Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Zlatí hoši táhli Prahou: Mejdan v legendárním baru až do ranních hodin! Párty táhl Pastrňák

    David Pastrňák byl opět hvězdou večírku.

    David Pastrňák byl opět hvězdou večírku. | foto: Tilen Vajt/Pavel Dvořák

    Bezprostředně po zisku zlaté medaile rozjeli čeští hokejisté párty na hotelu, kde byli během světového šampionátu ubytovaní. Mnohem větší mejdan se ale odehrál v pondělí večer, kdy parta kolem kapitána Romana Červenky (38) vyrazila do centra Prahy. Alkohol tekl proudem a ze snímků, které přímo na místě pořídili fotografové Expresu, je zřejmé, že hlavním tahounem oslav byl hvězdný útočník David Pastrňák (28)! Hokejisté pařili i v legendárním baru, kam už dlouhé roky chodí ženy z Prahy lovit úspěšné sportovce!

    Už v pondělí odpoledne se na sociálních sítích šířily nahrávky a fotky, jak čeští hokejisté popíjí v hospůdce v centru Prahy. Stůl byl plný piv. Bek Tomáš Kundrátek, který letos slavil také mistrovský titul s Třincem, měl před sebou hned několik točených „kousků“.

    V 17 hodin odpoledne čeští hokejisté pozdravili fanoušky na Staroměstském náměstí. Všichni byli ve skvělé náladě a na pódiu tančili s pivem v ruce. Někteří se velmi nejistým krokem pohybovali po střeše autobus, který je na místo přivezl.

    Hokejisté se snaží slézt z autobusu

    „Moc jsem si užil každou minutu na ledě. Pojďme si zazpívat, i když to neumím: Tak jsme mistři no a co?“ křičel do mikrofonu David Pastrňák, který pak nevynechal také pokřik svého oblíbeného fotbalového klubu. „Baník, pi*o!“ řval hvězdný útočník.

    Oslavy české repre na podiu

    V přímém přenosu na České televizi zaznělo, že hokejisté ze Staromáku zamíří slavit na hotel. Nakonec se ale potvrdily informace Expresu, že svěřenci trenéra Rulíka mají rezervovanou nedalekou hospůdku Střídačka, kde to nejvíce rozjel manažer nároďáku Petr Nedvěd.

    Vyhlášený playboy do sebe klopil jeden drink za druhým a laškoval s mladými ženami. Nejvíce ho zaujala sexy potetovaná servírka, s níž blbnul za barem.

    Petr Nedvěd
    Petr Nedvěd
    Petr Nedvěd

    Ze výše zmiňovaného podniku se hokejisté v pozdních hodinách přesunuli do legendárního baru Kozička, který je už dlouhé roky známý tím, že sem chodí ženy z Prahy „lovit“ úspěšné sportovce.

    Výpravu zlatých hochů táhl David Pastrňák, který se opět ukázal jako pořádný živel. V Kozičce podle očitých svědků tekl veškerý alkohol proudem a dlouze se tančilo na stolech. Hokejisté se také neustále fotili se svými fanoušky.

    David Pastrňák táhl mistrovské oslavy.

    David Pastrňák byl opět hvězdou večírku.

    Jako společensky unavení ke konci mejdanu působili zkušení pardálové Roman Červenka a Radko Gudas, kteří na snímcích vypadali, že nad ránem toho už měli dost a raději v nočním tahu po Praze nepokračovali a nasedli do taxíků.

    Roman Červenka opouštěl mejdan společensky unaven.

    Na všechny fotografie se podívejte v galerii.

    Fotogalerie