Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Staromák vítá hokejisty, ti jsou zaslouženě pod parou, lezli po autobuse, alkohol teče

    Srdce Prahy a tradiční shromaždiště dnes vítá zlatou českou reprezentaci a podívaná je to vskutku velmi zábavná. Hokejisté se posilňovali už v autobusech po cestě na Staroměstské náměstí a podle toho taky jejich příjezd vypadal a pokračuje a bude pokračovat až do noci. Česká televize si už může hledat nové kandidáty na StarDance, očekávat výtku od Rady a určitě bude zítra pár těžkých bolehlavů.

    Ale co! Zaslouží si to, po čtrnácti letech získali zlato na Mistrovství světa v hokeji konaném v Česku, tak se ani nedá očekávat, že by na Staroměstské náměstí přijeli jak panenky.

    Live kamera v jejich autobuse sledovala celou jejich cestu a bylo jasno, že tento příjezd bude hodně veselý. Na českou repre čekaly opět tisíce lidí a hokejisté už během cesty nedočkavě a s pivky v ruce bušili do oken autobusů na fanoušky, kteří lemovali jejich cestu po nábřeží a v Pařížské ulici. Když se pak čtyři autobusy, doprovázené policejní kolonou, musely zastavit u Staroměstského náměstí a čekalo se na organizační pokyn, pěkně napařená repre vylezla nadšením na autobus a v ten moment se jen čekalo, kdo z něj první spadne.

    Česká repre nedočkavě vylezla na autobus
    Hokejisté se snaží slézt z autobusu
    Vítání hokejistů na Staroměstkém náměstí
    Vítání hokejistů na Staroměstkém náměstí

    Národní hrdinové to ale naštěstí ustáli a bez zranění slezli jeden po druhém za řevu nadšených fanoušků na podium, kde je vítal halový komentátor mistrovství Libor Bouček, jenž si musel vyřvat hlasivky, aby i s mikrofonem přehlušil křik davu a rozpařené hokejisty, kteří s oslavou rozhodně nehodlají brzdit a například Radko Gudas by policejní kontrolou chůzí rovně po bílé čáře neprošel.

    Oslavy české repre na podiu
    Oslavy české repre na podiu

    České televizi muselo naskočit pár vrásek během hlasitého skandování „David p*čo Pastrňák“, které rozhodně nešlo v pět odpoledne během živého vysílání celé oslavy přeslechnout, a první řady nadšených diváků schytaly pěknou dávku piva a šampaňského, protože zlatí hoši nehodlali šetřit sebe ani ostatní. Pěknou sprchu tak dostal i Libor Bouček, primátor Bohuslav Svoboda a trenér Radim Rulík, na němž bylo vidět, že toho zkonzumoval již více a měl raději jen krátký projev.

    Oslavy české repre na podiu
    Vítání hokejistů na Staroměstkém náměstí
    Oslavy neberou konce
    Oslavy neberou konce

    Pastrňák dával napít ze své lahve komentátorovi Robertu Zárubovi, na podiu se zapalovaly doutníky a nechyběly ani děti hokejistů, přítomna byla i Pastrňákova Rebecca s dcerou Freyou a dostavily se i další manželky a přítelkyně, které spolu se svými zlatými hochy rozjíždějí pěknou show.

    Chtělo by se říct, že k tanci a k poslechu, ale to, co se děje na podium, to určitě není hudba pro starší a pokročilé, hokejisté a jejich polovičky a i jejich děti tančí na klasické hitovky, už je tam pár kandidátů na novu řadu StarDance, a jak jsou rozjaření, lezou i po konstrukci a podávají piva či šampaňské fanouškům, kteří mají to štěstí, že na ně dosáhnou.

    Oslavy české repre na podiu

    Hokejisté před sedmou hodinou odjeli zpět do hotelu, kde prý budou probíhat oslavy až do rána, ostatně někteří už byli už teď viditelně pod vlivem, proto už raději ani znovu nelezli na autobus, poté mají den volna. Další den pak mají audienci u premiéra Petra Fialy a den poté u prezidenta Petra Pavla. Oslavy na Staroměstském náměstí ale stále pokračují a fanoušci zůstávají dál, baví je program, který pro ně Magistrát nachystal.

    Fotogalerie