Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Bijec Roušal o sexy přítelkyni: Jsme spolu půl roku, patříme k sobě! Plánuje žádost o ruku

    Kvůli tetování nacistického vůdce Adolfa Hitlera se nedávno stal trnem v oku u široké veřejnosti. Nevhodnou kérku si brněnský bojovník Radek Roušal (28) nechal předělat, seká latinu a nyní stoupá vzhůru i jeho slibně rozjetá kariéra. Na pátečním Oktagonu na pražské Štvanici si střihl premiéru v kleci podle pravidel MMA a hned si také připsal první výhru. V rozhovoru pro Expres.cz kontroverzní „Ruchy“ promluvil nejen o svých dalších krocích, ale také o vztahu se sexbombou Sabinou. „Jsme spolu půl roku, je mezi námi chemie, patříme k sobě,“ nechal se slyšet obávaný ranař, který už plánuje, že svou lásku brzy požádá o ruku. Rád by před ní jednou poklekl přímo v kleci!

    Bývalý thaiboxer Radek Roušal si na pátečním speciálu turnaje Oktagon 45 na pražské Štvanici odbyl premiéru v MMA. Fanoušky nejprve dostal do varu svým speciálním nástupem. Do klece šel v přestrojení za vězně. Nejspíše tím chtěl naznačit, že se vůbec nestydí za svou lehce kontroverzní pověst.

    Roušalovi se dařilo také v kleci. Na body porazil maďarského bojovníka Armanda Herczega, který má s MMA mnohem větší zkušenosti. V rozhovoru pro Expres.cz Radek přiznal, že čekal mnohem hladší průběh.

    „Lidi tleskali, užil jsem si to maximálně, ale čekal jsem, že to bude méně náročné. To vstávání, dobíjení. Nevěděl jsem, do čeho jdu. Borec trénuje pět let. Chtěl jsem více boxovat, jsem zápasový typ a šel jsem do toho na maximum,“ nechal se slyšet Roušal.

    „Čekal jsem, že ho sejmu v prvním kole, ale bylo to úplně něco jiného. Byl delší, vychcaný a snažil se mě dávat na zem. Bralo mi to kyslík. Bylo to pro mě nové. Dělal jsem chyby, na kterých musím zapracovat. Jsem zvyklý dávat 5–6 úderů, kop a pryč. Tady to je úder, dávat si bacha, úder, pak na zem,“ popsal svou premiéru Roušal, který se hodlá už naplno věnovat jen MMA a návrat k čistě postojovým zápasům tedy nechystá.

    „Teď je moje cesta MMA a Oktagon. Dám si týden pauzu, dlouho jsem neměl kofolu a párek v rohlíku. Po zápase nepiji, chci mít čistou hlavu. Já oslavím výhru v Mekáči,“ vtipkoval mladý zápasník.

    Radek Roušal a jeho partnerka Sabina.

    Sexbombu Sabinu plánuje požádat o ruku v kleci!

    Už na veřejném vážení vzbudil Radek Roušal pozornost nejenom svým agresivním chováním během stare downu, ale také díky sexy partnerce Sabině.

    Potetovaná černovláska dorazila ve čtvrtek na náplavku ve velmi vyzývavém outfitu a zaujala především „nadupaným“ dekoltem. Kráska svému miláčkovi pochopitelně fandila i na Štvanici.

    „Jsme spolu půl roku i s cestou. Přestěhovala se za mnou z Prahy do Brna. Viděla vážení, shazoval jsem 12 kilo, hrozně mi pomohla. Děkuji jí, není to pro každého,“ řekl Roušal, který pak popsal, jak se s partnerkou dal dohromady.

    Radek Roušal se svou láskou Sabinou

    „Známe se přes Instagram už dlouho a dali jsme to po dvou letech dohromady. Asi jsem ji sbalil já, viděli jsme se poprvé a bylo to vzájemné. Byla tam brutální chemie, patříme k sobě,“ říká bojovník, který už plánuje velký krok v podobě zásnub.

    „Udělám pár zápasů a třeba na Štvanici, pokud nějaká bude ještě, ji požádám o ruku,“ prozradil nám Roušal.

    Na Štvanici už to bohužel nejspíše neklapne. V sobotu se totiž uskutečnil poslední galavečer Oktagonu na tomto oblíbeném stadionu.

    V kuloárech se spekuluje, že šéfové organizace Ondřej Novotný a Pavol Neruda plánují jednou vyprodat fotbalový Eden. Tak třeba tam „Ruchy“ jednou před svou milou poklekne...

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 15:41 úterý 28. listopadu 2023. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      31
    • Sladký
      6
    • Super
      5
    • Haha
      5
    • Tvl
      5
    • Cože
      3