Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Soukup bude pokračovat, Bejr chce Novotného! Co Veselý? Velký rozhovor s Jírou z Clashe

    Sedmý galavečer Clash of the Stars s menším odstupem detailně rozebral moderátor a jedna z hlavních tváří organizace Jakub Jíra. V první části velkého rozhovoru pro Expres.cz se řešilo například chování šíleného youtubera Aleše Bejra, ale třeba také budoucnost mediálního magnáta Jaromíra Soukupa. „O Jaromíra určitě stojíme a ještě minimálně jeden zápas bude mít,“ pravil Jíra, který jako případného Soukupova dalšího soupeře označil rapera Marpa. Řeč přišla také na to, jak moc galavečery Clash of the Stars poznamená incident, kdy byl během nástupu do klece napaden kontroverzní influencer Tadeáš Veselý.

    Dalším hostem v našem studiu byl moderátor a spoluorganizátor Clash of the Stars Jakub Jíra, který s redaktorem Expresu rozebral nedávný turnaj, jehož vrcholem byla boxerská bitva Jaromíra Soukupa s Alešem Bejrem. Zápas skončil už v prvním kole, protože youtuber naprosto ignoroval pravidla boxu a byl diskvalifikován za nepovolené údery hlavou.

    „Bál jsem se, že to může přijít. Jaromír nemá důvod chovat se jako blázen, ale Aleš neumí ovládat emoce. Můj spolukomentátor Leo Brichta byl z toho na větvi, na Aleše dost nadával a já s ním souhlasil. To, co předvedl, bylo prasácké. Připravil tím spoustu lidí o zážitek v podobě aspoň jednokolové bitvy. S Grznárem do toho šel naplno a snažil se. Doufáme, že nám Aleš bude moct v Clashi aspoň jednou ukázat, že to myslí vážně,“ řekl na úvod Jakub Jíra.

    V nedávném rozhovoru pro Expres.cz Aleš Bejr nastínil, že v Clash of the Stars už pokračovat možná nebude. Podle Jíry jde ale ze strany kontroverzního youtubera jen o promyšlenou taktiku.

    „Je to spíš taková psychologická hra. Myslím si, že se Aleš Bejr v Clashi ukáže a bude to velmi brzy. On stojí už jenom o zápas s Tomášem Le Sym. Neříkám, že to bude hned. Ten zápas jednou určitě bude, ale musí přijít vhodná chvíle. Do té doby se může Aleš rozehřát a připravovat se. Nemá ještě ani jednu výhru. V boxu prohrál s Jaromírem, v thajském boxu s Grznárem a v MMA se Pstruhem,“ zopakoval neúspěchy Aleše Bejra Jakub Jíra.

    Bejr by mohl jít s Pavlem Novotným, Soukupovi řešíme adekvátního soupeře

    Bejr sice tvrdí, že stojí už jen o zápas s promotérem Tomášem Linh Le Sym, ale podle Jíry se na scéně objevil další případný soupeř.

    „Začalo se rýsovat, aniž bychom kohokoliv kontaktovali, něco s Novotným, starostou Řeporyjí. Všimli jsme si lehkého pošťuchování na sítích. Samotného mě to překvapilo. Viděl jsem komentáře, kde starosta nazval Bejra mentálem a člověkem, co se neumí prát. Aleš pak reagoval, že si to s ním chce vyřešit. Mě by to zajímalo. Dříve jsme s ním (s Pavlem Novotným, pozn. red.) řešili nějaké možnosti, ale tuhle konkrétní variantu zatím ne,“ prozradil Expresu Jíra.

    Jakub Jíra s redaktorem Expresu

    Jaromír Soukup, kterého Bejrovo chování v kleci naštvalo a znechutilo, bude podle Jíry v organizaci pokračovat. Na nadcházejícím galavečeru v Ostravě se ale největší pravděpodobností coby zápasník nepředstaví.

    „O Jaromíra určitě stojíme a ještě minimálně jeden zápas bude mít. Vždy jsme se s ním domluvili na všem, tam problém nevidím. Řešíme adekvátního soupeře. On si řekl o Marpa. Je to jedna z možností. Není tajemstvím, že jsme řešili Marpa v případě Baby Jagy (Václav Mikulášek), takže uvidíme, jestli to dopadne. Vyhlídnutých lidí je více. Z nadsázky jsem řekl, že bychom mohli domluvit třeba Jakea Paula či Mikea Tysona, tak třeba domluvíme někoho ze zahraničí,“ usmívá se Jíra.

    Jakub Jíra

    Spoluorganizátor Clash of the Stars promluvil také o tom, jak moc poznamená nadcházející galavečery incident, kdy byl kontroverzní influencer Tadeáš Veselý napaden neznámými výtržníky. Více se dozvíte ve videu výše.

    Fotogalerie