případ dětských bitek.

    Česká mládež propadla nebezpečnému fenoménu v podobě dětských bitek. Před několika dny se v nejmenované instagramové skupině, kterou spravují školáci z Mostu, objevilo video, v němž se perou dva tamní sígři.

    Bitka, která proběhla před jedním z mosteckých paneláků, začíná tím, že se oba chlapci směrem k sobě rozběhnou a pokusí se zasáhnout toho druhého co nejtvrdším kopem na solar.

    V Mostě se na tamním sídlišti porvali dva školáci. Kamarádi je u toho natáčeli.

    Jeden z nich, jistý Lukáš, má od začátku velkou převahu. Svého rivala Mariána chytí do kravaty a začne ho mlátit pěstmi do hlavy. Po chvíli ho skolí k zemi, kde ho zasypává tvrdými údery dál. Kamarádi je během mlácení natáčejí a povzbuzují.

    V Mostě se na tamním sídlišti porvali dva školáci. Kamarádi je u toho natáčeli.

    Nebezpečná zábava končí za pár desítek vteřin. Marián, který inkasoval nespočet tvrdých úderů do tváře, usoudil, že už toho má dost, a raději se vzdal.

    Na instagramové stránce se vítěz dětské bitky od svých kamarádů dočkal velkého uznání. „Lukáš zabil,“ píše jedna z jeho obdivovatelek. „Lukáši, hezky!“ pochválil kamaráda další školák.

    Nebezpečná zábava v podobě domluvených dětských rvaček se v Česku šíří jako mor. Nedávno jsme vás informovali o tom, že na Instagramu dokonce existuje mnoho tajných skupin, kde problémoví teenageři z Česka sdílejí videa z bitek. 

    Do většiny těchto skupin se normální člověk nedostane. Musíte totiž správci dokázat, že jste také milovníci dětské brutality.

    Bitka v Náchodě: Dostal kop na solar a ujel na kole

    Některé skupiny jsou ale otevřené veřejnosti. Kromě výše zmíněné stránky, kterou spravují mostecké děti, jsme narazili také na skupinu „Náchod fighty“.

    Správci této skupiny přímo vybízí ostatní děti k natáčení a následně zasílání videí brutálních bitek.

    Před časem se v náchodské skupině objevilo video, v němž hlavní roli hrají dva chlapci okolo patnácti let. 

    Oba mají na rukou boxerské rukavice. S největší pravděpodobností nejde o žádné třídní rivaly, spíše chtěli jen před kamarády ukázat, který z nich je silnější.

    Domluvenou bitku, ve které má od začátku jasně navrch chlapec s tmavými vlasy, sleduje několik jejich kamarádů. Soudě podle komentářů na Instagramu, zřejmé je, že se v „publiku“ nacházely i dívky.

    Několik tvrdých úderů od svého vrstevníka chlapec v šedé mikině zvládne ustát. Po silném kopu na solar se ale složí k zemi a svíjí se v bolestech.

    „Jak to pak skončilo? Přijela záchranka?“ ptá se v komentářích u videa zvídavý mladík, jemuž tato zábava nejspíše přijde vtipná.

    Bitka skončila poté, co jeden toho druhého silně kopl do břicha.

    Dívčí rvačka v Plzni: Emočně to neprožívají, říká psychiatr

    Velké pozdvižení u české veřejnosti způsobila také nedávná rvačka dvou dívek v plzeňském parku. Jedna z nich se chtěla prát, ta druhá ne. Agresorku to ale nezajímalo a svou sokyni kopala na zemi a trhala jí vlasy.

    Napadená dívka měla štěstí v neštěstí. Skončila „jen“ se zhmožděninami po celém těle, zlomeným žebrem a poraněnou ledvinou. Kdo ale video z Plzně viděl, ví, že to mohlo dopadnout mnohem hůř.

    „Oni to pak emočně neprožívají, mají to jako koukání na televizi. Vznikají i dívčí gangy, které trhají mladším holčičkám řetízky z krků. Je to malér,“ řekl před časem Expresu psychiatr Jan Cimický.

    Víte něco o dětských bitkách nebo jste zažili na vlastní oči řádění dětských gangů? Ozvěte se nám na tip@expres.cz.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 20:04 pátek 10. září 2021. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      30
    • Haha
      14
    • Tvl
      13
    • Super
      6
    • Cože
      6
    • Sladký
      5
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...