Čtvrtek 2. května 2024, svátek má Zikmund

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Novák po boxu s Konečným: Asi mi zlomil žebra, ale byla to čest! Komu fandí v Love Islandu?

    Podle pravidel MMA sestřelil už dva influencery v prvním kole. Nyní si Kryštof Novák zkusil zápas v boxu. Jeho soupeřem byl bývalý mistr světa Lukáš Konečný, který výrazně mladšího sympaťáka v kleci vůbec nešetřil. Zásoboval ho zejména tvrdými spodky (údery na tělo). „Asi mi zlomil žebra, ale užil jsem si to,“ řekl Expresu po zápase Novák, který pak coby vítěz druhé série Love Islandu popsal, jak se mu zamlouvají účastníci třetí řady této populární reality show.

    Jedním z nejzajímavějších zápasů sobotního turnaje RedFace byl bezpochyby boxerský duel mezi influencerem Kryštofem Novákem a boxerskou legendou Lukášem Konečným.

    I přestože se oficiálně jednalo o exhibici a charitativní zápas, Konečný svého soupeře příliš nešetřil. Novák, kterého proslavila účast v reality show Love Island, ukázal nejen talent na bojové sporty, ale také opravdové srdce válečníka.

    Ve druhém a třetím kole měl Kryštof několikrát namále. I přestože měl zraněné koleno a pravděpodobně i zlomené žebro, tak pokaždé vstal a bojoval dál, za což si vysloužil respekt od soupeře i fanoušků v aréně.

    „Že bych to vzdal? Vůbec! Já nevzdám nic. Mě by museli odnést na nosítkách, nebo by mě musel člověk vypnout,“ řekl Expresu po zápase Novák, kterého v publiku podporovala jeho krásná partnerka Denisa.

    Kryštof Novák s partnerkou Denisou | foto: Pavel Dvořák/Tilen Vajt

    Zápas s bývalým mistrem světa Lukášem Konečným si Kryštof podle svých slov užil.

    „Mlátil mě, ale i šetřil a já jsem rád za tuhle příležitost. Užil jsem si to. Jednou si budu moct říct, že jsem si s touhle legendou dal tři kola,“ pravil spokojeně Novák, kterému Konečný v zápase pravděpodobně zlomil žebra.

    RedFace
    RedFace

    „Do půlky druhého kola to bylo v pohodě. Ještě jsem na Lukáše dělal, že nic. Pak přišel jeden zlomový úder, já se hodně nadechl a on si toho všiml. Od té doby mi tu levou stranu masíroval furt. Ve třetím kole si to vychutnával už. Mám pocit, že mi je (žebra) zlomil. Mám tam takovou hrču. Počítal jsem s tím, jsem hrozně vděčný, že jsem s ním mohl být v kleci,“ popsal Kryštof, který se nyní hodlá opět naplno věnovat MMA.

    „Jestli se najde nějaký odvážný influencer, který by do toho šel... Chtěl bych pak ale lepší a lepší soupeře, třeba v profi,“ říká sebevědomě Novák.

    Zápas se Zbyňkem? S kamarády bojovat nechci! V Love Islandu mě baví Sandro

    Pro fanoušky by byl jistě velmi zajímavý zápas se Zbyňkem Vlčkem, který má s Novákem mnoho společného. Oba se proslavili díky reality show Love Island, oba trénují v uznávaném pražském gymu Gorila MMA. Kryštof ale Zbyňka považuje za kamaráda a zápas s ním by nejspíše odmítl.

    „Mám problém zápasit s kamarády. Vím, že musí jít emoce stranou, ale je mi to proti srsti. Je to influencer, také cílí do profi a s takovými se chci porovnávat, ale nevím, jestli to chci právě se Zbyňkem, protože jsme kamarádi,“ vysvětluje Novák, který podle pravidel MMA nedávno hravě porazil už Adama Raitera i Tomáše Chlupa a nyní vyhlíží větší výzvu.

    Než přijde nabídka na další zápas, má Kryštof v plánu nejprve doléčit zraněné koleno a zvyknout si na život v Brně, kam se začátkem září přestěhoval kvůli partnerce Denise.

    S přítelkyní, kterou poznal díky reality show Love Island, se ve volných chvílích společně dívají na třetí sérii oblíbeného televizního pořadu. Kryštof se nám svěřil, že už má svého favorita a také ukázal na člověka, který mu je zatím nejméně sympatický.

    „Favorité se střídají, velkým překvapením je pro mě Sandro. Nevěděl jsem, co od něj čekat, ale hrozně mě baví. Je v pohodě, netlačí na pilu, je vtipný a uvolněný. Trochu rozčarovaný jsem z Honzy. Říkal jsem si, že bude rozumný a vtipný, ale některými reakcemi mě překvapil. Je trochu přehnaný, ale každý jsme nějaký. Vím, že v letošní sérii má dorazit hodně bombshellů, takže třeba tam vítěz ještě není,“ dodal na závěr Novák.

    Celý rozhovor si pusťte ve videu.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 10:53 středa 10. ledna 2024. Anketa je uzavřena.

    • Haha
      10
    • Cože
      10
    • Super
      7
    • Trapas
      6
    • Sladký
      5
    • Tvl
      5