Pondělí 17. června 2024, svátek má Adolf
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Mistrovská párty v centru Prahy: Turek se brodil v Rolls-Royce, Tlustý a Smoleňák v Kozičce!

    Centrum Prahy se v neděli večer proměnilo v jednu velkou párty zónu! Fanoušci zde zapíjeli úspěch českých hokejistů, kteří na světovém šampionátu vybojovali zlaté medaile. Dění v ulicích hlavního města zmapovali i reportéři Expresu. Nejvíce živo bylo okolo Staroměstského náměstí, kde tisíce lidí sledovaly finálový zápas se Švýcarskem.

    Zatímco hokejisté rozdávali pozápasové rozhovory a mohutně slavili v šatně, v centru Prahy se rozjela párty, kterou táhli alkoholem posilnění fanoušci fanoušci až do pozdních ranních hodin.

    Kromě hokejových fandů v centru Prahy také hlasitě oslavovali příznivci fotbalové Sparty, která letos získala double, tedy mistrovský titul i domácí pohár.

    Hodně živo bylo na legendárním „Kozím plácku“, který čeští sportovci rádi během podobných oslav berou útokem. Zejména pak bar Kozička, kde reportéři Expresu narazili na slavícího Radka Smoleňáka a Jiřího Tlustého.

    Oba bývalí reprezentanti byli ve skvělé náladě, klábosili s fanoušky a z úspěchu svých následovníků měli velkou radost. Lidem okolo říkali, že v baru samozřejmě vyčkávají, zdali někdo z reprezentantů dorazí.

    Jiří Tlustý a Radek Smoleňák

    Pastrňák a spol. ale nakonec noc z neděle na pondělí strávili v útrobách O2 areny, kde teklo proudem zejména pivo. Svědčí o tom stories na instagramových profilech jednotlivých hráčů.

    Co se týče fanouškovských oslav v centru Prahy, reportéři Expresu v ulicích narazili například také na kandidáta do Evropského parlamentu Filipa Turka. Ten se brodil mezi fanoušky ve svém luxusním vozu značky Rolls-Royce. Pak vystoupil a s příznivci se nadšeně fotil.

    Ty hlavní oslavy vypuknou ale až v pondělí večer. V 17 hodin totiž na Staroměstské náměstí dorazí hokejisté oslavit svůj úspěch s fanoušky.

    Bývalý reprezentant Jakub Voráček, který se během šampionátu skvěle chopil role komentátora, se během finálového zápasu svěřil, že on dokázal slavit i týden v kuse.

    Jak dlouho asi vydrží parta kolem kapitána Červenky?

    Soutěžte o lístky na Votvírák s Expres.cz!

    Jestli fandíte pořádné muzice a super zážitkům, jste tu správně. Máme pro vás totiž soutěž o lístky na festival Votvírák! Každý den rozdáme sedmi šťastlivcům po dvou vstupenkách a na konci ještě vylosujeme ze všech soutěžících i výherce VIP vstupů. Soutěž běží jenom tenhle týden, tak se do toho pusťte a vidíme se na Votvíráku.Na otázky můžete odpovídat od 27. května 2024 do 28. května 2024 9:00

    HRAJTE ZDE

    Fotogalerie

    Jsem šokovaná, řekla Čaputová k postřelení Fica