Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Šmicer před zápasem Sparty: Liverpoolská noc v Praze! Pařil se synem a UFC hvězdou Pimbletem!

    Jeho srdce patří dvěma klubům. Liverpoolu, s nímž vyhrál Ligu mistrů, a Slavii, která ho pro velký fotbal vychovala a v jejímž dresu ukončil bohatou kariéru plnou úspěchů. Není proto divu, že ve čtvrtek večer bude legendární český fotbalista Vladimír Šmicer (50) držet palce anglickému mančaftu. Těsně před zápasem favorizovaného Liverpoolu s pražskou Spartou vyrazil Šmicer na noční tah hlavním městem. Jako parťáka s sebou vzal syna Jiřího, který byl naprosto nadšený z dalšího účastníka mejdanu. Společnost jim totiž dělal populární MMA bojovník Paddy Pimblet, hvězda UFC a zároveň velký fanoušek liverpoolského klubu.

    Ve čtvrtek večer změří pražská Sparta síly s anglickým Liverpoolem, který je v současné době lídrem Premier League a patří k největším favoritům na celkové vítězství v Evropské lize.

    Hráči Liverpoolu dorazili do Prahy ve středu večer. Hvězdy se podepisovaly na ruzyňském letišti fanouškům, charismatický trenér Jürgen Klopp byl ve výtečné náladě a vtipkoval s českými novináři na tiskové konferenci.

    „Je čest vám pokládat otázky, pane Kloppe,“ řekl německému kouči v angličtině jeden z českých reportérů. „Uvidíme, jestli bude čest vám také odpovídat,“ řekl se smíchem Klopp.

    Jürgen Klopp na tiskovce vtipkoval s českými novináři.

    Šmicer a jeho liverpoolská noc v Praze: Pařil se synem a UFC hvězdou Pimbletem!

    Očekávaný zápas Sparty s Liverpoolem si jistě coby fanoušek plnými doušky vychutná bývalý reprezentační záložník Vladimír Šmicer.

    Tentokrát ale nebude držet palce českému týmu, ale zcela jistě bude fandit Liverpoolu, s nímž před lety vyhrál Ligu mistrů, nejprestižnější klubovou trofej. Šmicer, který je navíc slávistickou legendou, vyrazil po příletu liverpoolských hráčů na noční tah Prahou.

    „Liverpoolská noc v Praze,“ napsal Šmicer ke snímku z vyhlášené restaurace Katr, kde fotbalové legendě dělalo společnost několik přátel a také syn Jiří.

    Vladimír Šmicer se synem pařili s UFC hvězdou Pimbletem.

    Šmicer junior byl pak evidentně štěstím bez sebe, že se během setkání v hospůdce stihl poznat s populárním MMA bojovníkem Paddy Pimbletem, který patří mezi nové hvězdy prestižní organizace UFC.

    S velkohubým bijcem, který se netají velkou náklonností k liverpoolskému klubu a do Prahy přicestoval také kvůli zápasu se Spartou, si pak Šmicer mladší udělal fotku a sdílel ji ve stories na svém profilu.

    Syn Vladimíra Šmicera se fotil s UFC hvězdou Paddym Pimbletem

    Fotogalerie