Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Plácání po zadku, krev, ovíněná Shopaholicadel a Damian bez Korduly! Top momenty z RedFace

    Krvavé bitky v kleci, brutální ukončení i pořádný bizár! Druhý galavečer nedávno vzniklé organizace RedFace byl plný zajímavých momentů. MMA zápasy si nenechalo ujít mnoho známých tváří. Na turnaj například dorazil partner Korduly Stropnické (17) Damian (18). Mladík ze zámožné rodiny ale tentokrát nechal dceru Veroniky Žilkové (61) doma a užil si večer s přáteli. Největší pozornost na sebe během turnaje strhla kontroverzní tiktokerka Adéla Pulcová alias Shopaholicadel, která se přímo v kleci zasnoubila s partnerem Janem Kulasem. Velký životní krok Adéla oslavila růžovým vínem. Pouhé dvě skleničky s ní pořádně zamávaly!

    V sobotu večer se v pražské UNYP aréně uskutečnil druhý galavečer organizace RedFace. Turnaj otevřel boxerský duel mezi bývalým mistrem světa Lukášem Konečným a influencerem Kryštofem Novákem.

    I přestože se oficiálně jednalo o exhibici a charitativní zápas, Konečný svého soupeře vůbec nešetřil. „Ty spodky (rány na tělo, pozn. red.) jsem si užíval,“ usmíval se po zápase Konečný, který pak ale ocenil výkon Kryštofa Nováka.

    „Byl jsem zvědavý, jestli něco umí a musím říct, že umí. Řešíme spolu vzájemnou spolupráci,“ prozradil Expresu Konečný, který si po zápase pochutnal na točeném pivu.

    Kryštof Novák a Lukáš Konečný | foto: Pavel Dvořák/Tilen Vajt

    Novák, kterého proslavila účast v reality show Love Island, ukázal nejen talent na bojové sporty, ale také srdce válečníka. Ve druhém a třetím kole měl několikrát namále.

    I přestože měl zraněné koleno a pravděpodobně i zlomené žebro, tak pokaždé vstal a bojoval dál, za což si vysloužil respekt od soupeře i fanoušků v aréně.

    „Byla to skvělá zkušenost,“ svěřil se redaktorovi Expresu Novák, který si pak zbytek turnaje užil coby divák.

    Kryštof Novák s redaktorem Expresu | foto: Pavel Dvořák/Tilen Vajt

    Kryštof Novák s partnerkou Denisou | foto: Pavel Dvořák/Tilen Vajt

    Na turnaji bylo k vidění několik profesionálních MMA zápasů. Některé skončily velmi rychle. Například bitva mezi slovenskými ranaři Jevickým a Čambalem.

    První jmenovaný kopl svého soupeře do hlavy, když ležel na zemi. Čambal nebyl schopen boje a vyhrál. Z vítězství díky diskvalifikaci ale neměl příliš radost a vypadá to, že si s Jevickým brzy střihne odvetu.

    RedFace

    Na galavečeru RedFace se ukázal i bratr známého zápasníka Davida Hoška Jakub, který nestačil na Saida Suraganova. Kazašského bijce v rohu koučoval kulturista a zápasník Filip Grznár. Suraganov vyhrál suverénně na body.

    Vítěznou premiéru v MMA si připsala účastnice Survivora Žaneta Skružná, kterou na zápas připravovaly hvězdné zápasnice Lucie Pudilová a Michaela Dostálová. Svou soupeřku Dagmar Kubinovou udolala ve druhém kole po sérii tvrdých loktů. Fanoušci v aréně ale Žanetu i tak vypískali.

    Shopaholicadel slavila zásnuby vínem, motala se jí pak hlava

    Největším momentem celého večera byla chvíle, kdy do klece nakráčela známá tiktokerka Shopaholicadel s přítelem Janem Kulasem. Adéla měla na sobě plesové šaty a korunku jako princezna. „Já tě zabiju Honzo,“ křičela na svého miláčka Adéla těsně před vstupem do oktagonu.

    Jan Kulas a Adéla Pulcová | foto: Pavel Dvořák/Tilen Vajt

    Kulas před ní pak poklekl a požádal ji o ruku. Pulcová souhlasila a oba se neubránili slzám. Jednalo se o velmi bizarní okamžik i z toho důvodu, že se po sociálních sítích šířily zprávy, že Adéla o zásnubách věděla dlouho dopředu a dokonce měla údajně Honzovi nařídit, jaký jí má koupit prstýnek.

    RedFace

    Zamilovaní snoubenci ale tyto spekulace v rozhovoru pro Expres.cz rázně popřeli. „Bál jsem se, že mě Adéla odmítne,“ řekl nám Kulas, kterému se celý večer chtělo plakat.

    „Nevěděla jsem, že mě požádá o ruku. Myslela jsem si, že jde někoho vyzvat na zápas,“ uvedla Adéla, která zásnuby oslavila růžovým vínem a pouhé dvě skleničky s ní pořádně zamávaly.

    RedFace

    V kleci si zařádila také bývalá fitness modelka a někdejší milenka Karlose Vémoly Zdeňka Lulu Černá. Ta se plácala po zadku s OnlyFans hvězdičkou, která si říká Claudia Macc.

    RedFace

    Rozhodčím netradičního zápasu byl bývalý pornoherec Robert Rosenberg, který pak ohlásil za vítězku klání Lulu, protože soupeřce více zmalovala zadek.

    RedFace

    „Nejhezčí dárek k narozeninám,“ radovala se silikonová provokatérka, která se netají tím, že by ráda sbalila mediálního magnáta Jaromíra Soukupa.

    RedFace

    Bitky v kleci přilákaly do vysočanské arény opět mnoho známých tváří. Dorazila například Eva Feuereislová, Angie Mangombe s Josefem Kůrkou či Andrea Bezděková.

    RedFace
    RedFace

    Fotografové Expresu zachytili také partnera mladičké Korduly Stropnické Damiana.

    RedFace

    Mladík ze zámožné rodiny tentokrát dorazil v doprovodu několika kamarádů a dceru Veroniky Žilkové, s níž podobné akce pravidelně obráží, nechal výjimečně doma. I tak si ale turnaj evidentně užil. Není tajemstvím, že bojové sporty má Kordulin partner v oblibě.

    Damian i jeho parťáci u stolu se jistě hodně bavili například během zápasu 190 kilového Tomáše Ciny, který nastoupil proti mnohem lehčímu soupeři.

    RedFace
    RedFace

    Od začátku bylo jasné, že nepohyblivý Cina nemá vůbec žádnou šanci. Inkasoval několik tvrdých úderů i kopů na obličej. Z tváře mu tekla krev a rozhodčí raději zápas zastavil před limitem. Cina porážku vzal hodně sportovně a ocenil kvality svého soka.

    RedFace
    RedFace
    RedFace
    RedFace

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 12:56 úterý 9. ledna 2024. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      27
    • Tvl
      18
    • Super
      9
    • Haha
      5
    • Cože
      4
    • Sladký
      2