Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Zbytečná dřina na cvoka, nemohl jsem nic dělat! Soukup pro Expres o výhře nad Bejrem

    Měl to být vrchol večera. Nakonec ale odcházeli z arény zklamaní fanoušci i hlavní aktéři zápasu. Aleš Bejr (46) neudržel nervy na uzdě a Jaromíra Soukupa (54) v kleci několikrát udeřil hlavou. Pak ho strhl na zem a snažil se ho i kopat. Mediální magnát, který tedy zvítězil díky diskvalifikaci, se po turnaji na chvíli odmlčel. Evidentně byl z průběhu boje rozmrzelý. Teď ale Expresu poskytl krátké vyjádření k zápasu. „Příprava byla náročná. Soupeř byl bez úderu a naprosto nesmyslně nechtěl boxovat. Možná je opravdu cvok,“ uvedl podnikatel a bývalý profi boxer, který prý proti šílené taktice kontroverzního youtubera nemohl nic dělat.

    V sobotu se uskutečnil sedmý galavečer organizace Clash of the Stars. Vyprodaná holešovická Sportovní hala Fortuna sledovala MMA bitky influencerů.

    Největším tahákem byl ale boxerský zápas mezi kontroverzním youtuberem Alešem Bejrem a mediálním magnátem Jaromírem Soukupem. Těsně před zápasem byl favoritem u sázkových kanceláři Bejr. Mnozí se domnívali, že prohrát může jen díky případné diskvalifikaci, což se nakonec stalo.

    Holohlavý showman, kterého proslavila videa s bezdomovci, se do Soukupa pustil jako smyslů zbavený. Vůbec nerespektoval pravidla boxu a magnáta několikrát udeřil hlavou do obličeje. Napomínání od rozhodčího ignoroval a Soukupa dokonce povalil na zem a snažil se ho kopat.

    „Ono už je po zápase, jo? Mně nezajímá žádnej Barrandov, mám úplně u pr*ele nějakýho Barrandova. To byly ranky jak od holky, vůbec jsem to necítil!“ křičel na redaktora Expresu v šatně po zápase Bejr, který pak vyzval k zápasu šéfa Clashe Tomáš Linh Le Syho.

    „Zahlédl jsem tam skrz pletivo pana Lesýčka, takže já bych chtěl pana Lesýčka. Chci ho, nezajímá mě Barrandov. Těším se na tebe. Buďto já, nebo ty padneme. Jeden z nás dvou padne. Jeden pojede na krchov, ti říkám,“ zuřil Bejr.

    Bejr, který svým chováním v kleci zklamal hodně fanoušků Clashe, rozdával po zápase jeden rozhovor za druhým a připadal si jako vítěz. Dokonce avizoval, že půjde slavit na after párty. Soukup naopak působil, že z výhry ani nemá radost. Před novináře nepředstoupil a z arény se v tichosti vytratil.

    Clash of the Stars 7

    Soukup: Příprava byla tvrdá a mise úspěšná! Bejr je asi cvok

    V pondělí ale redakci Expresu poskytl Soukup krátké vyjádření k ostře sledovanému zápasu. Z jeho slov je patrné, že ho celá událost mrzí a pro Bejrovo chování nemá pochopení.

    „Příprava byla docela náročná a poctivá. Mise dát se fyzicky do pořádku a do zápasové formy byla splněna. Soupeř byl bez úderu a naprosto nesmyslně nechtěl boxovat. Možná je opravdu cvok,“ uvedl Soukup.

    „Proti taktice, kterou zvolil – dostat se k tělu, chytnout okolo pasu a dávat hlavičky nebo jinak faulovat, se jaksi podle pravidel boxu bojovat nedá. To jsem fakt více udělat nemohl,“ dodal mediální magnát.

    Soukupa jsme se také zeptali, zdali by si nechtěl spravit chuť zápasem s někým trochu „normálním“. Na tento dotaz už ale magnát nereagoval. Podle šéfa Clash of the Stars Tomáše Linh Le Syho je případný další souboj Soukupa v organizaci spíše nepravděpodobný.

    Fotogalerie