Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Zákulisí vážení bijců z Oktagonu: Vyhrocené stare downy a vnadná sexbomba od ranaře Roušala

    Radka Roušala podpořila jeho sexy partnerka. | foto: Pavel Dvořák/Tilen Vajt

    I přes nepříznivé počasí se desítky fanoušků bojových sportů sešly ve čtvrtek večer na pražské náplavce. Probíhalo zde veřejné vážení MMA bojovníků z Oktagonu, kteří se představí už na pátečním speciálním turnaji na Štvanici. O nejvyhrocenější stare down se postaral talentovaný ranař Radek Roušal, kterého čeká premiéra v MMA. Na akci ho doprovodila sexy partnerka Sabina, která zaujala nejenom nabušeným dekoltem, ale také velmi odvážným outfitem.

    Organizace Oktagon MMA si pro své fanoušky připravila skutečnou lahůdku v podobě dvou turnajů během dvou dní. Půjde navíc o úplně poslední galavečery na oblíbené Štvanici.

    Hlavním tahákem pátečního turnaje je titulová bitva mezi dánským „Žralokem“ Jonasem Magardem a brazilským šikulou Felipem Limou, který má na kontě jedenáct vítězství v řadě a trénuje se světovou elitou, například postrachem UFC Chamzatem Čimajevem.

    Jonas Magard a Felipe Lima budou bojovat o titul

    Dosavadní šampion bantamové váhy Jonas Magard, jenž je velkým oblíbencem tuzemských fanoušků, na čtvrtečním veřejném vážení na pražské náplavce jako vždy oplýval sebevědomím.

    „Budu ho celých pět kol ničit, vymlátím z něj duši,“ prohlásil Magard, který k Vltavě dorazil stylově ve speciálním autě se svým jménem. Jeho soupeř Lima zase avizoval, že Magarda ukončí do třetího kola.

    Šampion bantamové váhy Jonas Magard

    Fanoušci se těší také na souboj bijce Václava Mikuláška a Nora Oleho Magnora, který loni na Štvanici porazil Michala Kotalíka. Mikulášek je podle sázkových kanceláří mírným outsiderem, ale věří si, že Magnora sestřelí.

    Zatímco Nor bude v zápase spoléhat na kvalitní wrestling a boj na zemi, Mikulášek je bývalý boxer a ranař, který jde v každém zápase houževnatě po knokautu.

    Václav Mikulášek s partnerkou

    Bijce, kterému se přezdívá Baba Jaga a má mnoho fanoušků i hejtrů, na vážení přišla podpořit jeho partnerka, krásná fitnesska Dominika Horáková.

    Václav Mikulášek se svou partnerkou

    O nejvyhrocenější stare down se postaral český bijec Radek Roušal, jehož v pátek čeká premiéra podle pravidel MMA. Dříve zápasil v thajském boxu, kde slavil velké úspěchy.

    Radek Roušal a jeho emotivní stare down se soupeřem

    Radek Roušal a jeho emotivní stare down se soupeřem

    Vnadná sexbomba od bijce s kontroverzní minulostí

    Nejvíce ho ale proslavila nedávná kauza, kdy média upozornila na jeho kontroverzní tetování Adolfa Hitlera či přilby SS. Roušal kvůli tomu tehdy přišel o velmi zajímavý zápas, na kritiku pak reagoval tak, že si nechal kérky raději předělat.

    „Byl jsem blázen. Každá kérka má spojitost s mým životem. Je to moje vzpomínka na ghetto. Tu ruku mám celou hororovou, mám tam Jasona, Hannibala, holku od krve, zbraň. Pravá ruka je fighterská, dal jsem s ní dvě K. O., tak jsem to chtěl spojit. Největší vrah byl Hitler, tak jsem si ho dal. Schválně jsem ho zamaskoval (na vnitřní stranu bicepsu), aby to byla jen vzpomínka pro mě a nešlo to poznat,“ vysvětlil před časem Roušal, který tvrdí, že se s nacistickou ideologií neztotožňuje.

    Radek Roušal se svou láskou Sabinou

    Talentovaného ranaře z Brna na veřejné vážení doprovodila jeho sexy partnerka Sabina. Těsně předtím než šel její miláček na pódium, ho před zraky ostatních něžně hladila po zádech a pusinkovala, což zaregistrovali i fotografové Expresu.

    Radek Roušal se svou sexy partnerkou Sabinou

    Sexbomba, která je velmi populární na sociálních sítích, kde pravidelně sdílí velmi žhavé fotky, na sebe na náplavce upozornila nejenom „nadupaným“ hrudníkem, ale také výraznými kérkami a vyzývavým outfitem.

    Radka Roušala přišla podpořit jeho sexy partnerka Sabina (vpravo).

    Radek Roušal se svou sexy partnerkou na veřejném vážení na náplavce

    Dá se očekávat, že svůdná černovláska bude Roušalovi držet palce i v pátek večer na Štvanici. Uvidíme, jestli bude i tentokrát samý úsměv!

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 15:00 sobota 25. listopadu 2023. Anketa je uzavřena.

    • Super
      15
    • Trapas
      14
    • Sladký
      7
    • Tvl
      7
    • Haha
      6
    • Cože
      6