Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Zakulatil se, ale hokej ho baví! Exmilenec Krainové a Hanychové po delší době na veřejnosti

    Jiří Hudler se po delší době objevil na veřejnosti. | foto: Expres.cz

    Dlouhé roky válel v NHL, kde získal i Stanley Cup. Měl také pověst rebela, jehož postelí prošlo mnoho známých a krásných modelek, například Agáta Hanychová a Simona Krainová, které se pak kvůli němu rozhádaly skrz média. Nyní se bývalý hokejový útočník Jiří Hudler (39) po delší době objevil na veřejnosti. Od chvíle, co ukončil profesionální kariéru výrazně přibral a hokejem se už jen baví! Napravený proutník je už několik let šťastný s manželkou Hankou, která se dříve kamarádila s Hanychovou a pracovala pro ni jako manažerka.

    Bývalý hokejista Jiří Hudler, který před několika lety v tichosti ukončil svou úspěšnou kariéru, si s dalšími bývalými sportovci zahrál přátelský hokejový zápas v pražské O2 areně proti týmu, v němž zářili kuchaři. Například v brance byl známý televizní kuchtík a partner Evy Burešové Přemek Forejt.

    Hudler prosvištěl kolem novinářů a proháněl se na ledě jako zamlada. Na první pohled bylo ale vidět, že se na něm několik let v „hokejovém důchodu“ pořádně podepsalo a bývalý útočník Detroitu Red Wings už hraje jen pro zábavu.

    Jiří Hudler se po delší době objevil na veřejnosti.

    Jiří Hudler

    Jiří Hudler

    Odchovanec vsetínského hokeje platil za velký talent. V NHL válel kromě Detroitu také za Calgary Flames či Floridu Panthers, kde byl spoluhráčem fenomenálního Jaromíra Jágra. Brusle pověsil na hřebík v roce 2017 kvůli nekončícím zdravotním patáliím. Tehdy byl hráčem Dallasu.

    „Léčím se, rozhovory nechci a ani zatím nemůžu poskytovat. Až ukončím kariéru, dám vědět,“ řekl tehdy pro Deník.cz Hudler, který se slavnostního zakončení kariéry nedočkal. Novináři naopak do poslední chvíle spekulovali, zdali ještě hraje, nebo už definitivně skončil.

    Z Jiřího Hudlera bude již zítra ženáč.

    Kvůli němu se rozhádaly Krainová a Hanychová. Simonu podváděl s prostitutkami

    Kromě nesporného talentu se v médiích často řešila také jeho problémová povaha a maléry mimo led. Legendární je jeho incident v letadle, kdy pod vlivem alkoholu vyhrožoval posádce, že se vymočí do servisního stolku. Jeho chování tehdy řešila policie.

    Hudler proslul také románky se známými modelkami. Dva roky chodil s Agátou Hanychovou, kterou pak podváděl se Simonou Krainovou. Od té doby se Simona s Agátou nemají zrovna v lásce a jsou označovány za velké rivalky.

    Krainovou pak Hudler znemožnil před celým národem. Když spolu chodili, tak na talentovaného hokejistu totiž prasklo, že je Simoně nevěrný hned s několika ženami. Byly mezi nimi i prostitutky!

    „Musela bych z Jirky zvracet od rána do večera. Je to zakomplexovaný ubožák, když si musí u štětek dokazovat, že má nad nimi moc. Tohle by si se mnou v žádném případě dovolit nemohl,“ řekla tehdy o Hudlerovi Krainová.

    „Když byl se mnou, za ku*vama chodit nemusel, protože já ku*va jsem,“ prohlásila na adresu podváděné Simony Krainové zase Hanychová.

    S manželkou Hankou provozuje Hudler luxusní sídlo v Beskydech

    Po mnoha milostných avantýrách se Hudler konečně usadil v roce 2016, kdy si vzal někdejší modelku Hanu Chymčákovou.

    Pikantní je, že pohledná brunetka byla v minulosti kamarádkou Agáty Hanychové a dokonce pro ni pracovala jako manažerka.

    Agáta a Hanka ale bývaly nejlepšími kamarádkami.

    Krásná Hanka si vzala Hudlerovo příjmení a vychovávají spolu tři děti. Před pár lety manželé Hudlerovi investovali do pozemku v samém srdci Beskyd, konkrétně na konci Velkých Karlovic, kde postavili luxusní dům, který nyní pronajímají.

    Dovolenkové sídlo nese název Chata Anička a pojme celkem 16 osob. Dům je situován přímo u lesa a nabízí naprosté soukromí.

    „Vyhřívaný bazén je v provozu od května do října,“ píše se na internetových stránkách zmíněné chaty, která v sezoně vyjde až na 220 tisíc korun za týden.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 15:23 čtvrtek 25. ledna 2024. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      23
    • Haha
      8
    • Super
      6
    • Tvl
      5
    • Cože
      4
    • Sladký
      2