Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Napravený sígr Fenin: Zásnuby s přítelkyní, žádný alkohol a myšlenky na velký comeback!

    Má pověst nenapravitelného potížisty. Martin Fenin (33) se ale rozhodl lidem ukázat, že skutečně umí sekat latinu! Nejenže už delší dobu vůbec nepije alkohol, denně dře v posilovně a sní o velkém fotbalovém comebacku, redaktorovi Expres.cz se nově svěřil, že svou životní lásku, policistku Betku, před časem požádal o ruku a brzy bude svatba!

    „Jsem šťastný, bydlíme spolu v Praze a jsme zasnoubení. Není to čerstvé, nedával jsem to ale nikde na odiv. Prstýnek má. Vše si užívám, dal jsem se dohromady,“ řekl exkluzivně Expresu napravený fotbalový rebel Martin Fenin.

    Ódy na svou partnerku, dnes již tedy snoubenku, pěl Fenin dlouhodobě. Před časem se nám svěřil, že to právě ona ho vytáhla ze dna. 

    „Hodně mi ale pomohla, jsem šťastný, že ji mám, za to, jaká je. Láska vás vytáhne víceméně ze všeho,“ rozpovídal se Fenin krátce poté, co se dostal z IKEM, kde ležel kvůli blíže nespecifikovaným zdravotním problémům.

    Kromě toho, že s partnerkou Betkou pomalu, ale jistě plánuje svatbu, se Fenin pustil do možná ještě složitějšího projektu. Tvrdě na sobě dře a hodlá se naplno vrátit k fotbalu!

    „Ve fitku jsem téměř denně, člověk musí nabrat všeobecnou sílu, dává mi to chuť a motivaci makat dál. O víkendech hraju fotbal a každý pátek kopu s Kubou Kohákem Hanspaulku (amatérská soutěž v malém fotbale, pozn. red.) na Újezdě. To je takové hezké završení toho týdne,“ pochlubil se nám bývalý hráč Slavie či Teplic.

    Toho, že by zapomněl kopat do míče, se Fenin vůbec neobává. 

    „To se nezapomíná, to je jako jezdit na kole,“ říká borec, za něhož německý Frankfurt před lety vysázel v přepočtu více než 100 milionů korun.

    Martin Fenin býval hvězdou německého Frankfurtu.

    Fenin byl v minulosti často spojován s problémy s alkoholem. Teď už je ale delší dobu čistý.

    „Alkohol vůbec nepiju, už je to dlouho, co jsem si něco dal,“ říká Fenin, který před časem rozjel také vlastní e-shop, kde prodává trička a mikiny se svou podobiznou.

    Nemám zatím ani na třetí ligu, musím se rozehrát

    Co se týče velkého fotbalového comebacku, Fenin má prý mnoho možností, kde by mohl ukotvit. Věcem ale nechává volný průběh. Sám uznává, že v současné době to na ligový fotbal ještě není.

    „Mám nějaké náznaky, mám ale volnou ruku, je to jenom o mně, dávám si čas. Měsíc budu ještě trénovat sám, pak se budu připravovat s jedním pražským klubem. Není to ale žádná liga. Pak naskočím asi do kempu s ostatními hráči bez angažmá, to bude pro mě takové zrcadlo, a pokud budu přesvědčen, že jsem úplně připravený, tak do něčeho skočím,“ říká odhodlaně Fenin.

    „Tenhle měsíc je pro mě nejdůležitější. Po něm budu vědět, na čem jsem. Nijak to ale nehrotím. Nedělám si žádné iluze, neumím si představit ani to, že bych začal ve třetí lize. Nemám manažera, takže si to poprvé v životě plánuji sám, to je hezký. Budu se muset rozehrát, třeba to nepůjde, ale nemůžu skočit do něčeho rovnýma nohama. To bych ztratil tu chuť do toho fotbalu, hned jak jsem ji získal,“ dodává bývalý skvělý útočník.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 23:30 sobota 7. listopadu 2020. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      56
    • Haha
      53
    • Cože
      51
    • Tvl
      51
    • Super
      47
    • Sladký
      46
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...