Úterý 30. dubna 2024, svátek má Blahoslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Legendární Šmicer o pařbě s UFC hvězdou: Paddymu chutnalo pivo, spal pak v mém hotelu!

    Bývalý fotbalový reprezentant Vladimír Šmicer (50) si udělal velmi zajímavou známost. Během aktivní kariéry měl pověst věčně usměvavého slušňáka a fotbalového gentlemana, „Šmíca“ si nyní ale padl do oka s obávaným MMA ranařem Paddy Pimblettem (29), který je hvězdou prestižní organizace UFC. S liverpoolským rebelem nedávno absolvoval pařbu v Praze a Expresu popsal, jak divoká noc probíhala. „Chutnalo mu české pivo a spal pak v mém hotelu,“ usmíval se Šmicer.

    Vladimír Šmicer začátkem března sdílel na svém Instagramu snímky, kde s partou přátel popíjí ve vyhlášené restauraci Katr. Kromě syna Jiřího byl na fotce také hvězdný MMA zápasník Paddy Pimblett z UFC, který stejně jako Šmicer fandí Liverpoolu.

    Populární bijec přijel do Prahy podpořit svůj oblíbený tým v zápase Evropské ligy proti pražské Spartě. Svěřenci kouče Jürgena Kloppa na Letné tehdy zvítězili 5:1 a o týden později na Anfield Road dokonce 6:1.

    „Chodí na zápasy Liverpoolu, potkávám ho tam skoro pořád. Říkal jsem mu, že pokud někdy pojede do Prahy, tak mám hotel v Tančícím domě a ať mi zavolá, že u mě může bydlet. Přijel s Liverpoolem do Prahy a ptal se, jestli u mě nemůže spát, tak jsem mu řekl, že jo a u té příležitosti jsem se zeptal, jestli nechce na pivo do centra,“ svěřil se Expresu Vladimír Šmicer, který si pařbu s Pimblettem prý užil.

    „Pokecali jsme a bylo to příjemné. Na pivu vůbec nevypadal jako takový zabiják. Byla sranda, ale když vidíte, co umí, tak to taková sranda není,“ směje se bývalý fotbalista.

    Vladimír Šmicer se synem pařili s UFC hvězdou Pimbletem.

    Pimblettovi, který je znám coby velký milovník jídla, v Praze prý hodně chutnalo. Pochvaloval si hlavně české pivo.

    „České pivo chutnalo všem klukům, slyšel jsem samou chválu. Pochvalovali si také Prahu a ceny. Oproti Anglii to tady máme levnější, byli moc spokojení a odvezli si dobrý výsledek,“ říká Šmicer, který od Pimbletta dostal zajímavou nabídku.

    „Bavil jsem se s ním o tom a on má sen vyprodat Anfield (stadion Liverpoolu, pozn. red.). Uvidíme, jestli se mu to splní. Říkal mi ale, ať zavolám, kdykoliv bude bojovat, že mi zajistí místo a postará se o mě. Docela dobrá známost,“ culí se legendární fotbalista.

    Fotogalerie