Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Showman Voráček na pařbě hokejistů: Selfíčka s metařem a loučící se nevěsta!

    Nedávno ze zdravotních důvodů ukončil kariéru a světový šampionát si premiérově užil v roli komentátora. Šlo mu to náramně, fanoušci byli z jeho upřímných hlášek a inside pohledu nadšení. Jakub Voráček (34) dokonce vtipkoval, že se aktuálně cítí být slavnější, než když válel na ledě. Nikoho asi nepřekvapí, že zrzavý showman, který v NHL odehrál přes tisíc zápasů, vyrazil v pondělí večer pařit s šampiony! Voras byl ve skvělé náladě a fotil se s každým, kdo ho na ulici zastavil.

    Čeští hokejisté mají za sebou už dva mejdany v kuse. Bezprostředně po zisku zlaté medaile rozjeli párty na hotelu, kde byli během světového šampionátu ubytováni.

    Mnohem větší mejdan se ale odehrál v pondělí večer, kdy parta kolem kapitána Romana Červenky vyrazila řádit do centra Prahy. Nejprve „zlatí hoši“ na Staromáku pozdravili fanoušky a blbli na pódiu, pak se přesunuli do nedaleké restaurace Střídačka, kam za nimi dorazil i bývalý kapitán nároďáku a dnes populární komentátor Jakub Voráček.

    O Voráčkovi se ví, že je velký pařmen. Důkazem budiž každoroční výlety na Mácháč, kde Jakub tuze rád dováděl ještě třeba s Ondřejem Pavelcem či Radkem Smoleňákem.

    Nikoho tedy nejspíše nepřekvapí, že Voráček šel s hokejovými mistry také do legendárního baru Kozička, kde alkohol tekl proudem až do ranních hodin.

    Jakub Voráček

    Fotografové Expresu zachytili Voráčka hned několikrát na ulici. Byl ve skvělé náladě, usmíval se na všechny strany. Skoro to až vypadalo, že si triumf svých následovníků užívá více, než vlastní úspěchy.

    Jakub Voráček s uklízečem ulic.

    Kdokoliv ho na ulici požádal o fotku, tomu Voráček s chutí vyhověl. Selfíčka si dokonce dělal se zametačem ulic u bankomatu, kde si zrovna vybíral peníze.

    Jakub Voráček se fotil s uklízečem ulic.

    Jakub Voráček se fotil s uklízečem ulic.

    Pak se Voráček také vtipně zamotal do rozlučky se svobodou, kdy pózoval fotografům po boku nastávající nevěsty, která na hlavě měla bílý závoj.

    Jakub Voráček se zapovídal s ženou, která se pravděpodobně loučila se svobodou.

    Jakub Voráček

    Soutěžte o lístky na Votvírák s Expres.cz!

    Jestli fandíte pořádné muzice a super zážitkům, jste tu správně. Máme pro vás totiž soutěž o lístky na festival Votvírák! Každý den rozdáme sedmi šťastlivcům po dvou vstupenkách a na konci ještě vylosujeme ze všech soutěžících i výherce VIP vstupů. Soutěž běží jenom tenhle týden, tak se do toho pusťte a vidíme se na Votvíráku!

    SOUTĚŽIT MŮŽETE ZDE

    Fotogalerie