Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Zákulisí zápasu Soukupa v Clashi: Kolik si magnát vydělal a co ho nejvíce znechutilo?

    O víkendu se uskutečnil dosud nejpompéznější galavečer Clash of the Stars. Vyprodaná holešovická aréna sledovala bizarní zápasy influencerů a internetových podivínů. Vrcholem večera byla bitva podle pravidel boxu mezi Alešem Bejrem (46) a Jaromírem Soukupem (54). První jmenovaný ale nejspíše vůbec nepochopil, že musí domluvená pravidla v kleci dodržovat. Svého soupeře mlátil hlavou a snažil se ho i kopat. Podle zdroje Expresu průběh zápasu hodně znechutil Jaromíra Soukupa. Ten byl velmi rozladěný už po předzápasových tiskovkách, kde na něj Bejr vytáhl osobní útoky. „Hodně ho štvalo, když na něj vytáhl dluhy a Agátu,“ tvrdí náš informátor, podle kterého se ale Soukup už stihl uklidnit a nyní sní o zápase ve vyprodané O2 areně. Jací soupeři se rýsují?

    Sobotní zápas mezi Alešem Bejrem a Jaromírem Soukupem řešil snad celý český internet. Fanoušci jsou toho názoru, že šlo o naprosté fiasko. Šílený youtuber totiž opět dostál své přezdívce Psychopat a v kleci se choval jako smyslů zbavený. Soukupa mlátil hlavou, pak ho shodil na zem a snažil se ho i kopat.

    „Ono už je po zápase, jo? Mně nezajímá žádnej Barrandov, mám úplně u pr*ele nějakýho Barrandova. To byly ranky jak od holky, vůbec jsem to necítil!“ křičel na redaktora Expresu v šatně po zápase Bejr, který byl logicky diskvalifikován.

    „Zahlédl jsem tam skrz pletivo pana Lesýčka, takže já bych chtěl pana Lesýčka. Chci ho, nezajímá mě Barrandov. Těším se na tebe. Buďto já, nebo ty padneme. Jeden z nás dvou padne. Jeden pojede na krchov, ti říkám,“ zuřil Bejr.

    V pondělí poskytl Expresu vyjádření k zápasu i Jaromír Soukup, který byl po boji evidentně znechucený z Bejrova chování a v tichosti opustil holešovickou halu.

    „Příprava byla docela náročná a poctivá. Mise dát se fyzicky do pořádku a do zápasové formy byla splněna. Soupeř byl bez úderu a naprosto nesmyslně nechtěl boxovat. Možná je opravdu cvok,“ uvedl Soukup.

    „Proti taktice, kterou zvolil – dostat se k tělu, chytnout okolo pasu a dávat hlavičky nebo jinak faulovat, se jaksi podle pravidel boxu bojovat nedá. To jsem fakt více udělat nemohl,“ dodal mediální magnát.

    Podle důvěryhodného zdroje Expresu, který má kontakty mezi bojovníky Clashe, byl Soukup hodně znechucený už před zápasem. Podnikateli se totiž vůbec nelíbily Bejrovy výstupy na tiskovkách, kde se choval jako šílenec. Den před zápasem například rozmlátil plexisklo a musela ho vynášet ochranka.

    „Jaromíra tohle nebaví. Nejvíce ho ale štvaly ty osobní útoky, kdy Aleš vytáhl dluhy, situaci na Barrandově a hlavně jeho vztah s Agátou. To ho fakt nas*alo,“ tvrdí zdroj Expresu.

    „Zpočátku se Soukup na zápas fakt těšil, ale těsně před turnajem byl už fakt znechucený z toho všeho, co se kolem dělo. Věděl dopředu, co je Bejr zač a jak se dokáže chovat. Takový extrém ale nečekal a bylo toho na něj moc,“ dodává informátor, který si nepřál být jmenován.

    Soukup už pomýšlí na další bitvu: Je ve hře zápas s Marpem?

    Hlavní promotér Clash of the Stars Tomáš Linh Le Sy se nechal slyšet, že Soukup v organizaci už nejspíše bojovat nebude. Vypadalo to jako logické vyústění toho, že mediální magnát absolutně nezvládal výše popsaný bizár na tiskovkách a B4THECLASH. Pár dní po turnaji si ale podle zdroje Expresu už Soukup stihl vše rozmyslet a pomýšlí na další bitvu.

    „Nechal si to projít hlavou, změnil názor a nyní se dalšímu zápasu nebrání. Rád by zápasil v O2 areně. Tentokrát by ale chtěl bojovat s někým normálnějším a také s někým, kdo bude chtít boxovat,“ uvedl zdroj Expresu.

    Soukup případný další zápas v Clashi zmínil i v jednom ze svých pořadů na Barrandově. „Já jsem řekl, že to byl poslední zápas nebo… zatím ne,“ pravil tajemně Soukup.

    Na sítích už se spekuluje, že by jeho dalším soupeřem mohl být populární raper Otakar Petřina alias Marpo. Sám Soukup mu před pár dny popřál na svém Instagramu a jakoby fanoušků naznačil, že by si to s ním rád „pinkl“.

    Podle zdrojů Expresu tento zápas není vyloučený, ale problémem by mohly být vyšší finanční požadavky ze strany Marpa. Raper, který se v minulosti věnoval na profi úrovni thajskému boxu, už dostal pohádkové honoráře v řádu několika milionů korun za zápasy s Rytmusem a Karlosem Vémolou. Jednou odcházel jako vítěz, podruhé coby poražený. Levnější variantou by pro Soukupa mohl být soupeř z řad politiků či byznysmenů.

    Co se týče peněz, v médiích se objevila informace, že Soukup měl za zápas s Bejrem inkasovat zhruba milion korun. Zdroj Expresu ale uvádí, že šlo o výrazně menší částku.

    „Dostal zhruba půl milionu,“ řekl náš informátor, podle kterého ale hlavní motivací pro Soukupa nebyly peníze. Důkazem budiž fakt, že magnát měl podle deníku Blesk svou finanční odměnu dát na charitu.

    Fotogalerie